Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
4.6.10 19:14

jako samoplátce něco okolo 200,–
já se tam chystám po víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:15

3 tydny 0-5??to mi tak sedelo diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:15

to mi povídejte, čekání je fakt děsný, pro mě ty tři měsíce byly utrpení a pořád nic, doufám, že to klapne teď.

děláme tedy co se dá, každý den si to sichrujeme. Koupila jsem si spoustu vitamínů, ovu testy, co dělat po tulení a tak. ted jsem vše dělala a jen čekám, hledám na sobě příznaky, aspon jen malinký, ale tentokrát se cítím nádherně, čím je to způsobeno, to nevím.

ale ženský není dobré na to moc myslet, jo je to těžký, a moc, ale snažte se, musíte mít čistou hlavu, hlavně při mazlení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:16

daniella to je sice pravda, ale tabulka je pouze orientační, kdy si zajít na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 19:17

kdyz to tady tak vse ctu,tak by me zajimalo,ktera z nas to tu prvni rozcisne a bude vedet nejake dalsi informace.. :-) ja to asi nebudu..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441

zdendisek kdy zes měla poslední MS a kolikátý den máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785

Denčo tak já při každém mazlení čistou hlavu neměla…myslela jsem hlavně na to, aby se to povedlo :-) snažili jsme se obden,všemožný vitamíny beru taky…to bude zklamání, jestli se to nepovede a ta červená mrcha přijde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:18

no jenny těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:18

no me kamaradka taky poradila aby to vyslo tak sem to udelala no a nevim ach jo…holky sem z toho cela nervozni snazim se na to nemyslet minuly mesic sem se na to tak upla a fakt to nevyslo ted sem k tomu byla takova lhostejna a ty priznaky…nevim v pondeli si zkusim test a uvidim tobe drzim palecky aby to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:20

no posledni ms sem mela okolo 23.4 az 28.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:21

Daniellko hlavně nesmíš myslet na to, že ta mrška dorazí, to tě hlavně stresuje a to pro to zahnízdění není dobré.

já jsem minule na to taky hodně myslela, i při, ale tentokrát vůbec, nevím, měla jsem nějak úplně vypnuto.

Ale neznamená u tebe, že se to nemuselo povést, mysli pozitivně, neboj štěstí se na tebe usměje a za chvíli tady budeme psát o tom, kdy která jde na další UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:21

taky jsem myslela na to aby to vyslo ale ne tak intenzivne jako ten mesic minuly no me zatim neprisla a doufam ze nepride ze budu mit//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:22

zdendisek to je jen dobře, příznaky a tak, myslím, že by to bylo na dobré cestě a za chvíli nám oznámíš, že jsi těhu.

Ale nezapomeň nás pak všechny nakazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:25

no ja to nebudu : :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:26

no kez by neboj to bude prvni co udelam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí