Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo ta stránka je dobrá,ale si myslím, že podle toho se člověk nemůže vůbec řídit, když bych to počítala podle těch výpočtů, tak ještě na příznaky je moc brzo a mě je snad 2 dny špatně. tak nevím, moc si toho nevšímala, akorát bych řekla, že to zneklidňuje
Denčaaa já jsem dnes 34 DC. Jinak délku cyklu mám 28 dní.
Ty jsi na tom jak?
ahoj holky zdravim vas ja mam cyklus 29 dni takze nevim asi to znamena ze opravdu tehu sem no drzim vam palecky no podle ty stranky je to u me az moc nepochopitelny vubec mi to nesedi
zdendisek a jak dlouhý cyklus máš normálně?
Ta tabulka je pouze orientační,na mě to docela sedí.
daniella82 no normalne tak 29 dni ale obcas to mam az 31 ale dyl ne
a už jsi si zkoušela dělat testík? už by Ti něco ukázat mohl .-)já jsem si jich dělala několik a pořád negativní.
Zítra jdu na tu krev, to bude jistota.
no ja si delala ten jeden testik a ukazal negativni tak si zitra asi zkusim testnout jeste jednou a jestli opet negativni tak se z toho zblaznim
četla jsem, že u někoho stoupá hcg pomalu, nebo se prostě v těle „víc ředí“, nevím jak to napsat.Takže testy těhu ukázat vždy nemusí.Moje kamarádka měla testy negativní, pořád jí bylo špatně, tak zašla na gyndu a tam jí teprve těhu potvrdili…to už byla v 8tt.Nejjistější způsob jak to zjistit, je opravdu z té krve, nebo na UTZ.
no asi si zajdu k doktorovi a uvidim no zitra testnu a podle toho jak to dopadne pujdu ted me tak zaclo pichat v podbrisku az sem si musela stoupnout abych to rozchodila nevim jestli je to normalni ale je to strasny
jestli jsi těhu, tak to normální je. bolí to, protože se děloha natahuje, zvětšuje.
no doufam ze to k tomu vsechno je protoze jinak si to nedovedu vysvetlit ![]()
no já mám ještě času, jsem teprve 17.den cyklu, ale už se u mě projevujou příznaky, tak nevím ,jestli jsem si je vsugerovala nebo opravdu můžu být těhu
já mám teda pocit, že občas to vypadá jako kdybych to měla dostat. Taky jsem četla někde, že když je vajíčko rychle oplodněno, tak takové příznaky můžou nastat brzy a zároveň se zvýši už i ta hladina hcg, tak jestli těhu budu, tak mi to snad test brzy ukáže, jinak já půjdu příští pondělí na krev, ta nedočkavost a zvědavost je fakt velká