Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj gyty…
No po 14 dnech už by na testu mělo něco být, kort když to byl KET.Nicméně, dokud menstruace není, doufat určitě ještě můžeš, moc,moc držím palce ať nepříjde a ať tamjsou pořádné // !
..
jak ja moc doufam!!!!! ted sem nasla na netu hladiny hcg a nejaky info ohledne doby uhnizdovani. ma to trvat i tyden a teprve po uhnizdeni emryjka se ma hcg zacit uvolnovat. az druhy tyden je kolem 18. testy jsou vetsinou kolem 25, muze to byt tim? vysvetluju si to spravne? dik
Taky mam spozdeni uz 14 dni test negativni hcg 0.6 dve inekce uz na vyvolani
![]()
Ahoj, jsem Tereza
A mám zpožděnou menstruaci zatím o týden je mi 15 a pohlavní styk jsem ještě neměla má někdo zkušenost? 😭
@gyty píše:
Ahojky, 16.2. jsem byla na KET, mam agolutin a estrofem. MS mam pravidelnou po 28 dnech. Ted mela prijit 26.2. presto zatim nic. Dnes rano sem si udelala test - bohuzel negativni. V centru rikali, ze test si mam udelat po 14 dnech / to je dnes/ ale do papiru napsali az 4.3. / coz je 16 dni/. Agolutin pry kdyz to nevyjde MS spousti. Ja zatim nic. Mate nekdo podobzkusenost, je mozny ze este muzu doufat? Nebo je ta MS proste nejak pozdrzena? Diky moc za nazory.
…
@Teryzakova33 píše:
Ahoj, jsem Tereza
A mám zpožděnou menstruaci zatím o týden je mi 15 a pohlavní styk jsem ještě neměla má někdo zkušenost? 😭
Ahoj. To je OK. V tomhle věku se teprve hladiny hormonů ustalují a MS může být nepravidelná. Byla jsi už na gynekologii?
@Teryzakova33
Tak zkus říct mamce, jestli Tě k němu nevezme. V Tvém věku by se mělo jít na první preventivní kontrolu. Ale neboj, není to nic hrozného.
Doktor by Ti při té příležitosti mohl odpovědět na všechny otázky. Mohla bys s ním všechno probrat. A taky pokud už nejsi očkovaná na HPV, máš nejvyšší čas. Do 15 let to plně proplácí pojišťovna.
Měj se hezky! ![]()
Ahojky, 16.2. jsem byla na KET, mam agolutin a estrofem. MS mam pravidelnou po 28 dnech. Ted mela prijit 26.2. presto zatim nic. Dnes rano sem si udelala test - bohuzel negativni. V centru rikali, ze test si mam udelat po 14 dnech / to je dnes/ ale do papiru napsali az 4.3. / coz je 16 dni/. Agolutin pry kdyz to nevyjde MS spousti. Ja zatim nic. Mate nekdo podobnou zkusenost, je mozny ze este muzu doufat? Nebo je ta MS proste nejak pozdrzena? Diky moc za nazory.