Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no nevim u tebe bych radsi jeste pockala ja taky chvaltala testovala sem po 10 dnech zpozdeni a nic se mi neukazalo
danielka82 no ja si test delala 12 dni po zpozdeni avysel mi negativni a tenhle posledni tyden mi zaclo byt blbe a tak
5 let pak jsem si 3 mesice davali pozor. a pak jsem meli zdrav. problemy, tak dalsi 3 mesice jsem si davali pozor a pak jsem se 4 mesice snazili a vyslo to
Zdendisek to už se netestuj a jdi rovnou k Dr. na UTZ.
Testy nejsou vždy 100% tní.
Já nechápu, jak jsi mohla ty 3týdny zpoždění vydržet..mě už by hráblo ![]()
no to jo ja sem uplne napnuta porad na to myslim jestli jo nebo ne uvidim zitra no jinak nikolita gratuluji
no zacala jsem spinit v 9+5 tak jsem jela k dr. a ten mi rekl ze nevidi srdicko a plod se prestal vyvijet. na ultr. byl hrozne prtavy oprati gest. vacku (placenta). Tak jsem musela na revizi. Bylo to hrozny, ale uz je to za nami a verime, ze ted uz vse bude OK.
daniella82 a myslis ze neco uvidi??no me uz z toho taky pkne sibe
zdendisku psala jsem o prvnim tehu, ted jeste s gratulaci pockej ![]()
nikolita tak to me mrzi a drzim palecky aby to ted bylo v poradku
zdendisek na tom UTZ už by na 100% něco vidět bylo, pokud máš 3 týdny zpoždění a jsi těhu..byla by jsi tak v 7 tt, pokud se nepletu.
zdendisku k dr. nejak nespechej. ja tenkrat byla v 7tt (pocita se to od prvniho dne posledni MS) a sestricka i dr. si div neklepali na celo ze jdu brzo.
daniella82 no tak ja uvidim podle toho jak mi zitra vyjde ten test pak pockam do konce tadne a zasla bych si k dr.tak v pondeli
jinak tady je dobrý článek o příznacích těhu a bílém výtoku ![]()
http://www.femina.cz/…tenstvi/4387
a když je výtok mírně nahnědlý taky se nic neděje, může jít o zahnizďování