Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
svatbu máme za dveřmi teť už nám ke štěstí chybý jen ten malej brouček pod srdíčkem že? holky ![]()
Amel: jo jo do svatby uz je to jen mesic a 2 dny. Uz mame vsechno zarizeny, take uz jen cekame na ten datum
a mas pravdu uz jen chybi tan maly uzlicek co budeme 9 mesicu nosit pod svym srdickem
ahojky holky, tak jsem doma unavená jako kote
nikolito já znám hodně holek co měli druhou čárečku po limitu a těhu jsou
a já patřím mezi ně! když jsem byla poprvé těhu tak se mi druhá čárka oběvila až po limitu a taky jsem těhu byla a dokonce to byl mamatest
tak se mějte papa
ahojky holky, tak už jenom 2 dny a je tu náš datum 25.3
tak jsem zjedavá jak dopadnem!! já už jsem si připravila do kabelky vložky a dneska si koupím zásobu vložek domu
čekám že to dostanu a jsem v poho povede se to příště!
holky, držím vám palečky a sobě taky
Ahoj holky,
jak si užíváte dnešní pěknej den? já dneska jezdila se šéfkou, docela to šlo a pak s přítelíkem a synátorem do cukrárny......no pohodička ![]()
ahojky meduleinko, tak to jsi měla teda pěknej den! já jsem byla v práci
dneska tu bylo nějak mrtvo teda ![]()
ahoj holky tak sem si dnes udělala test před zítřejší ms a vyšel mi negativní a myslím že kdybych byla těhu tak už by se to určitě ukázalo tak sem z toho smutná ale vám držím palečky aby se vám to povedlo ![]()
Ahoj holky,
Amel, to je mi líto, ale ještě MS nepřišla a tak naděje pořád je!!!
já už tomu nevěřím protože sem si dělala ten citlivější test a byl negativní a bolí mě břicho jak při ms tak si myslím že už to zítra dostanu tak sem z toho špatná ale snad to vyjde vám holky
no mě určitě ne, já svou předčasnou MS právě končím, ale doufám v příští měsíc ![]()