čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
21.3.10 15:05

a jakej sis koupila, normální nebo ten citlivější?

Holky, od kdy mám počítat 1. den cyklu? Od prvního dne špinění, nebo až od klasického krvácení? rozdíl jsou tři dny a to už bude na ovulce znát :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.3.10 15:07

ještě vám musím napsat vtip, co mi příťulínek v poledne říkal.

Proč chlapi ženám nevěří?

můžete věřit někomu, kdo tejden krvácí a neumře?
:-D :-D :-D
mě teda dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
21.3.10 15:12

tak to je dobré :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já mám ms. bez špinění rovnou červenou :lol: takže nevím od kdy to máš počítat :nevim: jinak jsem použila mamatest. ted jsem na ně zase koukala :oops: a tam na tom jednom něco je i možná na tom druhém ale to si možná namlouvaj moje oči :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2613
21.3.10 15:14

tak to zejtra zas vyzkoušej :-)
zkus koupit ten citlivější. To je super moc Ti to přeju :palec:

já právě taky rovnou krvácím, to teď je to divné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
21.3.10 15:18

ted je nemám kde koupit :-( bydlim na vesnici! už fakt počkám do ms.. teda pokusím se :-P ta tvoje ms. je divná :roll:

• Citovat
  • Upravit
2613
21.3.10 15:29

já bych to nevydržela :-)
držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
21.3.10 15:50

děkuji! já topbě taky držím palečky aby ti to vyšlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
kimila
22.3.10 10:50

ahojky holky, tak jak se dneska máte?? já mám tuten tejden odpolední :-? vubec se mi nechce do práce nejradši bych byla doma a spala :-(

• Citovat
  • Upravit
87
22.3.10 16:21

Ahoj holky dlouho sem nenapsala a ejhle nový člen naší party vítej Nikolko. Kimi tak snad bych ti mohla gratulovat k těhu ne? to určitě vyjde. Mě akorát bolí trochu v podbřišku sem unavená a mám takový výkyvy nálad jako že se mi chce chvíly brečet hned na to se smát a pak bych nejrači křičela a do něčeho bušila a udělalo se mi zle ze švestkovýho kompotu kterej jinak zbožňuju ale těhu to asi nebude aspoň si to nemyslím mám strach z toho že to miminko tak moc všechny chceme že si možná ty příznaky přivoláváme. Já si dnes koupila novej test že tak asi ve středu testnu těsně před ms ať mám jistotu a uvydíme ale v lékárně mi řekla že když mě ten citlivější test nevyšel už jednou tak sice ještě naději na těhu mám ale už menší tak sem zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.10 16:35

Ahoj holky, tak Vám držím palečky.
Já dnes koupila ovul. testy 5ks za 150 to jde, ne?
No a ještě tak tři dny a jsem bez MS :-)
Jen zítra mi přijede na kontrolu šéfka, tak mi pohodička v práci na zítr končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.3.10 16:39

no děkujem ale tobě to taky vyjde uvydíš to chce trpělivost a čas já si podle těch mích příznaků taky nemyslím že sem těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.10 16:43

ještě máš pár dní čas, já koupila a ten test cos psala a teď mi tady leží :-(
snad v dubnu to vyjde. Chci miminko pod stromeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.3.10 16:49

jo já taky je to šílený koukám jaký by se mi líbyl kočárek a po dětským oblečení a už se na to moc těším ty už víš jaký chceš kočárek? a máš vybraný nějaký jména který se ti líbý? neboj v dubnu to výjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.10 17:00

já jen koukám, bude hodně záležet na tom kdy otěhotním. jestli bude mimi v zimě nebo v létě. Tady jsou pekelný zimy, ještě popřád je místama dost sněhu a tak bude problém v zimě…ale to je ještě hoooooodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.3.10 17:03

ježiš a kde bydlíš že máš ještě sních já jen taky koukám nic zatím nekupuju ani oblečení ale nad jménama sem přemýšlela ty ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí