čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
4.3.10 15:40

Gyty, ty jsou teda zly, ze te takhle napinaji… Nestiham ted, ale myslim na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
4.3.10 16:22

tak sem v koncich holky, sou tam jen do pul paty, uz mi neberou telefon a nevim nic. ja si tak moc prala aby mi aspon rekli BOHUZEL TO NEVYSLO a vono je to jako vcera. rozciluje me, ze sou tak drzi ze me nechaj vod 8 cekat a vod 12 volat na vysledky, ze zavolaj sami a nakonec me nachaj bejt. …

• Citovat
  • Upravit
15584
4.3.10 18:32

teda to je neskucny. to si fakt nedovedou predstavit co clovek proziva? Ach jo, vim jak ses musela cely den trapit :-( Takze zitra rano? To bude zas noc co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
4.3.10 20:32

Tak to je fakt drzost, hruza, jak se dokazou k lidem chovat. To me Gyty mrzi. Stejne ted uz nezbyva, nez to do rana vydrzet. A pak jim vynadat.

Motylku, ja uplne nevim, kde ten test sehnat, ja ziju v UK, je tu v kazde lekarne. Ja ho mam z akce z Tesca :-) . Pohledala jsem na Googlu a v Cr to vypada, ze zatim neni… Klidne ti ho poslu, jestli chces :-D .

Andi, kdyz me ten termin vychazi na posledni rijen. Buuu. Myslis, ze muzu do listopadu? Nebo je to divny? To se ptam tak blbe, ze mi asi tezko napises, ze je to divny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
5.3.10 08:16

ahojte, tak mi to konecne rekli. hcg je 3. takze nic…mam vysadit leky. :cry:
je mi z toho nanic.
vsem co se to povedlo drzim palecky at tehu probiha v klidu a at si tech 9 mesicu co budete nosit pod srdickem toho drobecka hezky prozijete.

• Citovat
  • Upravit
12505
5.3.10 12:02

tak to je mi moc líto :-( ,ale říště to už určitě vyjde :lol: zkus myslet na jiné věci a vypustit to nějak z hlavy,vím,že je to težké,ale pomáhá to..
jinak já mám zítra 14dní zpoždění ms..a budu si dělat test tak snad už vyjde hezky pozitivně a ne jen duchové :lol: taky sem přestala mt chut na sex,ale uplně..žádné bolesti jako před ms ,špinění a bt furt nahoře tak snad už…at je už ráno…držte mi palce papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.3.10 19:24

Gyty, tak to je moc skoda. Je mi lito, ze ti to nevyslo. Takoveho napinani a nakonec nic z toho. Drzim pesti na priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
5.3.10 20:01

Gyty moc mne to mrzi. Nevim, jestli je 3 normalne v krvi anebo to znamena ze se embrous pokousel udrzet a hnedka se pustil. :-( :-( :-(
Vim, jak je to velike zklamani. Dulezite je stanovit si dalsi plan, to psychicky moc pomuze.
Posilam ti hodne energie :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
5.3.10 20:02

Teredes ja jsem v uzavrene skupine konec rijna, zacatek listopadu. Reknu holkam, at ti poslou pozvanku. Zatim se to tam jen rozjizdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.3.10 20:12

Andi, to by bylo fajn, Ja prave nevim, kam se pridruzit. Je to takove divne roztristene a pouzamykane. Jinak koukam, ze ti hcg vyslo hezky, tak gratulace :-) .

Gyty, me by taky zajimalo, jak to s tim hcg vlastne je. Ted jsem cetla na jedne diskuzi to same cislo par dni po vynechane MS a pani je brana jako tehotna. Tak v tom mam chaos. To hcg se nekde vzit muselo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 11:57

ahojky holky, tak jak se tady máte?? já jsem měla tuten tejden odpolední takže nebyl čas se sem dostat :-( jinak se mám fajn mám už po ms. takže se mužem začít snažit příští tejden :lol: třeba se nám to už povede

• Citovat
  • Upravit
15584
6.3.10 15:07

Teredes když se mrkneš do profilu, tak bys tam měla mít pozvánku do té skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
6.3.10 15:55

ja taky mela za to ze 0 hcg neni tehotna, a 1 hcg uz tehotna je. pak je dulezite aby se zvysovalo. ja navic na kazdem testu co sem si udelala /sice par minut po limitu ale prece/ nasla //. byla sice slaboulinka a po kazde byla o neco silnejsi nez predtim. ja to rikala sestrice ale ona ze v teto dobe uz by plod musel uvolnovat vic hcg ze se asi pustil. doktorka mi pak ale rekla, ze ne ze tam ani nebyl.ja z toho byla spatna. ale uz sem to proste vzdala ze se to holt nepovedlo. a chci to zkusit co nejdriv znova. ted kdyz sem navic bez leku i kdyz by tam treba kulisek byl by se asi stejne pustil, protoze je treba brat leky do konce 3. mesice…

• Citovat
  • Upravit
15584
6.3.10 17:01

Gyty, taky myslim, že spíš byl a pustil se. A proto bych to zkusila znovu, protože to vypadá, že chybělo fakt málo. Na testu není druhá slabá sama od sebe. Když se neuchytí, tak je test prostě bílej. Asi Dr nechtěla abys špekulovala, proč se neudržel. Ale tohle je fakt častý. Příště to musí vyjít :kytka: :kytka:
Kimilo****, je super, že už se začnete snažit. Držím palce ať je to jak u mne - po pauze na první pokus :wink: Předtím nám snažení trvalo výrazně dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 18:02

andík děkuju, doufám že to dlouho trvat nebude :-D poprvé jsem otěhotnila za 3 měsíce po vysazení HA ale nedopadlo to no :cry: tak doufám že se to povede rychle a dobře :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex