čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
24.3.10 19:52

no tak budeme spolu testit a čekat příští měsíc třeba nám to vyjde doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.3.10 19:54

tak já se zase ozu mějte se moc pěkně holky budu končit mám migrénu jako ďas tak du do pelechu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.3.10 11:27

ahoj snažilky :-)
Kimi, Amel, jak jste na tom??? Napište jsem napjatá jak kšandy :-D
Co Ty Nikol, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
25.3.10 21:55

Medu: vubec nestiham a posledni dobou jsem silene unavena. Vubec nevim cim to je :nevim: trosku samozrejme doufam ze by to mohlo byt tehu, tak uvidim za 14 dni jestli mrska prijde nebo ne.
A co u vas holky, kdo kdy budete testovat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
25.3.10 23:15

ahojky holky, tak já jsem to dostala už včera než jsem šla do práce! ale smutná z toho nejsem venku je krásně, svítí sluníčko tak to vyjde příště :lol: holky vám držím palečky papa

• Citovat
  • Upravit
2613
26.3.10 12:09

Nikol, tak držím palce. únava je dobrý příznak :-)
Kimi - to je mi líto. Ale příští měsíc už to musí vyjít.
Já jsem konečně bez MS jen nějak netuším kdy mám ovulku, asi to přestanu řešit a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
26.3.10 12:53

ahojky meduleinko, mě to líto ani není :nevim: stačí mi se podívat z okna a je hned líp :lol: tak holky hodně zdaru ve snaženíčku :palec:

• Citovat
  • Upravit
2613
26.3.10 13:59

já se přiznám, že si nějak toho počasíčka nejsem schopná užít. Asi nějaká depka či co? Možná doléhá nějaký hormonální zkrat po vynechání antikoncepce, nebo nevím. :nevim: jsem prostě i sama sobě protivná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
26.3.10 23:04

ahojky, medu já jsem taky protivná! jak zalezu do práce tak je semnou konec!! :-? nedá se semnou ani mluvit všechny posílám do pr… :nevim: u mě je to možná tou ms.. :-? tak máme tu konečně víkend a k tomu odpočinek :lol: snad už bude líp

• Citovat
  • Upravit
2634
26.3.10 23:09

Ahojky ja mam spozdeni uz 7dni a na testu se mi vubec neukazala // :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
27.3.10 09:12

Jitul a jinak mas pravidelnou MS? Jestli jo, tak byt tebou tak si zajdu na krav (HCG) a tam ti podle vysledku reknou jestli jsi tehu nebo ne. A kdyz by to bylo negativni tak bych zasla k dr. aby to resil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
27.3.10 14:40

ahojky, jak píše nikol jdi na krev a budeš vědět :palec:

• Citovat
  • Upravit
87
28.3.10 19:19

Ahoj holky Medu: tak já bohužel taky nic ms sem dostala po dvoudením spoždění už sem se radovala že by to třeba mohlo vijít a nic. A co se týče těch depek tak sem na tom úplně stejně je to hnus možná je to k té ms sem vždycky taková podrážděná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.3.10 15:10

Ahoj holky, já si po dlouhé době užívala víkend, ale dočetla jsem Vás. No tak budeme zas čekat, te%d je nejblíž Nikol, tak držíme palce a my tas do snaženíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.3.10 15:30

ahojky holky! tak já mám asi cystu :-? furt mě píchá na levém vaječníku a to už mám po ms. jen špiním!! a dneska mi bylo řečeno v práci že jsem protivná :zed: je pravda že jsem hrozně unavená a nic mě nebaví jen bych spala nebo se válela u telky :-? to je asi tou změnou času :think: a co vy jak se máte??

Příspěvek upraven 29.03.10 v 18:00

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí