Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já zatím chvilinku, od začátku roku, ale přemlouvala jsem přítele od léta ![]()
co Ty bereš něco na podporu? já jsem začla Babyplán
beru kys.listovou od zacatku roku a od zacatku brezna zkousim femigard, ale zatim nejake zmeny na sobe nepocituju. Ma podporit ovulaci atd.
Tak to je chvilinka, uvidis ze priste uz budes hlasit //
Kolik ti je, jestli to neni tajny ![]()
je mi 26. a mám už 5 a půl letýho kluka. Ale přítelík je línější
tak to asi chvíli potrvá
kolik je Tobě a jak dlouho se snažíte? metřík nevidím ![]()
koukala jsem, že jsi z Ústí, já mám kousek od Tebe tátu, ale moc se nevídáme… ![]()
Tak to je hezky ze uz aspon mas jedno ditko ![]()
ja nemam zadny
je mi 22 a predtim jsme se snazili 3 mesice nez nam to vyslo,ale pak to nedopadlo
. No a ted jedeme tedy nanovo jak jsem psala ![]()
je mi to líto, bohužel se to stává. Já otěhotěla před pár lety ani nevím jak a taky se to neudrželo ![]()
ale teď už to bude lepší. ![]()
a muzu se zepata jak dlouho jsi potom cekala na druhe tehu, jestli o tom nechces mluvit pochopim to.
já podruhé otěhotněla i přez antikoncepci, takže jsem nečekala… dnes jsem na jednu stranu ráda, protože cca půl roku na to jsem se rozvedla.
Ale prvně jsem otěhotněla 3. měsíc snaženíčka a ještě na poznávacím zájezdě, takže jsem to fakt nečekala.
Koukam ze asi zenska otehotni v tu dobu kdy to vubec neceka co, takze se na to nesmime upinat a vyjde nam to ![]()
přesně tak, ale když chceš, tak na to nemysli…
Mě to prostě nejde. Já to miminko chci!!!
to čekání je strašný.
A co Ty? jsi vdaná? jak dlouho jsi s přítelem (manželem)?
jéééé někde jsem se asi zakecala
novou čekatelku vítám
jinak meduleinko já na internetu furt počumuju po kočárkách
a po oblečkách taky nejsi sama ![]()
Holky to mě teda fakt rozčiluje.
Děláme tady psí kusy, počůráváme testíky a nějaká…klidně miminko nechá u konťáku. Mě je z toho fakt do breku ![]()
Asi nemas zapnuty aby se ti zobrazovali podpisy vid.To si zaskrtnes nad cislovanim stranek zobrazovat podpisy a uvidis metriky co holky treba maji udelany, tak jako ja. Mam tam ze se za mesic a 4 dny vdavam, jinak jsem s pritelem zacatkem dubna 2 roky od zacatku spolu bydlime.
mimi moc chceme a snazim se na to moc nemyslet, ale nekdy to vazne nejde. Navic tomu chci nechat volny prubeh, aby se zase neopakovalo zamlkle tehu, bojim se, ale snad to bude dobry.
Medu mas pravdu tohle je hrozny, nechapu to. Hned bych si to mimi vzala. Chudacek.