čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
30.3.10 14:58

To mě mrzí Terezko, drž se a snaž se dál s náma :-) ono se to povede! Všechny tomu věříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.3.10 15:06

terezko tak to je mi líto, ale nezoufej příště se to povede :wink: jinak holky mě to břícho moc nebolí jenom mě sem tam píchne :roll: holky co budete dělat na velikonoce?? já jdu ve čtvrtek naposled do práce a pak mám volno až do pondělka :dance: tak něco podniknu s přítou na velikonoce mí vychází ovu. tak se budem asi muckat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2613
30.3.10 15:23

Kimi jen se snažte a pořádně :-D
každej rok jezdíme na pouť, tak ani letos nesmíme vynechat. Tak snad bude pěkně, aby si to malej užil… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.3.10 16:16

no já taky doufám že bude pěkně!! holky mě se zase tááák chce spát to je hruza :evil:

• Citovat
  • Upravit
Terezkaaa
30.3.10 16:20

Ještě bych se Vás ráda zeptala holky, jak si počítáte +/- ovu? Jelikož mám v tom trošku zmatek, posledních několik měsíců jsem měla MS po 21 dnech a teď najednou po 27 dnech, tak jak zjistím kdy jí cca budu mít?

• Citovat
  • Upravit
kimila
30.3.10 16:23

já si to počítám na internetu!! na jedné strance kde máš kalkulačku na ovu. a ms. :-D tam zadáš svojí poslední ms. delku a tak a ono ti to už spočítá

• Citovat
  • Upravit
kimila
30.3.10 16:53

tak ted jsem vyhazovala testíky co jsem si dělala před ms. a na jednom jsem měla krásně ružovou druhou // a je vydět na první pohled :cry: a na druhém je taky náznak druhé// :-? to je taková smula :cry:

• Citovat
  • Upravit
10949
30.3.10 17:36

Terez to je mi moc lito ze to nevyslo. No mi na velikonoce nikam nejdeme bude doma. Navic ma byt osklive takze ani nema cenu jezdit nekam na vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
30.3.10 23:16

Kimi teď před MS jsi měla // ?
já nemám ani to…:-(
Joo a teď jsem koukala na předpověď počasí a v sobotu už má být zas pěkně :-) kéž by :-D
Tak dobrou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
31.3.10 12:39

Ahoj holky, jak se dneska máte?
Já nějak mizerně, nějaká depka asi z té blížící se svatby či co. Měla bych se těšit, ale doufala jsem, že už budeme mít na cestě mimi, ale ..... no vždyť víte. K tomu je přítelík furt utahanej, tak už jsem vzdala i počítání ovulky. Myslíte že je normální, když spolu spíme tak 2-3× za měsíc? na mě je to asi málo, ale co nadělám. Ja ale nechci celej život bez sexu.

Holky omlouvám se, ale jsem z toho trochu špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
31.3.10 15:00

ahojky medu, měla jsem // před ms. :cry: jinak já spím s přítelem taky jen 2-4× za měsíc :-? dneska tu máme pěknou zimu brrrr! a nálada hruza jsem protivná a unavená :-(

• Citovat
  • Upravit
10949
31.3.10 15:34

Medu a Kimi neni to nejak malo 2-3krat za mesic? to mi to mame zhruba 5krat za tyden nekdy i 7krat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.3.10 16:07

ahoj, máme stejnej problém, my spolu s manželem taky málo spíme, ale teĎ se to trochu zlepšilo ale jinak frekvence asi jak u váš, tak jsem udělala trošku scénu a pobečela jsem si že s takovou nikdy neotěhotním, tak doufám že si to vzal k srdci, ale jinak chápu, je taky unavenej z práce a nemá chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.3.10 16:08

šťastná to ženo:-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.3.10 16:10

jo ještě něco, my před svatbou často a teď tak málo, asi má teď jistotu že mu neuteču, jsme půl roku vzití:-D buď si zvykneš, nebo si to pořádně promysli, my se teda nehádáme, ale na tohle téma diskutujeme často, já chci víc, i kvůli mimču 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí