čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
28.2.10 20:45

Bedulko, Kimi, to mi je vazne moc lito, ze to tenhle mesic nedopadlo. Ale za chvilku je jaro a rika se, ze na jare to jde vzdycky lip :wink: :-) .
Ja se zatim drzim, zadne krvaceni ani spineni, ale porad se neraduju, mam proste uz nejake spatne zkusenosti za sebou a vim, ze je jeste brzy.

Andik333, rada te vidim a drzim ti palce. Ja kupuju First Response. Ale nejsem si jista, ze je i v CR. Podle mych zkusenosti je super. Testovala jsem brzo, ja vim, ale chci mit trochu prehled, co se deje a ze nejsem paranoidni, kdyz mi je blbe. Ted v unoru jsem testovala dokonce 4 dny pred terminem MS a druha carka byla slaba, ale celkem viditelna (v reklame maji, ze lze testovat 6 dni pred terminem). A protoze mi tentokrat neni spatne (coz je fakt divny), tak jsem si minuly tyden koupila jeste elektronicky test, ktery ukazuje jeste pocet tydnu tehotenstvi. Je to prece jenom prukaznejsi, nez pouze silici carka. Ukazal mi spravny pocet tydnu, takze se chystam jeste na jeden koncem pristiho tydne a jestli ukaze o tyden vic (tzn. ze hcg roste jak ma), tak snad zacnu verit tomu, ze jsem tehotna.
Moc ti drzim palce, aby vam to konecne vyslo :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
1.3.10 14:49

Ahoj Teres, tak to vypadá hodně nadějně. :wink: Teda o tom přístroji jsem ještě neslyšela, že by to měřilo i týden. Neposlala bys mi link, co to je?
Já jsem v pátek na testu objevila ducha. Byla jsem štěstím bez sebe, už jsem to tušila, protože jsem měla takové divné pnutí v břiše. Akorát jsem ted nervozní, protože ta čárka už třetí den nesílí, tak snad zítra už trochu ztmavne. Ale jsem šťastná jak blecha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.3.10 09:49

Andi!! tak to ja potichu, ale moooc gratuluju. Budu na tebe myslet a drzet ti pesti. Test co mam doma je tenhle http://www.clearblue.com/…ndicator.php
Koupila jsem ho v reklamni akci, takze me vysel stejne draho, jako normalni testy (ktere tu jsou teda hodne drahe). Jen me trosku mrzi, ze ten udaj na display zustane jen do druheho dne :-( .
Ja porad nevim. Jsem tehotna vlastne uz po ctvrte. Vzdycky mi je blbe uz minimalne tyden pred vynechanim MS, jsem na to docela citliva. Vzdycky kdyz to prejde, tak to skonci blbe. No, a ted mi blbe neni. Jsem fakt zvedava, jestli to hcg vyleze nahoru…

Tak dej urcite vedet, jak to s tebou (s vama :lol: ) vypada. To bude dobry, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
2.3.10 12:32

Teredes, taky moc držím palce. Určitě se nestrachuj, že teď to cítíš jinak. Naopak to může být dobré znamení. Taky testuju každý den jak blázen, já se těch tlustic snad nedočkám, pořád mi to netmavne. Ale věřím, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.3.10 13:24

já mám zpoždění už devět dní…bt je pořád nahoře a testy sou podivný…negativní…příznaky šílený..já už asi blázním…nejvíc mě zaráží ta teplota…kdyby to bylo nervama …tak se přece nedrží už od 7.2??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.3.10 14:26

motýlku, a už jsi byla u doktora? nebo na krvi? po týhle době už by někde něco mělo být, i když to není na testech.. s tou teplotou to je otázka, možná by se to mohlo udržet kdyby to bylo zpožděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.3.10 14:52

ne nebyla…chci počkat,nechci aby mě tam měly za histerku…no já nevím bud je to zpoždění nebo sem taky mohla otěhotnět později…uvidíme počkám do pondělí jestly to nedostanu a co test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
2.3.10 15:02

