Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak holky moc děkuji za odpovědi, prostě jsem s toho nervózní.
jéééé, nervozita, ty bláho, jsem příšerně nervozní a nedočkavá
Ještě se zeptám, kdo vystavuje neschopenku, gynekolog nebo obvoďák?? Vystaví ho a CAR??
holčička je roztomilá:-))
Já jsem začala ted špinit, tak doufám, že se to nerozjede a nebude z toho MS ![]()
Přemýšlela jsem, že bych si zítra místo toho odběru krve nechala na gyn. udělat rovnou UTZ..tam už by něco mohlo být vidět nebo ne?
ahojky chci se zeptat kdy dr.pozna na utz ze jsem tehu.??myslite ze je to u me jeste brzo nevim ty bolesti a to jak je mi porad blbe je hrozny kazdy rano pred snidani je mi blbe a ta unava to je taky neco
nechci zpechat ale zvedavost a nervozita je silnejsi nez zdravi rozum
ahoj, tak co holky jak je jak se dnes cítíte?
Já jsem byla dnes u Dr, dělala mi vnitř.sono, tak těhulka bohužel nejsem, nic vidět nebylo:( Ta opožděná ms prý souvisí s vysazenám HA…mám rozházenej cyklus.
takže vyvolávačka, a po MS se můžeme začít snažit znova.
Ach jo, jsem zklamaná zase taková doba čekání ![]()
Danielko nebuď zklamaná, někdy je to prostě lepší hned takhle na začátku než nedej bože někdy dýl, vždy nějak vše spolu souvisí, tak hlavu vzhůru a začněte se zase snažit ať nám brzy oznámíš těhu
Já vim, že se nedá nic dělat a musíme to zkoušet dál.To budou zase další dlouhé týdny čekání, bůh ví kdy dostanu po té vyvlávačce ms. ach jo
..Jsem docela hysterka, tak mě hned napadlo, co když jsme třeba manžel nebo já neplodný.Hm..no raději na to ani nemyslet.tak budu držet palce alespoň vám, ať se zadaří ![]()
Daniella, nestresuj se
je opravdu brzy soudit neplodnost. My se snažili rok a půl než se zadařilo
sice dloooouhá doba co vám mám povídat,ale šlo to
tak držím palce , snad se příště zadaří ![]()