Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
4.6.10 19:27

ženský mě kdybyste viděli, pořád si sahám na bříško, jestli nemám nějaké příznaky, pobolívání a tak, občas mě jen píchne, ale málo. Bazální teplotu si zatím měřit ani nebudu, stejnak tomu moc nerozumím, ještě by se člověk stresoval, když by něco naměřil a teď co :nevim:

takže čekat a čekat a pozorovat a pozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:28

Ale zdendisku, věř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 19:32

holky a nevíte, jak je to s děložním čípkem na začátku těhotenství?já he celý měsíc sleduju a prý se podle něj dá taky začátek těhu poznat …?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:35

tak to nevím, ale taky bych brala nějaké informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 19:38

já jsem o tom teda přečetla až dost, ale všude na diskusích píšou holky něco jinýho…někde že má být tvrdý a dlouhý a někde, že měký a krátký..já ho mám od ovu měký a krátký tak nevím…tady je odkaz na článek:
 http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:40

no co se tyce bazalni teploty tak tomu nerozumim vubec rano jsem si teplotu merila a mela sem 35.8 celsia merim si ji kazdej den ale vzdycky mam nejvic 36.8 ale to je asi normal.takze z toho si hlavu nelamu ja taky kdykoliv muzu tak si na bricho saham a pozoruji jestli je tvrdy nebo nafoukli nebo tak uz mi z toho cekani nejistoty a pozorovani sibe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 19:47

Zdendisek: ono by asi na bříšku tak brzo nic vidět nebylo a nahmatat nešlo nebo jo? :think:
Jiank teplotu si neměřím, nemám naštěstí teploměr :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:51

no já mám bříško dá se říct tvrdé, ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.6.10 19:56

Ahoj holky, tak vám podám malé infoco jsem se kde dočetla :) ohledně čípku - měl by být měkký protože je během začátku těhu více prokrvený. Bazální teplota by měla na začátku ovulace být minimálně 37 stupňů a výše a pokud otěhotníte klesnout už by neměla. tak snad vám to k něčemu bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 19:56

Denčo já podbřišek taky trochu tvrdý…ale pozoruju se až ted poslední měsíc, tak ani nedokážu posoudit, jestli to třeba jindy před MS nebylo jinak:(
Holky jaké používáte testy?
Já mamatest 10, prý je nejcitlivější a spolehlivý..tak nevím nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 19:58

Nelík s tím čípkem jsi mě potěšila :-D …alespon malá naděje, že by to mohlo vyjít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.6.10 20:00

Daniella, tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 20:03

děkuju :wink: . Bohužel co tady ale čtu, tak kolikrát to vypadá nadějně a pak nic:-( Jak se znám budu mít zase ráno nutkání dělat test, ale pokusím se vydržet do toho pondělka na krev.pokaždé když je test negativní, jsem hrozně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 20:07

tak to já s čípkem nic zkoušet nebudu, teda ráda bych, ale nevím totiž jaký je normálně, což mi teď vlastně v ničem nepomůže a začínám být z toho už jelen. Ani tomu pořádně nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.6.10 20:09

Neboj nejseš v tom z daleka sama :wink: já se s přítelem snažila rok a půl a každý měsíc bylo sklamání nad negativním těhu testem. Jednou se zadaří uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí