Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to si nemyslím v lékárně asi vědí co říkají.Já tohle naštěstí řešit nemusím přítel je sice mladší ale úplně v pohodě a když mu řeknu ře mám plodný dny tak v pohodě do toho jde bez problémů
holky děkuju za podporu
já jsem taková že když něco chci tak si zatím jdu a nikdo mě od toho neodratí mám prostě svojí hlavu!! ![]()
jo meduleinko já sem na tom úplně stejně migrény jako ďas takže mám stejný problém proto sem scháněla rychlejší test abych to brzo věděla a nemusela se trápit bolestí a mohla si vzít pilulku
tak až to skusíš, tak dej vědět. kolikátýho jsi měla ovulku Amel?
jo to já taky co si umanu to musím mít Kimi nejsi náhodou ve znemení panna? A není vůbec zač sme na stejné lodi
Amel-tak to přesně víš o čem je řeč. to jsem ráda, občas lidi nechápou, že se to fakt nedá vydržet.
Kimi, je doře, že si umíš stát za svým. Já už se to taky učím ![]()
no já v tý ovulaci právě sem proto se těť pokoušíme no a pak se uvydí: Ty na sobě ovulaci poznáš? Já ani ne kdyby mě to náhodně neřekla moje ginekoložka teť při prevenci tak bych to snad ani nepoznala nevím
já si koupila ovu.testy, že je je skusím podle kalkulačky na netu, ale začalo mě bolet břicho už 9.DC a když jsem pak skoušela ovul testy, už bylo pozdě, tak já mám ovulku asi 9.DC, to bych už testík mohla pomalinku vyzkoušt ![]()
jo to vím mě taky všichni nadávají že si pořád beru pilulky ale když tě to bolí tak že je ti z toho na zvracení tak nemáš jinou možnost je to peklo ![]()
jo to bys mohla prosím tě co je ta skratka DC MOŽNÁ VYPADÁM JAKO HLUPÁK ALE NIC MI TO NEŘÍKÁ
jj, přesně tak.
tak holky, jdu dělat véééču
mějte se krásně a dávejte průběžně vědět.