Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jsou super zprávy, tak ať už je to zítra na testu pěkná tlustice
Já to asi večer taky vyzkouším, už to nevydržím!! ![]()
to je super holky, moc vám to všem přeju.
Já zas nic
hned ráno jsem to dostala ![]()
tak zas za měsíc…
ahojky děvčátka, tak já mám špatnou zprávu dostala jsem to dneska ve 4 hod. ráno v práci ![]()
já doufám že se to jednou povede!! už jsem rok po mimoděložním těhu tak už by se to mohlo pivíst ne??
Ahoj Kimi, to mne moc mrzí.
Já jsem teprve 9DPO, ale už jsem taky dneska ráno testnula ale nic. Vím, že je brzo, ale strašně moc bych tam toho ducha chtela vidět ![]()
Teredes a to jsi testovala Mamatestem a pak přišla MS? Tak to spíš vypadá, že se embrio uchytlo ale nevydrželo. Nebo to byl jiný test?
konečně jsem se zaregistrovala, furt jsem tady něco četla a hledala odpovědi na všechno možný.
Já už jednoho prcka mám, teda je mu pět a půl. Ale teď bych už mu ráda pořídila sourozence.
Já potratila samovolně, ale teď jsem i trochu ráda, protože půl roku nato jsem se rozváděla ![]()
ahojky andílku, děkuji. já jsem testovala taky mamatesten a byl tam duch a dneska jsem to dostala
Aha, no mamatestu fakt věřím, podle mne se prostě dobře embrijko neuchytilo. To máme z toho, že testujeme brzo. Ale kdo to má vydržet že jo. Musí to být velké zklamání ![]()
Já měla potrat v listopadu, tohle je náš první měsíc snažení po nucené pauze. Moc tomu věřím a budu hodně zklamaná, ale uvidíme, třeba to vyjde.
Andik - úplně s Tebou souhlasím, moc brzy se testujeme. Jenže já tam neměla ani toho ducha, takže jsem MS čekala, ted doufám, že ten měsíc rychle uteče a třeba budou //
holky, tak semnou je to nějaké špatné mám hrozné křeče v břiše! a před chvilkou jsem měla takovou že jsem se málem rozbrečela
pokud se to bude opakovat tak to budu řešit! zatim pa
Já MS mám tak 7 dní, tak si to ještě pekelně užívám a těším se na snaženíčko. ![]()