Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak budeme spolu testit a čekat příští měsíc třeba nám to vyjde doufám
tak já se zase ozu mějte se moc pěkně holky budu končit mám migrénu jako ďas tak du do pelechu pa
ahoj snažilky ![]()
Kimi, Amel, jak jste na tom??? Napište jsem napjatá jak kšandy ![]()
Co Ty Nikol, jak se máš?
Medu: vubec nestiham a posledni dobou jsem silene unavena. Vubec nevim cim to je
trosku samozrejme doufam ze by to mohlo byt tehu, tak uvidim za 14 dni jestli mrska prijde nebo ne.
A co u vas holky, kdo kdy budete testovat ![]()
ahojky holky, tak já jsem to dostala už včera než jsem šla do práce! ale smutná z toho nejsem venku je krásně, svítí sluníčko tak to vyjde příště
holky vám držím palečky papa
Nikol, tak držím palce. únava je dobrý příznak ![]()
Kimi - to je mi líto. Ale příští měsíc už to musí vyjít.
Já jsem konečně bez MS jen nějak netuším kdy mám ovulku, asi to přestanu řešit a uvidíme.
ahojky meduleinko, mě to líto ani není
stačí mi se podívat z okna a je hned líp
tak holky hodně zdaru ve snaženíčku ![]()
já se přiznám, že si nějak toho počasíčka nejsem schopná užít. Asi nějaká depka či co? Možná doléhá nějaký hormonální zkrat po vynechání antikoncepce, nebo nevím.
jsem prostě i sama sobě protivná. ![]()
ahojky, medu já jsem taky protivná! jak zalezu do práce tak je semnou konec!!
nedá se semnou ani mluvit všechny posílám do pr…
u mě je to možná tou ms..
tak máme tu konečně víkend a k tomu odpočinek
snad už bude líp
Ahojky ja mam spozdeni uz 7dni a na testu se mi vubec neukazala // ![]()
Jitul a jinak mas pravidelnou MS? Jestli jo, tak byt tebou tak si zajdu na krav (HCG) a tam ti podle vysledku reknou jestli jsi tehu nebo ne. A kdyz by to bylo negativni tak bych zasla k dr. aby to resil.
Ahoj holky Medu: tak já bohužel taky nic ms sem dostala po dvoudením spoždění už sem se radovala že by to třeba mohlo vijít a nic. A co se týče těch depek tak sem na tom úplně stejně je to hnus možná je to k té ms sem vždycky taková podrážděná
Ahoj holky, já si po dlouhé době užívala víkend, ale dočetla jsem Vás. No tak budeme zas čekat, te%d je nejblíž Nikol, tak držíme palce a my tas do snaženíčka ![]()
ahojky holky! tak já mám asi cystu
furt mě píchá na levém vaječníku a to už mám po ms. jen špiním!! a dneska mi bylo řečeno v práci že jsem protivná
je pravda že jsem hrozně unavená a nic mě nebaví jen bych spala nebo se válela u telky
to je asi tou změnou času
a co vy jak se máte??
Příspěvek upraven 29.03.10 v 18:00