Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Kimi,
a to si to nezkoušela i dnes ráno?
Já mám termín MS zítra, testík jsem zkoušela už dneska, ale nic…
jsem moc nedočkavá a vím, že až zas přijde MS, tak budu děsně zklamaná.
Jak dlouho se snažíte?
ahojky, jj skoušela jsem ho i dneska a je tam furt ten duch počkám do pátku je moc brzo!! mi se nesnažíme řekli jsme si že se nebudem chránit a bud se stane nebo ne! mám jen jeden vaječník tak jsem nechtěla brát žádné prášky aby se ještě něco nepohnojilo a přítel chtěl počkat ještě s miminkem ale kvuli mému stavu jsme si řekli že to uděláme takhle a co se má stát to se stane ![]()
mi se taky nesnažíme, teda tak to říkám příteli, protože kdyby to bylo snažíme sa a ted mám plodné dny a jdeme na to, tak by se asi šprajcnul
ale nechráníme se. Já ale stejně teď doufám, že by.....
Aspoň že tam máš toho ducha a opakovaně, tak to je mooooc dobře a držím palečky ![]()
děkuji, já tobě taky držím palečky na zítra aby ta mrcha nepřišla a našla jsi //
to ti věřím! já tomu furt nemužu uvěřit! a jsem furt hrozně unavená a trápí mě žaludek ![]()
strašně Ti to přeju!!! i ty protivný příznaky, protože ty se dají vydržet, když víš proč tu jsou ![]()
jj dá se to, horší je to akorát v práci tuten tejden mám noční tak tam chodím jak mrtvola ![]()
tak to hlavně opatrně!!!! a hodně odpočívej ať ty skvělé zprávy vydrží
Ahoj holky, zdravim
. Ja mela ducha minuly tyden, ted uz je to tlustice. Stejne si ale dovolim se k vam pridat. V lednu mi menstruace dorazila par dni po pozitivnim testu, tak se zatim ani neraduju, jen si tu tak trnu, jak to asi dopadne ted
.
Ja si totiz neprijdu moc tehotne, blbe mi neni, prsa neboli, takze proste musim par tydnu vydrzet.
Kimi moc gratuluju a tobe Bedulko drzim palce, at tam jsou ![]()
ahojky,já sem na tom skoro stejně ms meškám patým dnem..BT neklesá spíše se zvyšuje.slabě pozitivní test…tak doufám,že za pár dní tam budou pořádné tlustice
budu ti držet všechny palce a čekat s tebou ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 26DC, BT je stále zvýšená, bolí mě břicho, občas je mi tak divně nevolno, ale mamatest ještě nosím v kabelce
, říkám si, že je ještě brzo, že pár dní vydržím, ale jak to tak tady čtu.....už to asi zítra ráno zkusím. Normální cyklus mívám 30dní. Tak možná už by nějaký ten duch mohl být?…moc bych si ho teda přála.
tak ho zítra zkus a uvidíš…držím palce…já sem si ho dělala dnes a to sem ctěla počkat,ale s tím druhým počkám tak do soboty..a hned tam naskočila druhásice slabá,ale naskočila hned…tak doufám..jnak mocinky držím palce ![]()
ahojky holky, už mám 2 dny spožděnou ms. testík jsem si dělala v uterý ráno a našla jsem tam druhou / ale né moc viditelnou!! tak se chci zeptat jestli je tady někdo kdo je na tom podobně a nechce čekat sám na ty krásné tlustice //
budu ráda za každou čekatelku!