Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě jsem zapoměla napsat, že Dr. zjistila,že mám na vaječníku cystu.prý 2 cm a je neškodná.To mě taky docela vyděsilo.Prý se to může po vysazení HA začít dělat.nelík nemáš s tím zkušenost?
Daniella, s cistama ne. Ale před chvilkou jsem to tu někde četla-jen už sakriš nevím kde
Každopádně jí holčina po vysazení HA taky měla a dr jí na to něco píchla, že by měla zmizet…
Ptala jsem se na to píchání a bolesti v podbřišku- tak prý to u mě mohlo být tou cystou.To je v háji, člověk se těší na těhu a místo toho cysta.
Je to škoda
tak snad ti to vyjde příště,já jsem teď na čekané
celý minulý týden jsme se poctivě tulili, tak snad to klaplo
jen to čekání te-´d bude hrůůza ![]()
holky a co baštíte za vitamíny..kys.listovou asi pravděpodobně jo
a co macu jite jí někdo??
já beru od té doby co jsme se začali snažit calibrum babyplan, ted jsem si koupila gs mamavit, v obojím kys.listová je.
řikají tomu tak
ale že by to na mě tak působilo jsem ještě nepostřehla
ale působí to na neplodnost a má to spousty dalších účinků- já jsem po ní taková víc v pohodě a uvolněnější ![]()
Já jsem si teda myslela, že je to jen pro chlapy.Ale tak pokud Ti je po tom takhle dobře, tak proč ne ![]()
Já bych chtěla zkusit Kontryhelový čaj, ten je na plodnost prý taky super, někde jsem to vyčetla a holky si ho moc chválily.
Já byla tak natěšená a dnes to ze mě nějak rychle opadlo po návštěvě Dr…to těšení zase přijde za měsíc až budu čekat na // ![]()
Nelik ty se budeš testovat kdy?
čoveče ta Maca je mám zato i pro děti od 6 let- tak bych v tom tu viagru nehledala
Testovat budu až příští týden…16-18 by měla dorazit ms, tak uvidíme. Ale budu testovat až při spoždění, se nechci zbytečně sklamat testem ![]()
Jo to máš pravdu:) já taky testovala snad už týden po OVU.Příště budu chytřejší a budu testovat až v den očekávané ms.
A měříš si BT, nebo máš OVU pravidelně.?
Já si tu BT začnu asi od ms měřit,at máme větší šanci..nerada bych příští měsíc zase zažila takové zklamání jako ted.
jseš taky z jihu?
já si bt neměřím, ovu na sobě poznám
ale určitě to zkus aspo-ń budeš mít přehled
a hlavně si u mě ovu chodí jak se jí zlíbí potvoře
tak aspo-ń že to poznám ![]()