Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak uvidíme, ještě tejden. Jdu uložit kluka, zatím pa. a Zítra písni jak Ti je.
ahoj holky tak co Kimi je ti líp? Tak sem dnes testovala a byla tam jen / čárka žádný náznak těhu ani žádný duch nic tak sem z toho otrávená myslíte že mám ještě nějakou naději že bych mohla být těhu když ms mám dostat až přístí týden? Asi ne když dnes nebyl ani náznak. POraťte holký vy ste už v tom takový zběhlý. Sice se pokoušíme chvíly ale sem z toho smutná. ![]()
ahojky amel, mě už je docela o.k. furt mě pobolívá ten spodek
a co jsi měla za ten test?? já bych ještě počkala mohla jsi mít zpoždenou ovu a mimi se teprv muže zavrtávat. máme ještě 7 dní do ms. to je ještě brzo na test ![]()
tak myslíš že mám jestě nějakou naději? Ten test se jmenuje RAPY CLEAR DIRECT. Mě taky bobolívají vaječníky a sem teť nějaká unavená ale mám strach že když na testu nebyl ani žádný náznak tak že to prostě tento měsíc nevyšlo. Ty máš aspoň nějaký sylnější příznaky to je dobrý zanmení
na moje příznaky nekoukej to mužu mít po ovu občas to takhle mám!
a ty si ještě počkej máš ještě 7 dní čas! skus ho tak třeba v pondělí ráno a hlavně zkoušej ty testy z ranní moči
jo ty testy dělám raní moči no u mě je zase problém v tom že mívám ms příznaky někdy i 14 dní před ms a navíc sem měla před pár dny ovulaci tak to taky může byt ještě dozvuky po ovulaci.No uvydíme necháme se překvapit. Ty myslíš že bych měla testnout už v pondělí znovu? Neměla bych rači počkat jastly se mi nespozdí ms? A co v práci v pohodě? Já sem bohužel nezaměstnaná ale bydlím na baráku tak mám dost práce kolem baráku a na zahradě v létě a navíc jestly se nám to povede tak už práci ani neřeším teť mám plný ruce práce se zařizováním svatby tak mě to ani nepříjde
amel v práci v poho! měla jsem pomocničku takže těžkou práci odmakala za mě
neee trochu jsem jí pomohla
jinak já budu testít asi ve středu ráno podívám se jestli ms. přijde nebo ne ![]()
no já to asi nechám taky na později ten test a uvydíme ale já sem prostě nějak přesvědčená že když sem dneska neměla na testu ani ducha tak to bude negativní ale uvydíme
amel já nevím, ale já bych řekla že je fakt na test moc brzo!
ještě počkej
Ahoj holky,
tak jsem teprve dorazila z práce ![]()
Amel a kdy máte svatbu?
Já i dneska špinim, to vůbec neznám…
MS mám až …vždyť víte, 25. ![]()
ahojky meduleinko, možná máš spožděnou ovulku
a nebo je to miminko ![]()
meduleinko to bude dobrý uvydíš třeba se ti to povedlo a hnízdí se ti mimčo neboj to bude dobrý. No já se vdávám v létě a je to šílenej stres a zařizování atd všechno musím zařizovat z předstihem protože v létě těch svadeb je hodně tak abych měla to co chci tak si to musím zamluvit už teť. A jak bylo v práci
kéž byste měly pravdu, u MS buď to dostanu hned a nebo špiním max. jeden den a dnes už druhý a nijak výrazně, no nechám se překvapit.
Amel-já se taky vdávám v létě, resp. v červnu a krom termínu, kterej jsme min. týden zamluvili ještě vůbec nic neřeším. Jsem strašná, ale to bude asi tím, že to bude moje druhá svatba a tak vím, že v květnu bude času dost ![]()
Co Ty Kimi? jaká byla noční a co bříško, bylo to lepší?
no uvidíme jak dopadnem!! já si taky říkám že to muže bejt ms. nechci si dávát plané naděje