Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ženský mě kdybyste viděli, pořád si sahám na bříško, jestli nemám nějaké příznaky, pobolívání a tak, občas mě jen píchne, ale málo. Bazální teplotu si zatím měřit ani nebudu, stejnak tomu moc nerozumím, ještě by se člověk stresoval, když by něco naměřil a teď co ![]()
takže čekat a čekat a pozorovat a pozorovat
holky a nevíte, jak je to s děložním čípkem na začátku těhotenství?já he celý měsíc sleduju a prý se podle něj dá taky začátek těhu poznat …?
já jsem o tom teda přečetla až dost, ale všude na diskusích píšou holky něco jinýho…někde že má být tvrdý a dlouhý a někde, že měký a krátký..já ho mám od ovu měký a krátký tak nevím…tady je odkaz na článek:
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
no co se tyce bazalni teploty tak tomu nerozumim vubec rano jsem si teplotu merila a mela sem 35.8 celsia merim si ji kazdej den ale vzdycky mam nejvic 36.8 ale to je asi normal.takze z toho si hlavu nelamu ja taky kdykoliv muzu tak si na bricho saham a pozoruji jestli je tvrdy nebo nafoukli nebo tak uz mi z toho cekani nejistoty a pozorovani sibe ![]()
Zdendisek: ono by asi na bříšku tak brzo nic vidět nebylo a nahmatat nešlo nebo jo? ![]()
Jiank teplotu si neměřím, nemám naštěstí teploměr ![]()
Ahoj holky, tak vám podám malé infoco jsem se kde dočetla
ohledně čípku - měl by být měkký protože je během začátku těhu více prokrvený. Bazální teplota by měla na začátku ovulace být minimálně 37 stupňů a výše a pokud otěhotníte klesnout už by neměla. tak snad vám to k něčemu bude ![]()
Denčo já podbřišek taky trochu tvrdý…ale pozoruju se až ted poslední měsíc, tak ani nedokážu posoudit, jestli to třeba jindy před MS nebylo jinak:(
Holky jaké používáte testy?
Já mamatest 10, prý je nejcitlivější a spolehlivý..tak nevím nevím ![]()
Nelík s tím čípkem jsi mě potěšila
…alespon malá naděje, že by to mohlo vyjít ![]()
děkuju
. Bohužel co tady ale čtu, tak kolikrát to vypadá nadějně a pak nic:-( Jak se znám budu mít zase ráno nutkání dělat test, ale pokusím se vydržet do toho pondělka na krev.pokaždé když je test negativní, jsem hrozně zklamaná.
tak to já s čípkem nic zkoušet nebudu, teda ráda bych, ale nevím totiž jaký je normálně, což mi teď vlastně v ničem nepomůže a začínám být z toho už jelen. Ani tomu pořádně nerozumím ![]()
Neboj nejseš v tom z daleka sama
já se s přítelem snažila rok a půl a každý měsíc bylo sklamání nad negativním těhu testem. Jednou se zadaří uvidíš ![]()