Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A tys to měla-máš stejné, ne?
a dneska Tě snad už noční nečeka, že?
No mě břicho taky bolí, ale bohužel dobré zprávy se nekonají. ![]()
budu doufat příští měsíc.
zase je pravda, že ovulku jsem měla taky nějak brzy, tak uvidíme jak bude vypadat příští cyklus. Taky jsem přemýšlela jestli to není tím Babyplánem. ve středu jsem si ho vzala a ve čtvrtek začla špinit, nebo tak nějak… Co myslíš?
jo já jsem to minulej měsíc taky měla 25.2
mě ten babyplan nic nedělá a to ho už beru od začátku měsíce!! tim to asi nebude!
a neboj třeba budem spolu příští měsíc čekat na ms.. já si myslím že to dostanu
ještě si to nemysli, ať to nepřivoláš. U Tebe to dobře dopadne, držím palce.
no uvidíme, ale děkuji za podporu
já si myslím že podle bolesti břícha bych řekla že to dostanu!! ![]()
já si stejně myslím, že bolesti byřicha před MS nejsou od poloviny cyklu, ale až tak den před MS, proto bych tě tipla na těhulku ![]()
no uvidíme! ale pššš nezakřiknout
a jak je tobě je mi líto že jsi to dostala a poněkud brzo ![]()
aspoň se můžeme začít dřív snažit ![]()
včera jsem byla s přítelem v kině, a to jsem teprve špinila, a tak jsem mu to řekla. Hned se zeptal, a nejsi těhotná? sotva to dořekl, sám si odpověděl.....asi z čeho? co? Jsem strašnej.
Tak doufám, že se teď budeme tulit trochu víc a snad i ten Vánoční dárek bude ![]()
jsem strašně ráda za tyhle diskuze, vlastně i za Tebe, protože tohle doma říct nemůžu, teda můžu, ale nepochopí mě ![]()
včera jsem děsně hřešila, viděla jsem nááádherná letní šatičky cca na jeden rok, já je musela koupit, aspoň že má kamarádka dcerunku, které bude v létě rok ![]()
koukáš taky po mimi věcech nebo jsem tak uhozená jen já?
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem sice i v jinych diskusich,ale rada bych se pridala i do te vasi.
ja budu testovat zhuba az za tech 19 dni(viz metrik) a jsem zvedava a taky doufam ze tam budou //. I kdyz ted mi je to jeste tak nejak jedno, protoze v lednu 2010 jsem byla na revizi a tak se ted od ponedelka snazime o mimi, ale nechavame tomu zatim volny prubeh, nechci na nic tlacit. Ale jestli se nam to nepovede do leta tak budu silet. Hrozne chcemem miminko.
Medu: vecicky taky kupuju, teda kdyz se mi neco hrozne moc libi a neresim jestli to bude na klucika nebo holcicku, proste to koupim ![]()
Ahoj Nikolito
VÍTEJ
to jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
já čekala MS 25.3. místo toho přišla už dnes v noci.
Aspoň se zas můžem snažit. Ale to sis asi přečetla ![]()
Diky za privitani ![]()
jo jo cetla jsem ![]()
A jak dlouho se snazite? mozna si to tu uz psala,tak se omlouvam ze to musis napsat znova