Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeee dík za radu, už to všechno vidím ![]()
tak mi ještě prosím poraď kde mám metřík udělat.
A na svatbu už vše přichystané?
Metriky si muzes udelat na www.daisypath.com je to akorat vsechno v aj, ale je to v pohode i ja to zvladla ![]()
no uz mame vsechno, ted jen cekame na toho 24.4. uz se tesime, utece to jako voda a ja budu vdana ![]()
Kimi a jak dlouho se snazite vy o mimi? koukam ze ti taky jedno tehu nevyslo, to mi je lito. A uz mas nejake ditko?
nás to čeká 26.6.
tak jsem zvědavá ![]()
děkuju za link, jdu to naťukat, snad to zvládnu, kdyžtak budu psát S.O.S. ![]()
A uz mate neco zarizeny? asi ne vid jeste je brzy, my jsem zacali zarizovat v lednu a vsechno, jak jsem psala uz mame.
Urcite to zmaknes, kdyztak klido napsis, ale verim ti ![]()
zatím máme jen zamluvený termín, nestresujem.
Tak něco jsem nastavila, něco mi přišlo na mail, problém je, že tomu fakt nerozumím. Prosím pomóóóc ![]()
tak na tohle asi fakt nemám, no nevadí, zkusím to zítra.
Za chvilku je tu přítelík z práce, tak mizím, zítra pááá
Medu az dokoncis ten metrik tak se ti obejvi a dole pak v bilem ramecku mas neco co zacina httm nebo tak neco tak to zkopiruj a dej si nastaveni a prekopiruj si to cele tam. Snad jsem to napsala srozumitelne. ![]()
Ahoj, tak něco jsem udělala, ale jestli to bude o.k. to nevím
Nikol, jakého máte pejska? Já bych chtěla taky, ale prej až k baráčku, což chápu…
Medu ty jsi sikulka ![]()
Mame jorksirka, je to nase zlaticko
vsude ho bereme s sebou a on je vzdycky tak mooooc hodny. No proste milacek ![]()
JEJDA to je super, já jsem strašná, už od malinka jsem tahala tulácký pejsky domů a teď mi to zakázali
trochu přeháním. Ale moc se těším až si ten baráček pořídíme a bude mi tam běhat nějakej pořádnej bafan.