čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
18.3.10 17:55

kimi, tys měla, minulý měsíc ducha, že?
tak se to klidně teď může povést komplet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.3.10 17:58

holky mastím vařit večeři pro kluky, tak pa, držte se a zítra si písnem a Kimi-v práci opatrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.3.10 17:58

jednou se to povést musí :lol:

• Citovat
  • Upravit
kimila
18.3.10 18:03

jojo měla jsem ducha a asi 3 dny spožděnou ms. ale pak jsem to dostala :-? přítel je miláček a pro mě udělá první poslední :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
87
18.3.10 18:10

já už taky musím letět mám ještě nějakou práci tak se mějte holky a zase si dáme vědět pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.3.10 18:16

holky tak zase zítra papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
kimila
18.3.10 19:46

holky , tak dneska to bude v práci asi mazec :-( chce se mi hrozně spát a nehorázně mě rozboleli prsa 8-o případám si jako bych na nich měla jednu obrovskou modřinu :roll: tak se tu mějte krásně a zítra si zase písnem papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2613
18.3.10 19:48

tak pokud by to byly první příznaky a těhu se potvrdí, tak by to byly jen dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
19.3.10 14:40

ahojky holky, tak jak se dneska máte?? mě bylo v práci fakt špatně! bolel mě žaludek a chtělo se mi :poblion: jedna kámoška v práci na mě jestli nejsem těhotná :mrgreen: tak jsem jí řekla že ne že to mám dostat příští tejden a ona na mě že by řekla že jsem těhotná :mrgreen: docela sranda! pak mi bylo o.k. a až zase k ránu se mi udělalo lehce špatně :-? možná budu marod :roll: a co vy jak je??

• Citovat
  • Upravit
kimila
19.3.10 17:53

nooo holky, kde dneska jste?? já jdu ještě dneska do práce :roll: fakt se mi nechce

• Citovat
  • Upravit
2613
20.3.10 07:40

ahoj holky,
tak jak to tady jde? a jak Vám je?
Já včera byla v práci, pak s budoucí tchýňkou na obědě a pak jsme šli s přítelem do kina, na ten novej film ŽENY V POKUŠENÍ musím uznat, že fakt moc pěknej film.
No a dnes ráno se ze špinění stala MS :-(
jen nechápu proč tak brzy??? Poslední MS jsem měla 25.2. :nevim: :nevim: tak je mi z toho smutno :cry:
Holky, ale vám držim palečky.
Kimi-jaká byla noční a koukala jsem, že si zakládala novou diskuzi, neznamená to, že nás opouštíš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
20.3.10 15:56

ahojky, neboj já vás neopustím :huban: hele to máš tak dlouhej ciklus?? žes to měla minule 25.2 a ted jsi to měla dostat 25.3 chápu to dobře?

• Citovat
  • Upravit
2613
20.3.10 15:58

Ahoj,
vzhledem k tomu, že únor měl 28 dní, tak mám cyklus klasicky 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
20.3.10 15:58

jinak noční nic moc, bolí mě furt bříško :roll:

• Citovat
  • Upravit
kimila
20.3.10 15:59

no jo to je fakt! já jsem ale trubadur :mrgreen: :zed:

• Citovat