čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
EvS
4706
23.8.10 14:30

Kimilo, to máš asi také nízký tlak, viď? mě se tuhle (asi v úterý) zamotala šiška a to jsem seděla na židli a nic nedělala. Manža na mě pak vždycky kouká jako kdybych měla jít ihned na Ct hlavy nebo co… je děsně podezřívavý, aby mi něco nebylo :roll: bojím se, že si s tím počasím ještě něco užijeme, má to ještě pořád lítat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
23.8.10 14:33

Mě minule chytala Sestřenka zvedla jsem se ze židle a šla jsem k zemi hned :-( To počasí mi dává zabrat

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
23.8.10 14:51

jo je to síla, když se to každých pár dní radikálně mění… myslím, že to už musí zmáhat i lidi s normálním tlakem :zed: ale říkám si, pořád lepší než ho mít vysoký, ten si sama nesrazíš… takhle si ho nahoru nějak vyženeš dycky, když je nejhůř :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
23.8.10 15:18

To jo no :-D A jak je jinak? Co miminko kdy se bude konat?

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
23.8.10 15:54

no, ne, že bysme se nesnažili :mrgreen: nějak se k nám mimísoj nechce, uvidíme :wink: co vy, zkoušíte to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.9.10 16:46

Ahoj holky dlouho sem nenapsala měla sem toho hodně svatbu a teť konečně vytoužené miminko na cestě ale dává mi to dost zabrat sem ve 13 týdnu a pořád zvracím nebo se mi navaluje a je to dost nepříjemný když mám cestovat atd. dr. mi pořád říká že už se to bude uklidňovat ale pořád nic nemáte s tím některá zkušenosti? jinak všem držím palečky při snažení já sem šíleně šťastná že už se nám to konečně povedlo pokoušely sme se sice v uvozovkách jen 4 měsíce ale pro mě to bylo nekonečný a teť už kupuju výbavičku a sem nejťastnější člověk na světě i když je mi strašně zle tak všem hodně štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
5.9.10 19:16

Amel, tak to velká gratulace, jak ti to krásně vyšlo - svatba i mimčo :kytka: snad ti bude brzo líp, aby sis to taky mohla začít pořádně užívat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.9.10 18:05

díky evs jo zjistila sem to týden před svatbou to sem byla už ve 4 týdnu takže krásný svatební dar ale přesně jak říkáš už bych si to chtěla začít užívat ale zatím je to spíš hrůza ale snad se to brzy uklidní ale i přes to všechno sem šťastná a i vám se to holky povede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
8.9.10 11:42

Amel taky gratuluju! Já jsem zase nějaká nachcípaná furt se mi motá hlava a chce se mi hrozně spát :cry: no a mám i trochu rymu :-? To je z toho počasí, člověk ani neví jak se má oblíct! :-?

• Citovat
  • Upravit
10405
21.9.10 10:45

ahoj holky tak jaké jsou u vás změny já už končím 14tt takže zítra 15tt pupek mi vylezl hned to je hruza všichni už se ptam jesli vím co to bude asi je to tím že čekám druhé.jinak gratuluji těhulce přibil někdo další??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.9.10 16:19

Ahojky holky, jak se máte? Něco nového?

• Citovat
  • Upravit
87
28.9.10 18:25

Ahoj holky tak já už jdu na 18tt už se cítím líp akorát ty návaly z těch vůní se mě drží vadí mi dokonce i prášek na praní to je peklo jinak bříško už mi roste už to na mě každý poznal ještě než sem něco řekla. akorát pupík mi pořád nevystoupil nahoru ale prý je na to čas prý se to dělá až těsně pře porodem já nevím nemám s tím žádnou zkušenost je to moje první těhotenství může mi někdo už zkušený poradit ale asi jé to u každé těhulky individuální že. tak se držte holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.9.10 18:27

kyblíčku děkuji a taky velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.9.10 20:56

Amel, tak to je krása že ti tak krásně roste bříško :-D Já furt nic a asi si n miminko pěkně dlouho počkám :-? Přítele taky žádnýho nemám :cry: Takže miminko se odkládá na dobu neurčitou! Jinak tobě přeji hodně štěstí a at miminko krásně rostě :palec:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
29.9.10 14:00

Ahoj holky :mavam: Amel, to už jis vážně daleko, to je super, hezky si to užívej, snad už tě brzo přejde ta citlivost na vůně :kytka:
Kimil, jak, že žádný přítel? něco jsem minula? však on se nějaký správný chlap najde :wink:
no, já otěhotněla - evidentně s touhle fází problémy nemáme - stejně jako minule po 2 měsících… bohužel stejně jako minule to v 6tt dopadlo špatně :cry: už sjem se z nejhoršího celkem vyhrabala…teď je super, že jedeme konečně na dovču do Egypta, moc to potřebujeme :dance: pak budou nějaká vyšetření (přeci jen chceme vědět, že třeba ta genetika není průšvih) a za 3 měsíce jdeme zase do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí