čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
15.3.10 11:23

já používám jenom mamatest dneska jsem si koupila další!! a ms. jsem měla taky 25.2-1.3 a ovu byla asi kolem toho 11.3 teda podle kalkulačky na internetu

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 11:35

Promiň, předtím jsem chtěla napsat Kimi, nějakej překlep.
Já taky použila kalkulačku na netu.
Vypočítala mi to na 14 den, tak jsem zkusila ovu test a byla tam slaboulinká druhá čárka a další dny už jen slábla, tak si myslím, že mě můj pocit ovulky neklamal.
Testík jsem si ješt nekoupila, pak bych se furt chtěla testovat. Jsem hrozně nedočkavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 11:45

mě to vypočítal na 11.3!! test jsem si koupila dneska ale testovat nebudu počkám si. možná jeden skusím 24.3 a pak když nepřijde mrcha! mě zatím jen lehce pobolívaj prsa a sem tam mě píchne v podbříšku jinak mi nic není ale to už se muže pomalu ozívat ms.

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 11:49

mě občas píchne v podbřišku, a to se mi nikdy nestávalo. taky miluju kafíčko, a teď když si ho dám, tak je mi po něm špatně. Ale furt si říkám, že je brzy a něco si namlouvám.
Já ten testík zkusím možná i dřiv, to víš nevydržím to, a tak si to omlouvám, že jsem měla brzy ovulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 11:56

to já jsem taková že to vydržím a taky mě zaměstná práce že na to vube nemyslím!!

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 12:00

tak si pak písnem, zatím se měj. a držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 12:04

tak držím palečky aby to dopadlo tak jak chceme!! zatím pa

• Citovat
  • Upravit
87
15.3.10 13:28

čekání na //
ahoj holky Gyty to mě mrzí že ti to nevyšlo ale nevěš hlavu ono se to povede.já sem konečna našla odvahu vám napsat já toužím po miminku už hrozně dlouho a teť sme se z přítelem odhodlaly do toho jít mám teť ovulaci tak to zkoušíme a koupila sem si těhotenský test který si mám udělat 5 dní po pokusech o mimčo ale mě se to zdá moc brzo myslíte žese se mi tam něco ukáže? Když ms mám dostat až 25.3 což je za 10 dní tak nevím budu ráda když mě někdo poradí. Užívám už skoro 2 měsíce vitamíny na snadnější otěhotnění FEMIBION 800 Z KYSELINOU LISTOVOU a musím říct že je to dobrý už jen v tom že se mi zpravidelnila ms normálně sem ji dostávala 10 –15 dní po termínu a teť pravidelně 1 den po termínu. Co se týče nějakých pocitů tak mě akorát pobolívá mírně v podbřišku jako bych měla dostat ms tak nevím je to špatný znamení? holky držte se ono se nám to jednou povede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 14:28

jéééé další co to má dostat 25.3 :lol: už jsme 3 :-D amel já bych s tim testem počkala tak do toho 23 to by se tam možná už něco ukazálo!!

• Citovat
  • Upravit
87
15.3.10 15:00

jééé to je teda náhoda. no jenže já to asi nevydržím už teť se nemůžu té středy dočkat až si budu dělat ten test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 15:35

to vydržíš musíš :-D já taky musím počkat!! test nám ještě nic neukáže :lol: a máš už nějaké příznaky že bys mohla bejt těhu??

• Citovat
  • Upravit
87
15.3.10 17:03

no to já právě zatím nevím od té doby co se pokoušíme je mi těžko od žaludku ale nemyslím si že to bude příznak a akorát mě pobolívá v podbřišku ale nevím jestly to není chystající se ms no tak uvydíme koupila sem si nějakej speciální test kterej má být citlivější a ukázat těhu už po 5 dnech tak si ho možná udělám a pak si koupím ještě jeden a ten si udělám tak za dalších 4 - 5 dní no nevim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.3.10 17:11

a ty už máš nějaký příznaky že bys mohla být těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.3.10 17:12

Ahoj holky,
já se hlásím k čekatelkám na 25.3. :-)
Amel-jak se jmenuje ten test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 17:14

no já nevím ale řekla bych že ti ještě nic neukáže že bude brzo :nevim: mě taky od včerejška bolí prsa a sem tam mě píchne na levé straně podbříšku, ale to se muže hlásit ms. já si počkám do 24 a skusím test

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex