čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
18.7.10 08:48
kimila píše:
ahojky holky, už mám 2 dny spožděnou ms. testík jsem si dělala v uterý ráno a našla jsem tam druhou / ale né moc viditelnou!! tak se chci zeptat jestli je tady někdo kdo je na tom podobně a nechce čekat sám na ty krásné tlustice // :lol: budu ráda za každou čekatelku! :-D

ahojky tak já mám jít k doktorovi v pondělí a dělala jsem si testík9 den po spoždění a mám světlou druhou čárku ale měla jsem to tak i u prvního dítěte a těhotná jsem byla :wink: tak budu držet palečky aby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
18.7.10 11:04

Kyblíčku gratuluju, ať ti to dr potvrdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.7.10 13:30

Holky, držím palečky aby vám to vyšlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
10405
19.7.10 08:09

tak mi držteholky palečk dneska jdu k doktorce menstruace se nedostavila už 17 dní ale další test jsem si nedělala jen sem přibrala a děsně se rozjel v bocích a to jse měla i u malé tak doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
19.7.10 11:04

tak pak písni jak si dopadla

• Citovat
  • Upravit
Čmeláček
19.7.10 15:15

12DPO

Ahoj holky, nevíte jak rychle roste hladina HCG po uhnízdění? Jsem 12DPO, ale podle všeho se vajíčko uhnizďovalo až 10DPO (slabý narůžovělý výtok) 8-)  – pokud teda těhu vůbec jsem :roll: … MS má přijít asi za 3–4 dny ale nevím kdy testnout, vajíčko by ve mně bylo zavrtaný teprve 6 dní Mám to i přes to zkusit? Strašně se bojím že tam ta potvůrka čárka bude jen jedna :-( BT měřím ale teplota se drží už 7 dní na 36,8… Hlavně že neklesá Předem děkuji za rady :huban:

• Citovat
  • Upravit
10405
19.7.10 18:20

ahoj hoky tak jsem těhotná ale neodpovídá to podle měsíčku je tam zatím jen malej váček a musím přští středu na ultrazvuk jestli se to dobře vyvijí a nebo ne že to je menší než má být ale mohlo se to povíst až tejden po tom co jsem myslela že už s to povedlo a asi aji doktoka si to tak myslela.jsem ted nervozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
23.7.10 21:51

Kyblíčku, drž se :hug: takhle brzo se asi nedá nic s určitostí říct, takže uvidíš na další kontrole :palec: Čmeldo, já takový zkušenosti, abych radila nemám, ale rozumím ti, jak to nechceš testovat … doufám, že ti to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 07:59

mamka mi tky říká že jsme tam jen hold došla brzy a že doktoři se vším dělají vědu každopdně dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
25.7.10 16:07

kyblíčku držím palečky aby vše dopadlo tak jak si přeješ :palec:

• Citovat
  • Upravit
10405
25.7.10 18:25

děkuju snad jo jsem se docela uklidnila a asi jsem taky mžná ovulovala jinej týden než bych měla za teh 14 dní nikdy není nic jistý kdyby se nevyvíjelo asi bych nemla tehu příznay a ty mám furt teda není mi moc špatně ale brečela bych každou chvilu a su naláadová zatím nešpiním vubec nic tak snad.s tím testíkem bych ještě počkala já jsem si dělala po dvou dnech vynechání a ještě to neukázal a pak až za týden a to už tam byla druhá slabší čárečka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
26.7.10 18:23

Kyblíčku, tak to vypadá fakt dobře, to je super :kytka: hlavně buď v klidu a nestresuj se (aspň v rámci možností :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:27

jojo skusím to jsem zatímv pohodě myslete na mě zítra jdu na ultrazvku dnes odjížídm k naším mamka pohlídá malou tak ztra budu asi dost nervozní dneska už mám plán na procházku s kamoškou tak se zabavím a pak dojde babička z práce takže bude co dělat ale zítra teda budu děsně nervní ale je mi teda blbe včera celej den dneska jako taky ráno sem vstávala že mm hlad ale nic d sebe nedosanu tak až zachvili snad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.7.10 16:49

ahojky děvčátka, jakpak se máte?? já dobře ve středu jsem byla u gin. a prej sem naprosto v pořátku tak jsem ráda za 14 dní si jdu pro vysledky tak doufám že to bude taky o.k. a co vy??

• Citovat
  • Upravit
2613
31.7.10 09:18

Ahoj Kimi a jak to máš doma? přítel se umoudřil, nebo je novej na obzoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí