Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
5.6.10 12:57

nemáte nějaké zkušenosti s tím, jestli když je na prsou hodně žilek, tak to má nějaký svůj význam, nebo jen blázním. Dneska ráno jsem :poblion: a točila se mi hlava, no a před chvíli mě bolelo bříško, ale nevím jestli jsou možné takové příznaky tak brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.6.10 19:14

no ja mam na prsou taky moc zilek zvyraznenych a ted me zaclo pekelne :cert: bolet bricho na prave strane dole nevim uz od rana je mi na zvraceni proste hruza uplne te chapu taky na sobe pozoruji novy a novy zmeny a premyslim jestli blbnu nebo jestli to neco znamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
5.6.10 19:22

no já dnes ráno zvracela a odpoledne mi bylo taky na zvracení, zvedá si mi žaludek. Z jídla to 100% nemám, že bych něco špatného snědla a z ničeho jiného taky ne. Mě právě občas taky pobolívá, ale ne moc, občas to zaregistruju. Jsem z toho úplně mimo, protože taky nevím, co si o tom myslet. Na test je ještě čas, ale četla jsem, že když dojde k oplodnění dřív, tak prostě začnou tyhle reakce a snad mi se mohla už i zvýšit hladina hcg a na testu by se to mohlo ukázat, ale nechci předbíhat, pak mi nic nevýjde a budu zklamaná, tak ještě počkám, aspoň 3 dny před očekávanou MS.

Je to těžký, co, když člověk neví co vlastně je? Těhu nebo ne.

Taky tě v tom úplně chápu, ale budu držet palečky, aby ti to klaplo.

Hmm, to si říkám taky, jestli náhodou neblbnu, ale myslím, že vsugerovat si až tak zvracení, i když na to zrovna nemyslím, a najednou to přijde, že mi je špatně, nevím co z toho pochopit.

U tebe to vypadá nadějně, jestli máš takové příznaky, tak by to těhu mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.6.10 19:35

no ja taky jeste tak tyden pockam a zkusim to znova myslis ze je mozny aby si z tehu.mela prujmy??protoze sem nic spatnyho nesnedla a najednou prujem ja nevim no je to divny doufam ze tohle vsechno k tehu.patri protoze jinak nevim no z jidla to byt nemuze a vsugerovat si to je blbost kolikrat jen tak sedim a najednou se mi udela blbe a mam co delat abych se :poblion: tak nevim taky drzim palecky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
5.6.10 19:47

četla jsem, že můžeš mít buď zácpu nebo průjmy, takže by to taky mohl být jeden z příznaků. Tak to fakt vypadá na těhu.

Je lepší ještě počkat s testováním, protože když si ho uděláš dřív a nic tam zrovna nebude, tak budeš pak zklamaná, a přitom těhu můžeš být, ale test ti ještě nic neukáže. Taky budu se snažit vydržet, ale já chci jít 14.6. na krev, jdu k dr., tak předtím si nechám zjistit hladinu hcg, zjistí to do 2 hodin, odhaduji. Protože jestli došlo k oplodnění už, tak se hladina hcg zvýšila něco málo, jak jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
5.6.10 19:49

a vsugerovat takové příznaky snad ani jít nemůže, taky si to říkám, protože jak říkám, sedím, jsem v klidu, nemyslím na to, a najednou se mi zvedne žaludek a chce se mi :poblion: , takže držme palečky ať nám to klapne, tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.6.10 20:22

to jo no ja nevim necham se objednat a uvidim no ty jo ted sedim na pocitaci a je mi hrozny horko ty navaly to je hruza musela sem si vzit anacid jak me pali zaha hruza fakt no snad budem stastny obe dve doufam ze jsem tehu.ze to vyslo no musime holt jen doufat a verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
5.6.10 21:04

jo hlavně být v klidu, fakt se z toho nestresovat. A taky věřim, že těhu budeme, já teď ležím v posteli a cítím, jak mi občas píchne v podbřišku, jemně, tak si říkám, doufám, že to je ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
5.6.10 23:00

ahoj holky, tak jsem nevydržela a dělala si dnes odpol další těhu test…a opět nic- negativní :-(
Jinak u Vás Dancaa Zdenisek podle příznaků co píšete myslím, že budete těhulky :kytka: ..hlavně ty žilky na prsou a zvracení by tomu odpovídalo.
V noci jsem skoro nespala a měla šílený bolesti v podbřišku jako před ms, tak se bojim, že to brzo přijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.6.10 12:49

no me taky hodne boli v podbrisku sem vcera nemohla spat bylo to sileny plne te chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.6.10 12:51

tak to me mrzi no doufam ze to vsechno patri k tehu. a tobe drzim palecky abys byla taky tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
6.6.10 14:14

Ahoj ženský, jak se máte a jak se cítíte?

Zdendisek, tak zatím vše nasvědčuje k tomu, že bys mohla být těhu. Tak hlavně pohodu a žádné stresování.

Včera jsem vůbec nemohla usnout, srdce mi bušilo jak o závod a v podbřišku takové divné tlaky, ale menší, které jsem občas vnímala, ale srdíčko bylo jak na poplach. Nemáte s tím některá zkušenosti.

Jinak dnes to docela jde, akorát chvíli mi bylo na zvracení, tak už jsem na ten den, který budu moct už něco vědět, fakt zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.6.10 14:17

no jak se citim jwe mi na zvraceni no s tim srdickem nevim ja takovy buseni nemam dneska me strasne boli prsa takovej tlak jako by me na nich neco tlacilo tak nevim a porasd me poboliva v tom podbrisku no doufam ze to vsechno je vlivem tehotenstvi jinak nevim nikdy deriv se tohle nemela tak snad to vyslo ja si radsi udelam test az tak kolem toho 20.6 to bych to mela dostat nechci zpechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.6.10 14:30

Ahojky, já se dnes cítím v poho, nic mě nebolí..až je mi to divný.Podbřišek mám tvrdý,prsa větší..jinak nic.
zítra jdu konečně na tu krev, tak budu o něco chytřejší.
Jinak to bušení srdce mívám občas taky, ale myslím, že příznak těhu to určitě není.-)
Tady jsem našla skvělou tabulku, která vám vypočítá kdy se můžete začít testovat, pravděpodobný datum početí atd…
 http://merenibt.xf.cz/form.html

Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
6.6.10 14:57

Daniella kolikátý den jsi cyklu? Zajímá mě to kvůli testu krve, chtěla bych jít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí