Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
z Jindř. Hradce ![]()
Já jsem ted na sobě taky ovu poznala a bezpečně vím, že proběhla.Ale vrtá mi to prostě hlavou, že se to nepovedlo.
Tak se budu projistotu ještě měřit.
tak ty jsi po vysazení ha teprv chvilku nebo ne? mě dr říkal že antikoncepce doznívá až 3 měsíce - tak bych se ty první měsíce až tak nestresovala tím že to nejde ![]()
A Jindřicháč mám tak 70 km daleko:-D
Vysazovala jsem HA koncem dubna.Na začátku května jsem ještě normálně dostala MS.Vím, že zbytečně plašim..ale představovala jsem si to všechno že to půjde tak nějak jednoduše ![]()
Jo to já kdysi taky
jak se říká člověk míní, život mění
však se taky dočkáš uvidíš
jen to čekání noo, by se z toho člověk zbláznil
![]()
holky prosim poradte kdy mam testovat. jsem dnes presne tyden od ovulace a dostat to mam s nejvetsi pravepodobnosti zitra (vetsinou mrska prichazi rano) myslite ze uz bych zitra rano mohla testnou a jestli by se mi ukazali // kdyz bych byla tehu? nebo je na test jeste brzy. ![]()
nikolito myslím, že v den očekávané ms by testík něco ukázat měl, pokud jsi těhu..držím palce ![]()
nikoli měl by něco ukázat
mě ukázal už pár dní před ms. držím palce, ať se ukážou // ![]()
tož nevím kde se holky toulají ale už tu určitě dneska někde byly ![]()
šli jsme s manželem na chvíli posedět venku v kavárničce a ted jsem dorazila a už se na vás těšila.
já jen ted přemýšlím, jestli mám jít zítra na tu krev, neustále na sobě hledám známky těhu
já nevím už, začínám se moc pozorovat. občas mě píchne v podbřišku, jen malounko mi bylo
, tak nevím, přála bych si, aby to bylo těhu už. doufám, že příznaky nemusí být každý den tedy. zítra chci na krev, ale váhám
Být tebou bych na tu krev určitě zašla, alespon budeš včas vědět na čem jsi ![]()
Já teda za sebe jsem ráda, že jsem dnes k Dr. šla, takhle bych mohla čekat na ms ještě x dní a stejně by mě vyvolávačka asi neminula.Alespon se budeme moct snažit dřív, i když mi je to teda líto, že to nevyšlo.