Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To mě mrzí Terezko, drž se a snaž se dál s náma
ono se to povede! Všechny tomu věříme.
terezko tak to je mi líto, ale nezoufej příště se to povede
jinak holky mě to břícho moc nebolí jenom mě sem tam píchne
holky co budete dělat na velikonoce?? já jdu ve čtvrtek naposled do práce a pak mám volno až do pondělka
tak něco podniknu s přítou na velikonoce mí vychází ovu. tak se budem asi muckat ![]()
Kimi jen se snažte a pořádně ![]()
každej rok jezdíme na pouť, tak ani letos nesmíme vynechat. Tak snad bude pěkně, aby si to malej užil… ![]()
no já taky doufám že bude pěkně!! holky mě se zase tááák chce spát to je hruza ![]()
Ještě bych se Vás ráda zeptala holky, jak si počítáte +/- ovu? Jelikož mám v tom trošku zmatek, posledních několik měsíců jsem měla MS po 21 dnech a teď najednou po 27 dnech, tak jak zjistím kdy jí cca budu mít?
já si to počítám na internetu!! na jedné strance kde máš kalkulačku na ovu. a ms.
tam zadáš svojí poslední ms. delku a tak a ono ti to už spočítá
tak ted jsem vyhazovala testíky co jsem si dělala před ms. a na jednom jsem měla krásně ružovou druhou // a je vydět na první pohled
a na druhém je taky náznak druhé//
to je taková smula ![]()
Terez to je mi moc lito ze to nevyslo. No mi na velikonoce nikam nejdeme bude doma. Navic ma byt osklive takze ani nema cenu jezdit nekam na vylet.
Kimi teď před MS jsi měla // ?
já nemám ani to…:-(
Joo a teď jsem koukala na předpověď počasí a v sobotu už má být zas pěkně
kéž by ![]()
Tak dobrou holky
Ahoj holky, jak se dneska máte?
Já nějak mizerně, nějaká depka asi z té blížící se svatby či co. Měla bych se těšit, ale doufala jsem, že už budeme mít na cestě mimi, ale ..... no vždyť víte. K tomu je přítelík furt utahanej, tak už jsem vzdala i počítání ovulky. Myslíte že je normální, když spolu spíme tak 2-3× za měsíc? na mě je to asi málo, ale co nadělám. Ja ale nechci celej život bez sexu.
Holky omlouvám se, ale jsem z toho trochu špatná
ahojky medu, měla jsem // před ms.
jinak já spím s přítelem taky jen 2-4× za měsíc
dneska tu máme pěknou zimu brrrr! a nálada hruza jsem protivná a unavená ![]()
Medu a Kimi neni to nejak malo 2-3krat za mesic? to mi to mame zhruba 5krat za tyden nekdy i 7krat. ![]()
ahoj, máme stejnej problém, my spolu s manželem taky málo spíme, ale teĎ se to trochu zlepšilo ale jinak frekvence asi jak u váš, tak jsem udělala trošku scénu a pobečela jsem si že s takovou nikdy neotěhotním, tak doufám že si to vzal k srdci, ale jinak chápu, je taky unavenej z práce a nemá chuť ![]()
jo ještě něco, my před svatbou často a teď tak málo, asi má teď jistotu že mu neuteču, jsme půl roku vzití:-D buď si zvykneš, nebo si to pořádně promysli, my se teda nehádáme, ale na tohle téma diskutujeme často, já chci víc, i kvůli mimču ![]()