Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kimi, to je mi líto, ale když jste se tak rozhodli… hlavně buď šťastná, jo?
Držím palce at Vám vše vyjde ![]()
AHOJ HOLKY GRATULUJU K SVATBĚ NIKI. JÁ SEM SE TAKY RADOVALA PŘEDČASNĚ MĚLA SEM SPOŽDĚNOU MS 5 DNÍ A PO 5 DNECH SEM TO DOSTALA TAK SEM SE PO MS RAČI JEŠTĚ TESTLA PROTOŽE MÁM KAMARÁDKU KTERÁ BYLA V 2 MĚSÍCI A POŘÁD DOSTÁVALA MS TAK SEM RAČI TESTLA A NIC TAKŽE SE BUDEM SNAŽIT DÁL.TEŤ SI UŽÍVÁM KAMARÁDČÍNÝHO 2 MĚSÍČNÍHO CHLAPEČKA RADIMKA SICE NENÍ MŮJ ALE CHOVÁM HLÍDÁM PŘEBALUJU KRMÍM (STRATILA MLÍKO TAK DOKRMUJE Z FLAŠKY) VOZÍM A JE TO STRAŠNĚ FAJN POCIT. TAK ASPOŇ ZÍSKÁVÁM JEŠTĚ DALŠÍ ZKUŠENOSTI K TĚM KTERÝ UŽ ZNÁM.NO MĚ SE SVATBA TAKY UŽ BLÍŽÍ A SEM UŽ DOCELA NERVOZNÍ SPÍŠ KVŮLI TOMU ABY VYŠLO VŠECHNO ORGANIZAČNĚ. NAŠTĚSTÍ UŽ MÁM TOHO DOST ZAŘÍZENÝHO TAKŽE TO CELKEM ZVLÁDÁM PRSTÝNKY UŽ BUDU MÍT HOTOVÍ 17 KVĚTNA TAK UŽ SE MOC TĚŠÍM. A ŠATY PUDU VYBRAT V TÝDNU.
Ahoj holky,
koukám, že tady už nedebatujete.
A je se k Vám zase přišla přidat ![]()
Je po radostech! Snad nám to zase brzy vyjde…
Kimčo, vypadá to ne ZT. ještě čekám na odpolední výsledky a nebo na další vyšetření v pátek. Ale včera doktor na pohotovosti říkal revizi, klidně hned. Já to hned neunesla, tak mě ještě poslal k doktorce. Myslím, že to moc dobré není!
medu tak to je mi moc líto!! no uvidíš třeba to bude ještě dobré! držím palečky
Ahoj holky to je mi moc líto Medu
ale snad to bude dobrý držím palečky
Ahoj holky tak co Medu jak ti to dopadlo.Holky chtěla bych se zeptat na radu přece jenom máte s tím už víc zkušeností mám 7 dní spožděnou ms dneska sem testovala ale nic ale nevím právě buť sem se toho ráno nevšimla nebo se to ukázalo později protože sem se na ten test podívala po 3 hodinách a byl tam slabounkej duch a já právě nevým jestly už tam byl ráno nebo se ukázal později já totiž jak sem nevyděla druhou čárku tak sem od toho testu šla pryč protože sem to neunesla že zase nic a pak mi to nedalo a podívala sem se na něj ještě znovu a byl tam ten nepatrnej duch a já teť nevím jestly to může znamenat těhotenství nebo ne prosím napište mi radu děkuju ![]()
ahojky, tak ještě počkej chvilku a udělej si ho v pondělí pokud seš těhotná tak by měla bejt silnější
medu a co ty vubec se neozveš doufám že je vše o.k.
díka moc za radu myslíš že by to mohlo být těhu? a co ty jak se máš no já mám taky o Medu strach doufám že je vše v pořádku
amel nevím jestli to je těhu
zatím se na to moc neupínej a počkej do pondělka pokud bude o něco silnější tak pak se mužeš těšit! ale vypadá to dobře budu držet palečky aby to těhu bylo
a jakej sis dělala testík? no taky doufám že medu je v pořádku ![]()
ahojky děvčátka, tak já jsem po pěti dnech začala špinit tak jsem si hnet lupla antiko. mimčo se konat nebude