Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
3.6.10 11:55

No u mě manžel ze začátku moc nechtěl ještě, a teď najednou se mě pořád ptá, kdy už budu a ať si udělám test a tak. Mám z toho i radost, protože když vidím, jak už taky moc chce, hned to člověka dobře naladí. Tak si říkám, že to tentokrát může vyjít, ale nechám se překvapit. MS mám dostat 17.6., takže hodně času ještě, ale si myslím, že týden před MS už budu asi testovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.6.10 13:58

Clovek kdyz vidi,ze se moc tesi oba,je to krasne..my tez jsme se chteli trochu zabezpecit,ale potom prisel cas,ze jsem mela posledni plato pilulek a kdyz jsem zekla ze musim pro dalsi,tak jsem dostala odpoved,nee uz nee je cas na to aby nas bylo vic..jsme po svatbe dva roky a uz se citime na to aby nas opravdu vic bylo.Stale premyslim,ze si jeste zajdu koupit dalsi testy tehu,ale tentokrat nejake jine a jeste to budu zkouset,cetla jsem na netu o tomto testu co jsem mela,ale vubec nefungoval tak jak pisou..tak jsem z toho zmatena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
3.6.10 14:08

Jenny testy nejsou vždy 100% a někomu se to prostě na testech neukáže, zkoušet to můžeš, uvidíš, ale šla bych na krev nebo pak rovnou k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 13:52

Tak ja jsem uz zmatena..dnes probehl dalsi test a nic zase negativni pritom porad se MS nedostavila..jsem zvedava jak to dopadne … je nekdo takovej silenec jako ja ze by testy delal co druhy den..?nekdy kazdy den?nehlede na to ze dnes jsem si volala k doktorovi a pry pokud mam test negativni tak mam pockat a udelat dalsi as se potvrdi tehu tak mi udela krevni testy..prej v dnesni dobe jsou testy hodne spolehlive..musim rict debilove…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 13:57

Víš, já mám třeba cyklus 28 dní, a naposled jsem měla 31, taky jsem myslela, že budu těhu a hopla, najednou dorazila, nezbude ti nic jiného, než jen čekat a zkoušet.

I když nevím, proč bys k němu nemohla jít, zkontrolovat tě přece může, tomu nerozumim.

Kolik máš teď zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 14:03

Vis pripadne mi ze jsou tu tupci,driv ne nevezmou nez po 12tydnu tehu.to jsem tez nevedela fakt uz se tesim do CR as si zajdu na gyndu..mam zpozdeni 9dni..to uz je docelaa dlouho..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 14:06

no to bych řekla, že už je docela dlouho. To je zvláštní systém, že nemůžeš jít dřív k dr., tak to nezbývá nic jiného než testovat a čekat.

A kdy jedeš do čr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 14:12

Jedu za 2tydny uz se nemuzu dockat..pockam jeste do pristiho tydne do ctvrtku v patek mam volno nejdu do prace a vletim tam k tomu dr a driv neodejdu nez mi rekne co a jak a to ti garantuji ze pokud mi nevyjde vztric tak na moji navstevu cizinky nezapoene.Ja nerozumim tomu systemu co jsem zatim zjistila tak se nestacim divit a takovejch kousku co se tyce doktoru a tehu je vic,ale ja se tomu musim smat..jedna holka pise,.ze porodila v anglii v 7rano a odpoledne ji chteli pustit domu tak jeji manzel nakoupil ruzne blbosti a sel za doktorem aby ji tam jeste nechali alespon jeden den ,ze se neciti na to jit domu ..a chlap nemek kdy malou zapit.. :-D mazec!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 15:08

ahoj holky, můžu se k Vám přidat? .) mám 4 dny po vynechání MS a testy stále negativní…dělám si je jako blázen každý den a pořád nic.
už 10 dní před očekávanou MS jsem měla bílý výtok s bolestí v podbřišku-to pokračuje doteď.
Dnes jsem si všimla, že se mi udělala linea negra(hnědá čára od pupíku dolu)..myslíte, že by to mohlo zanemnat začátek těhotenství nebo co to je?četla jsem, že se tato čára dělá až ve II.trimestru…já už jí tam mám ale teď…docela mě to mate, když mi vychází negativní TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 16:47

tak o techto problemech by jsme si tu mohli psat kazdou minutu ja uz cekam na MS 9dni a porad nic test tehu negativni..tez cekam co bude dall..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 17:51

Ahoj prosím tě mám uplně to samé a docela by mě zajímalo co to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 18:09

no to me taky,jelikoz ziji v cizine moc moznosti nemam,proto porad kupuji tehu testy ale stale negativni..ch jo muze mi to nekdo vysvetlit..ja jsem z toho jelito..jak dlouho cekas ty..pravda je ze ja vysadila antikoncepci a uz by jsme chteli mimi,ale toto me dovede k silenstvi..poradte mi prosim nekdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 18:19

Jenny, já jsem taky minulý měsíc vysadila antiko, tak mě napadlo, že to zpoždění by taky mohlo být tím..než se cyklus tak nějak srovná.Testy mám taky negativní, ale myslím že při takovém zpoždění by tam ta druhá čárka už prostě byla :-(
Ted víkend ještě nějak přežiju a v pondělí hned na krev jako samoplátce..popř na vyvolávačku, ať se můžeme snažit co nejdřív znova, když by to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.10 18:33

tak to mi dej hned vedet ja tu budu cekat jako mlsnej pes,me ale prijde,ze co jsem cetla tak clovek by to dostal vetsinou hned kdyz vysadis anti..jelikoz doberes posledni pilulku a potom nastava MS ale ja tomu nerozumim,snad nam to vyjde a budem tehu,tak moc bych si to prala..tobe tez drzim pesti pro stesti..uz je to u me 9dni a stale nic,spat bych mohla 24hodin kazdy den jak jsem unavena,ale druha carka na testu nikde..jsem smutna…budu cekat as dojdes od doktora a povis mi kde je chyba..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.6.10 18:41

Jasný, určitě napíšu jak jsem dopadla.
A Ty jsi vysadila antiko kdy? a hned po tom vysazení jsi MS dostala nebo ne?
Já jsem vysadila antiko na konci dubna.pak jsem dostala normálně ještě MS. cyklus mám 28 dní, takže ted 4 dny zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí