čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
3.6.10 20:07

Kimi, hlavně buď šťastná Ty, teď to tak nevypadá, ale budeš!!! Já tomu věřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
25.6.10 13:25

ahojky děvčátka tak jak se tady máte?

• Citovat
  • Upravit
29.6.10 16:49

Ahoj holky! tak se k vám jdu taky přidat… :-)
Kimilo-vím přesně jak ti je.Před půl rokem mě potkalo to stejný.Taky mi řek,že už mě nemá rád.Ale zůstali sme dobrý kamarádi,vidíme se skoro každej den,až někdy nevím,jestli je to dobře,jestli si tím ještě víc neubližuju :nevim:
Ale problém je v tom,že my sme spolu za ten půlrok i spali.Naposledy minulej tejden v pondělí.A nějak se nám protrhnul kondom.HA sem přestala brát cca před 3 tejdnama.Takže docela zajímavá situace.
Mám takový tušení,že to asi vyšlo.Nevím,jestli je to psychikou,ale řekla bych že ne.Motá se mi hlava,je mi chvilkama na zvracení,jídlo má jinou chuť než mívalo,bolí mě bříško,mám hlad ale přitom na nic chuť a tak.Kdyby to bylo mimi,tak bych byla hrozně šťastná.Myslím že i on.Uvidíme…mám nakoupenou haldu testů… :-D
Tak vám holky přeju,ať vám to co nejdřív vyjde a těm co už to vyšlo,ať to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.6.10 18:17

ahojky, mockrát děkui za podporu :-D a tobě držím palečky a kdy to máš dostat??

• Citovat
  • Upravit
29.6.10 20:11

Ahojky! není za co… :-D a jak je?zládáš to?
No měla bych to dostat cca 7.7. ale neni to jistý,protože prášky neberu teprve chvilku,takže se to asi bude rovnat.Jestli se teda vůbec bude mít co rovnat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.6.10 20:19

zatim to zvládám v poho snažím se furt nějak zaměstnat :-D to máš docela brzo těhu příznaky já měla příznaky po tejdnu spoždění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29.6.10 20:28

Já vim,je to divný…ale můj 6-tej smysl mi to tak nějak říká… :-D nevejdu se ani do kalhot,který sem nedávno nosila a jim pořád stejně,spíš možná míň.Už i doma si všimli,že mam nějak podezřele nafouklý břicho :-D tak sem jim podezření vymluvila,počkám až to budu vědět jistě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.6.10 17:08

tak držím palečky aby ti to vyšlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
87
1.7.10 15:18

Ahoj Kačenko moc bych ti to přála ale zase se na to neupínej já měla těhotenský příznaky jako bolení břicha taky sem měla problém se vejít do kalhot, boleli mě prsa motala se mi hlava pak sem měla 9 dní zpoždění slabou čárku na testu sice teda se oběvila až po 2 hodinách a taky sem říkala že to cítím že už to vyšlo a nakonec sem to po 9 dnech dostala. Tak bych nerada aby si z toho byla pak tak špatná jako sem byla já kdyby to třeba nedej bože nevyšlo ale v každým případě ti držím palečky.Moc ti to přeju. Až otestuješ tak pisni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.7.10 15:44

Kimilo to je mi moc líto co se ti stalo ale zase to bude dobrý uvydíš třeba se ještě k sobě vrátíte.
Nikulinko moc děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.7.10 23:32

ahojky holky, tak co něco nového??

• Citovat
  • Upravit
kimila
12.7.10 09:54

ahojky holky, copak děláte ani se tady nezastavíte :-( Kačenko a co ty bude se konat mimčo nebo ne??

• Citovat
  • Upravit
12.7.10 10:02

Ahojky! no MS nedorazila-už 6 dní zpoždění a na 2 testech byla úplně slaboulinkatá druhá čárka… :-) zkusím to zase zítra, tak uvidíme :-) a co ty, jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
12.7.10 12:49

tak na to jsem zjedavá jestli ti to vyjde :-D já pohodička ted se chystám do práce :-( moc se mi nechce pač je tam pěkně :cry:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
16.7.10 23:36

ahoj holky, my se teď taky začali snažit (jsem necelé 4 měsíce po revizi, bohužel to nevyšlo :-( ) a manžel se o mě bál, tak až teď… a taky už jsem zadoufala, ale ta druhá mrška čárka prostě nechce naskočit :nevim: zase nemůžu chtít všecho hned, že jo? :wink:
kimilo :palec: , drž se, přeju hodně síly
kačenko, tak jak -je tam ta druhá pořádně? bylo by to super, kdyžse tak těšíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí