Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kimilo, to máš asi také nízký tlak, viď? mě se tuhle (asi v úterý) zamotala šiška a to jsem seděla na židli a nic nedělala. Manža na mě pak vždycky kouká jako kdybych měla jít ihned na Ct hlavy nebo co… je děsně podezřívavý, aby mi něco nebylo
bojím se, že si s tím počasím ještě něco užijeme, má to ještě pořád lítat… ![]()
Mě minule chytala Sestřenka zvedla jsem se ze židle a šla jsem k zemi hned
To počasí mi dává zabrat
jo je to síla, když se to každých pár dní radikálně mění… myslím, že to už musí zmáhat i lidi s normálním tlakem
ale říkám si, pořád lepší než ho mít vysoký, ten si sama nesrazíš… takhle si ho nahoru nějak vyženeš dycky, když je nejhůř ![]()
no, ne, že bysme se nesnažili
nějak se k nám mimísoj nechce, uvidíme
co vy, zkoušíte to?
Ahoj holky dlouho sem nenapsala měla sem toho hodně svatbu a teť konečně vytoužené miminko na cestě ale dává mi to dost zabrat sem ve 13 týdnu a pořád zvracím nebo se mi navaluje a je to dost nepříjemný když mám cestovat atd. dr. mi pořád říká že už se to bude uklidňovat ale pořád nic nemáte s tím některá zkušenosti? jinak všem držím palečky při snažení já sem šíleně šťastná že už se nám to konečně povedlo pokoušely sme se sice v uvozovkách jen 4 měsíce ale pro mě to bylo nekonečný a teť už kupuju výbavičku a sem nejťastnější člověk na světě i když je mi strašně zle tak všem hodně štěstí ![]()
Amel, tak to velká gratulace, jak ti to krásně vyšlo - svatba i mimčo
snad ti bude brzo líp, aby sis to taky mohla začít pořádně užívat ![]()
díky evs jo zjistila sem to týden před svatbou to sem byla už ve 4 týdnu takže krásný svatební dar ale přesně jak říkáš už bych si to chtěla začít užívat ale zatím je to spíš hrůza ale snad se to brzy uklidní ale i přes to všechno sem šťastná a i vám se to holky povede ![]()
Amel taky gratuluju! Já jsem zase nějaká nachcípaná furt se mi motá hlava a chce se mi hrozně spát
no a mám i trochu rymu
To je z toho počasí, člověk ani neví jak se má oblíct! ![]()
ahoj holky tak jaké jsou u vás změny já už končím 14tt takže zítra 15tt pupek mi vylezl hned to je hruza všichni už se ptam jesli vím co to bude asi je to tím že čekám druhé.jinak gratuluji těhulce přibil někdo další??
Ahoj holky tak já už jdu na 18tt už se cítím líp akorát ty návaly z těch vůní se mě drží vadí mi dokonce i prášek na praní to je peklo jinak bříško už mi roste už to na mě každý poznal ještě než sem něco řekla. akorát pupík mi pořád nevystoupil nahoru ale prý je na to čas prý se to dělá až těsně pře porodem já nevím nemám s tím žádnou zkušenost je to moje první těhotenství může mi někdo už zkušený poradit ale asi jé to u každé těhulky individuální že. tak se držte holky ![]()
Amel, tak to je krása že ti tak krásně roste bříško
Já furt nic a asi si n miminko pěkně dlouho počkám
Přítele taky žádnýho nemám
Takže miminko se odkládá na dobu neurčitou! Jinak tobě přeji hodně štěstí a at miminko krásně rostě ![]()
Ahoj holky
Amel, to už jis vážně daleko, to je super, hezky si to užívej, snad už tě brzo přejde ta citlivost na vůně ![]()
Kimil, jak, že žádný přítel? něco jsem minula? však on se nějaký správný chlap najde ![]()
no, já otěhotněla - evidentně s touhle fází problémy nemáme - stejně jako minule po 2 měsících… bohužel stejně jako minule to v 6tt dopadlo špatně
už sjem se z nejhoršího celkem vyhrabala…teď je super, že jedeme konečně na dovču do Egypta, moc to potřebujeme
pak budou nějaká vyšetření (přeci jen chceme vědět, že třeba ta genetika není průšvih) a za 3 měsíce jdeme zase do toho…