ahoj, doufam ze nevadi ze bych se chtela pridat…zalozila sem tema s dotazem ale odpovedel jen jeden clovek tak si rikam mozna je lepsi zkusit vstoupit do otevrene diskuse…prosim prosim o vas nazor, 16.2. jsem byla na ket, ms se nedostavila /a mela 26.2./ ale test dnes negativni. beru estrofem a aplikuji agolutin. cetla jsem ze agolutin jinak spousti ms, ale jinde na netu se pise ze v teto kombinace s estrofemem se i kdyz tehu nebudu ms nedockam…moc si preji aby to tak nebylo, ale na druhou stranu si rikam ze kdybych tehu byla asi uz by se to ukazat melo…mate s tim nekdo zkusenost nebo vite co ten agolutin? dekuji mockrat do centra mam volat az 4. ale nemuzu to vydrzet /proto sem nevydrzela ani s tim testem a udelala ho o dva dny driv/. jeste jednou diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
15584
2.3.10 19:54

gyty a test jsi znovu nezkoušela? Test 10 dní po je ještě docela brzo. Nechceš zítra skočit na krev do laborky jako samoplátce, ať víš na čem jsi? Po tom agolutinu do 10 dní by měla MS přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
2.3.10 19:56

jo aha už to chápu. MS měla být 26. 2.
Tak fakt zajdi zítra ráno na krev, laborka bývá na poliklinikách. Výsledek budeš vědět do 3 hodin. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
2.3.10 20:04

Motylku, ale vždyt už jsi pozitivní testy mela ne? Alespoň slabě, dávala jsi sem fotku… Ono to nesílí? Pokud je teplota nahoře, tak to určitě vypadá dobře, neboj. Nechces zítra dojít na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.3.10 22:03

Ahoj holky,

Gyty- ja treba s temi leky nemam zadne zkusenosti, ale meskala mi jednou MS, tak jsem procitala diskuze, kdy se objevuje druha carka. Vetsinou po vynechane menstruaci,ale prekvapilo me, ze dost holek psalo i ze treba az dva tydny potom, takze treba tak :-)

Motylku, ja taky tehotnim uplne mimo standartni dobu ovulace, treba to fakt bylo pozdeji. ale jestli citis priznaky a teplota se drzi tak dlouho, to vypada nadejne, ne?

Andi, pozitri uz bude tlusta!!!

Tak holky a nejvic nam preju, abysme se sesly ve stejnem mesici porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.3.10 22:05

Motylku, ja ted koukala taky na ten tvuj pozitivni testik. Tak to je asi jasne, ne? Gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
2.3.10 22:32

ahojky, ja zkusila jen jeden test a byla sem z toho cela zklamana. jak mi nejde ta ms tak sem si tak nejak rikala, ze to asi vyslo…s tou laborkou, ja sem na vesnici a do centra dojizdim dost daleko. mam tam volat 4.3. vysledek testu tak nevim jestli nemam zavolat uz zitra. pokud je jasne ze se to nepovedlo tak na co si kazdy den pichat dalsi a dalsi agolutin…uplne mi to vzalo vitr z plachet. hlavne to zjisteni ze pry kombinace agolutin estrofem mi muze ms drzet do nekonecna…a ja doufala ze je to znamka ze sem tehu. dokud sem nenasla info o tomhle tak sem tak nejak este doufala, ze treba mozna…taky sem si rikala, ze treba tady bude nekdo kdo to mel podobne a ze se ji // ukazaly az dyl. ani nevim co bude nasledovat ted, to mi tu krev naberou stejne nez vysadim ty leky ? nevis? dik

• Citovat
  • Upravit
6263
2.3.10 22:56

Vis, ja bych ti rada odpovedela, ale ja jsem s leky nikdy netehotnela a nerozumim tomu. Zkusila jsem trosku pohledat a treba tady https://www.emimino.cz/…-2009-36500/ jsou holky jiste zkusenejsi. Urcite ti rady poradi, nebo alespon dopresmeruji. Ja ti kazdopadne moc drzim palce, aby se tehotenstvi potvrdilo. Dej vedet, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí