Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kimila píše:
ahojky holky, už mám 2 dny spožděnou ms. testík jsem si dělala v uterý ráno a našla jsem tam druhou / ale né moc viditelnou!! tak se chci zeptat jestli je tady někdo kdo je na tom podobně a nechce čekat sám na ty krásné tlustice //budu ráda za každou čekatelku!
ahojky tak já mám jít k doktorovi v pondělí a dělala jsem si testík9 den po spoždění a mám světlou druhou čárku ale měla jsem to tak i u prvního dítěte a těhotná jsem byla
tak budu držet palečky aby to vyšlo
tak mi držteholky palečk dneska jdu k doktorce menstruace se nedostavila už 17 dní ale další test jsem si nedělala jen sem přibrala a děsně se rozjel v bocích a to jse měla i u malé tak doufám
Ahoj holky, nevíte jak rychle roste hladina HCG po uhnízdění? Jsem 12DPO, ale podle všeho se vajíčko uhnizďovalo až 10DPO (slabý narůžovělý výtok)
– pokud teda těhu vůbec jsem
… MS má přijít asi za 3–4 dny ale nevím kdy testnout, vajíčko by ve mně bylo zavrtaný teprve 6 dní Mám to i přes to zkusit? Strašně se bojím že tam ta potvůrka čárka bude jen jedna
BT měřím ale teplota se drží už 7 dní na 36,8… Hlavně že neklesá Předem děkuji za rady ![]()
ahoj hoky tak jsem těhotná ale neodpovídá to podle měsíčku je tam zatím jen malej váček a musím přští středu na ultrazvuk jestli se to dobře vyvijí a nebo ne že to je menší než má být ale mohlo se to povíst až tejden po tom co jsem myslela že už s to povedlo a asi aji doktoka si to tak myslela.jsem ted nervozní ![]()
Kyblíčku, drž se
takhle brzo se asi nedá nic s určitostí říct, takže uvidíš na další kontrole
Čmeldo, já takový zkušenosti, abych radila nemám, ale rozumím ti, jak to nechceš testovat … doufám, že ti to dopadne ![]()
mamka mi tky říká že jsme tam jen hold došla brzy a že doktoři se vším dělají vědu každopdně dám vědět ![]()
děkuju snad jo jsem se docela uklidnila a asi jsem taky mžná ovulovala jinej týden než bych měla za teh 14 dní nikdy není nic jistý kdyby se nevyvíjelo asi bych nemla tehu příznay a ty mám furt teda není mi moc špatně ale brečela bych každou chvilu a su naláadová zatím nešpiním vubec nic tak snad.s tím testíkem bych ještě počkala já jsem si dělala po dvou dnech vynechání a ještě to neukázal a pak až za týden a to už tam byla druhá slabší čárečka ![]()
Kyblíčku, tak to vypadá fakt dobře, to je super
hlavně buď v klidu a nestresuj se (aspň v rámci možností ![]()
jojo skusím to jsem zatímv pohodě myslete na mě zítra jdu na ultrazvku dnes odjížídm k naším mamka pohlídá malou tak ztra budu asi dost nervozní dneska už mám plán na procházku s kamoškou tak se zabavím a pak dojde babička z práce takže bude co dělat ale zítra teda budu děsně nervní ale je mi teda blbe včera celej den dneska jako taky ráno sem vstávala že mm hlad ale nic d sebe nedosanu tak až zachvili snad ![]()
ahojky děvčátka, jakpak se máte?? já dobře ve středu jsem byla u gin. a prej sem naprosto v pořátku tak jsem ráda za 14 dní si jdu pro vysledky tak doufám že to bude taky o.k. a co vy??
Ahoj Kimi a jak to máš doma? přítel se umoudřil, nebo je novej na obzoru?