Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no byla by to nádhera, kdyby to vyšlo všem a mohly jsme slavit těhu konečně ![]()
pak to zase budou nervy do UTZ , pak do dalšího a tak to půjde pořád dokola,,pořád čekat ![]()
to je fakt tedc sem se koukala na to vydejko no kez by to takhle vypadalo u me v brisku no nevim jsem opravdu zvedava ktera prvni prijde s tim ze je tehu.
Tak já si musím počkat do 16 až 18, to by měla přijít ms, tak uvidíme. Mám cyklus 31-33 dní-hrůůůza
![]()
no ja bych si mela pockat jeste dyl mivam to obvykle kolem 20 takze vim jak ti je fakt des
Taky jsem se nemohla dočkat až budu mít den očekávané ms, že najdu //. a mám 4 dny zpoždění a test sněhobíle negativní …přesto tiše doufám, že mrcha červená nepřijde.
Daniella tak snad nedorazí, ještě je tu pořád možnost že se vajíčko zahnízdilo později a proto ještě nemáš // ![]()
jsem zjistila že každá nemá ovulaci v půlce cykli jak se všude píše. Některé jí mají dokonce těsně před ms, a kamarádka otěhotněla až když s přítelem zkoušeli milování během ms. Takže člověk počítá ovu jak blázen každej měsíc podle tabulek a nakonec zjistí že je to jinak
![]()
to jo no ja mela podle vseho ovu v den kdy jsme s pritelem…nevim no pak sem koukla na net a ukazalo se mi ze ne ze to bylo tri dny po ovu. tak fakt nevim je to divny ![]()
neboj pockej jeste chvilku abys nebyla jako ja chvatala sem a nakonec // nebyli
já jsem měla ovu testy a ještě jsem to brala podle hlenu , takže ovu jsem měla určitě někde v půlce.
Jinak moje kamarádka taky otěhotněla přímo při MS…dokonce dvakrát ![]()
já třeba ovu i bespečně poznám, většinou mě mírně pícha a táhne v podbřišku, a pak to ustoupí. Ale každý to bohužel nepozná, nebo má ovu bez příznaků což je škoda, vyřešilo by to věčný čekání, měření bt atd.
nelik01 to mas dobry ja to na sobe vubec nepoznam takze je to blbi no nic holky mejte se tu ja musim snad uz zitra nektera bude stastnejsi nebo moudrejsi pa pa ![]()
dobré ránko holky, nebo spíš dobré dopoledne.
jak se máte? počasí nádherné, že?