Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je mi líto, ale řekla bych, že sis to vsugerovala. Já když jsem měla na testu neviditelnou druhou čárku, kterou jsem tam ale viděla, tak jsem nikdy těhotná nebyla.
Ale třeba se mýlím a zadařilo se. Zkus ještě test opakovat za 2 dny.
tak pokud byla 15.2..a i když byla hodne slabá..tak bys teprve kolem 28.2..1.3..mela ovulaci…pokud máš pravidelný cyklus…a to je na test sakra brzy…a pokud myslíš že bys otehotnela v lednu test by už dávno ukázal…
pokud dobře počítám tak 20.1..pak další ms byla v termínu 15.2…takže je to tak jak píšu..teprve byla ovulka..a na test..je brzy..
a pokud si stále myslíš že si tehu…zajdi na krev jako samoplátce stojí 225 kč..máš to stoprocentní, a výsledek ješteten den…ale myslím si že hcg v krvi bude 0
Candy, pokud se ti carka ukaze az po jednom dni, tak tehotna nebudes, v testu prece pisou, ze jakykoli vysledek po uplynuti tech 5 min. nebo kolik, je neplatny.
dik za odpovedi, ja si to taky myslim. Otehotnet jsem musela nejpozdeji 12.2. t.j. tesne pred menstruaci, coz je malo pravdepodobne, i kdyz jsem slysela i takove pripady. Dokonce i pry nekdy tehotensky test ukazoval negativni a presto bylo tehu..ale u dcery se mi druha carka uz ukazala tak po 15 dnech vyrazne. No nic, docela mne telo zmatlo..a to nejsem nejaka snazilka, ale asi jsem se na to tolik soustredila, ze jsem si ty priznaky privodila.
jako 15dní po vynechání ms???já tět mám zpoždění 11dní a na testu jen stínek druhé čárky,bt je furt nahoře a příznaky mám také takové jiné..výtok,který sem nikdy neměla bílej divnej,nemužu cítit jídla,která sem jedla atd..tak dna je to těhu..a ms nedorazí ani nešpiním vubec žadný špinění..a to bych při zpoždění ms měla tak nevím..a zkus test až ti vynechá ms pak to sou zbytečé nervy a zklamání se testovat před ní i když je to o nervy
ahoj
motylku, tobe se az po 11 dnech zpozdeni MS objevila slaba carka? Tak to vypada taky nadejne, drzim palce.
U dcery jsem videla vyraznejsi uz 15 dni po pravdepodobnem otehotneni..no ja asi tehu fakt nejsem, jen mne mate ta slaba menstruace a divne pocity, zkusim jeste pristi tyden pred dovcou a jinak to hodim za hlavu. Slysela jsem i pripady, ze se nekomu objevil pozitivni test az nekdy v 6/7 tt, ale to asi nebude muj pripad.
Ahoj, tak kamarádka třeba měla negativní test a byla těhu
Ale stává se to málo kdy, spíš ojedinělé případy
A ovu má každý jinak, to je pravda. Podle mě je nejlepší zajít na krev, když chceš mít jistotu. Taky je rozdíl, jaký test si děláš, ne všechny jsou přesné, některé ukazují brzy (třeba mamatest), některé později.
Ahojky,byla jsem také těhotná a testy jsem měla negativní.Cca po 10 dnech od pohl.styku jsem si dělala test-negativní,což odpovídalo 24 dní od PM. Menstruaci jsem nedostala,tak další test,slabě pozitivní.Abych nepanikařila,tak jsem si zašla koupit ještě dva různé testy a dopadly ještě hůř,čárka témeř nebyla vidět.Druhý den jsem zašla k MuDr.,nechala si nabrat HCG a teď mám krásnou téměř roční holčičku.
Ahoj Alicia.
Můžu se zeptat, jak vysokou jsi měla tu první hodnotu hCG…?
Právě jsem to psala v jiné diskuzi, u mě snad těhu testy vůbec nefungovaly. Pořád jsem ale měla pocit, že těhotná jsem, tak jsem šla do biochemické laboratoře na krevní testy, které těhu prokázaly
. Na krevní testy jsem šla asi 9 dní po zpoždění. To zpoždění jsem neřešila, brala jsem dlouho antikoncepci a do toho jsem měla spoustu práce, tak mi to přišlo normální. Ale ten pocit, že se něco děje jsem měla snad od početí ![]()
Ahoj Moniko H.
Já byla taky na krvi sama od sebe…9 den po ovulce. Od čtvrtého dne po OV mám pobolívání a takové tahaní v bříšku, hlavně na pravé straně. Nejvíc se to děje když jsem v klidu, když sedím a večer když ležím. Ráno po probuzení nic a když chodím, tak taky nic. Hcg mi po těch 9 dnech od OV (to bylo 3.3. ve čtvrtek)naměřili 15, ale testy doma mi nevycházejí.
Nech test dýl jak 15 minut ve vodorovné poloze. Pak se čárka(y) rozjasní více. Já to tak měla taky!!!!
Já jsem testy přestala řešit hned jakmile mi řekli, že mi vyšel krevní test pozitivní. Jakou jsem měla hodnotu nevím, na výsledky jsem si telefonovala a v tu chvíli jsem se ani na nic dalšího neptala, nějak jsem se na to nezmohla
. Také mě bolelo bříško, bylo to trochu jako bych měla dostat menses, ale to odezní
.
Jo, a nepočítej dny, kdy se otěhotnět má a kdy ne. Příroda si sama vybere, kdy je doba k početí nejlepší ![]()
ahoj, rada bych se zeptala, jestli jste meli nekdo negativni test a presto jste byly tehotne. Ja jsem mela MS 20.1. , pote dalsi 15.2., ale ta byla hodne slaba, takze vubec nevim, jestli to MS byla..pote jsem se citila tehotne, spatne od zaludku, bolesti v podbrisku, trochu nevolnosti..tehotna bych nyni musela byt uz 3 tydny. Test se mu ukazuje negativni, ale po cca 1 dni se objevi slaba carka, spis odstin, ale je tam..Vim, ze testy jsou citlive, ale v navodu uvadi, ze pokud neni jasna MS, tak se ma testovat alespon 19 dni po poslednim styku, coz uz je..
Mely jste teda nekdo negativni test a po case trosku pozitivni a byly jste tehu? Hlavne by to pri dalsich testech muselo silit. Uz si pripadam jak cvok, ze jsem si vsugerovala tehotenstvi