Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Amel diky za privitani ![]()
Kimilko: nechci ti nejak brat iluze ale test je platny jen do toho casoveho intrevalu (myslim ze do 3 minut) pak je test neplatny. Takze kdyz jsi pak dalsi nasla ty // tak asi tehu nejsi
zkus testnout jeste jednou pockej vazne tu dobu jak je uvdena a uvidis. Tehu ti samozrejme preju, jen aby jsi pak nebyla zklamana kdyz by jsi to dostala. Snad to chapes, nemyslim to zle
jsem z Jablonce, ale už se to i tady lepší.
Nad jménama jsem přemýšlela, ale žádné co se mi líbí nejde k přijmení. Uvidíme ![]()
já nakupuju zatím pro syna a nebo pro mimi od budoucí švagrové
ahoj Niky omlouvám se možná si to tu psala ale ty máš nějakou špatnou zkušenost z těhu? já naštěstí ne ![]()
Ahoj Nikol, jak se máš? Už dorazila ovulka?
tak šup šup do tulení ![]()
jo uz jsem byla tehu, zjistila jsem to na vanoce, takze krasny darek pod stromecek, no ale o mesic pozdeji 25.1.2010 jsem musela na revizi z duvodu ze miminko se prestalo vyvijet a netlouklo mu srdicko (to jsem byla v 9tt+5). Ale uz je to v pohode, ted se snazime o dalsi a snad uz nam bude prano
aha tak to máš víhodu že máš někoho kdo ti dá nějaký olečky a to máš tak špatný příjmení že ti nesedí jména? z Jablonce tak to jo
Medu mam se dobre. Ovulku nejak nesleduji radeji se obden snazime ![]()
a co ty, je u tebe neco novyho?
novýho nic, furt ta předčasná MS a pěkně silná. myslím, že se vajíčko oplodnilo, ale neudrželo, proto tak brzy a silně. Ale to jen hádám. Možná i stres a tak…
Nikol, co děláš za práci?
ježiši Niky tak to muselo být strašný a teda dost krutý na vánoce chudáčku to si musela být hodně sylná to zvládnout a teť můžeš jako otěhotnět normálně nebo ti zjistily že budeš mít možná kvůli tomu problém otěhotnět
Amel neplaš, první těhulkovství končí potratem až u třetiny těhotenství. A následky to nemá!
Nikol promiň nechci to zlehčovat taky jsem jednou potratila, vždyť víš. Jsi rozumná holka. A přeji brzy štěstíčko ![]()
Medu: delam recepcni (pracuju kratkej dlohej tejden), predtim jsem se snazili 3 mesice
Amel: jo jo byl to sok, ale uz jsem to prekonali. No byla jsem 14 dni po revizi na kontrole a tam mi doktor rekl ze je vse v poradku, dokonce jsem mela folikul velky 4mm coz si myslim ze super, ze mozna probehla i ovulace. No a snazeni se doporucuje po 3-6 mesicich, ale me dr. nic nerekl a sousta holek otehotelo hned takze se taky snazime a kdyz dr. rekl ze je vse OK tak ani ja nevidim duvod. Nic me neboli ani me nic po zakroku nebolelo, takze jsem se proste rozhodli jit do toho podruhe.
A co delate za praci vy holciny
me v nemocnici rekli ze kazda druha potraci, takze hrozna predstava
zas aspoň patříme do statistik, jednou to máme za sebou a teď už se můžem jen těšit ![]()
Já jsem dýlerka, takže furt na cestách ![]()
Medu já nestraším jen sem se ptala jestly to může mít složitější
Niky tak to je super přeju ti aby se ti to co nejdřív povedlo a abys měla krásný a zdravý miminko. No já sem bohužel nezaměstnaná ale jinak mě teť bude dost zaměstnávat blížící se svatba no mám sice asi 4 měsíce čas ale to uteče jak voda