Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a kdy to máš dostat?,myslím že bys měla počkat pokud se to to zpozdí dřív ti to ukázat nemusí ikdyž někomu o ukáže ale mě t neukázalo ani po dvou dnech co jsem to nedostala až později
jinak příznaky jak kdo a ím že všude píšou že příznak uplný jsou až tak v tom 5 týdnu ted to můžeš poznat jen tím jestli chodíš víc čurat těhu mají taky bílej vítok hustější a pobolívaní v podbřiškujá to poznala z toho čurání a pak mě boleli hodně třísla to mi dělalo u obou dětí jinak tě tu vítám ![]()
jinak s bazalní tepltou nebo jak se tomu říká nemám skušenosti ikdy sem neměříla takže to ti neoradím ![]()
anoni, tak sem hoď odkaz na grafík, ale podle mě ti BT ještě nic neřekne, jak dlouho už měříš? A kolik si dní po OVU?
právě že MS nemam moc pravidelnou,ale asi bych to měla dostat v sobotu,ale to čekání…
BT si normálně neměřim,takže žádný graf nemem.Někde sem si přečetla že podle BT se dá těhu zjistit dřív než přijde MS tak sem s tim začala 28.7.jen tak…vystoupala mi z 36,7 postupně na těch 37,1 tak nevi.Praxi v tom nemam tak mi takovej vzestup ani nic neřiká
Mam připravenej mamatest 10 a každej den bojuju s tim ho zkusit… ![]()
anoni, tak jestli neměříš pravidelně, tak se to podle BT nepozná, to bys musela měřit více cyklů, ale klidně bych ráno testla, když máš desítkovej test, ten by ti to už měl ukázat. To já mám 25 a testila jsem dneska, asi 10 DPO a byl tam nějakej stín, ale viděl ho i manža, tak snad se nám taky konečně povedlo, já bych měla mít ms asi v neděli, tak držím palce.
holky tak držím palce aby se ám tam čárečky ukázali.já jsem rači čekala až mi to vynechá bch nebyla sklamaná a stejně mě to neukázalo tak jsem byla ale pak ms furt nikde a už tam byli ![]()
Tak holky nevím, nevím, v noci byl sexík a před chvilkou jsem měla na papíru lehounce příměs krve, tak mám obavy, že jsme na tt viděli testovací kanálek a mrcha mě zase najde, mám nějak po náladě ![]()
Eraguško,třeba ta troška krve vubec nic neznamena a mrška se nedostaví.Budu moc držet palečky!Ja rano skusila ten testik a byla tam jen jedna /
Teď už budu jen čekat a doufat že to nedostanu (třeba tam bylo hcg ještě malo
,nevzdavam se) a pak testík skusim zopaknout.No uvidime…Tak držim palce
anoni, to si taky snažím namluvit
a když do rána nic, tak budu dělat taky další tt a dál se modlit, aby ms nepřišla. Tak si budeme držet palce navzájem a snad aspoň jedna z nás bude úspěšná ![]()
holky oboum držím moooc palečkyy aby vám to vyšlo mooc bych vám to přála pak dejte vědet co a jak budu na vás myslet
eraguško tak co,testla si?Ještě mi napadlo,že ta troška krve mohla byt z toho sexíku,taky už se mi to stalo,i když sme nedělali žadný velký divočárny
myslim na tebe a držim všechny palce ![]()
kyblicek píše:
a kdy to máš dostat?,myslím že bys měla počkat pokud se to to zpozdí dřív ti to ukázat nemusí ikdyž někomu o ukáže ale mě t neukázalo ani po dvou dnech co jsem to nedostala až později
jinak příznaky jak kdo a ím že všude píšou že příznak uplný jsou až tak v tom 5 týdnu ted to můžeš poznat jen tím jestli chodíš víc čurat těhu mají taky bílej vítok hustější a pobolívaní v podbřiškujá to poznala z toho čurání a pak mě boleli hodně třísla to mi dělalo u obou dětí jinak tě tu vítám
Jé Kyblíčku, že vám sem tak vpadám, to že tě bolejí třísla…mně taky, jsem teprve ale 8dpo, ale i tak jsi mi dala naději…mně právě u prvního těhu taky třísla bolely, ale nevzpomínám si kdy už, v každém případě jsem první příznak kovové pachuti měla až 10dpo…takže i ty třísla mi na příznak přijdou moc brzy.
A moc vám tady holky držím palce aby // sílily!!!
Petorka píše:kyblicek píše:Jé Kyblíčku, že vám sem tak vpadám, to že tě bolejí třísla…mně taky, jsem teprve ale 8dpo, ale i tak jsi mi dala naději…mně právě u prvního těhu taky třísla bolely, ale nevzpomínám si kdy už, v každém případě jsem první příznak kovové pachuti měla až 10dpo…takže i ty třísla mi na příznak přijdou moc brzy.
jinak příznaky jak kdo a ím že všude píšou že příznak uplný jsou až tak v tom 5 týdnu ted to můžeš poznat jen tím jestli chodíš víc čurat těhu mají taky bílej vítok hustější a pobolívaní v podbřiškujá to poznala z toho čurání a pak mě boleli hodně třísla to mi dělalo u obou dětí jinak tě tu vítám
A moc vám tady holky držím palce aby // sílily!!!
no u malé mě bolely uplně jinak sand týden a každej den víc a víc a ted u dalšího to bylo jiný chvilu bolely pak přestali pak zase a to taky před tím než jsem to měla dostat takže sad ti to vyjde budu držet palečky
Tak to mám stejné, 1-2× za den, je jedno kdy, mi začne jedno nebo druhé tříslo táhnout a asi tak za 10minut to přestane…