čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cool-cola
1.8.10 19:07

Tak to jsem taky zažila a zrovna včera a opět dneska. Obě čárky nemusí mít stejnou barvu, a mně vyšel pozitivní 2 dny po sobě… Takže honem objednat k doktorce a uvidíme co dál. Ale stejně už to mám asi jistý… Budu držet palečky :)

• Citovat
  • Upravit
10405
1.8.10 19:13

ahojte holky konečně jsem se sem dostala takže jsem dopdla ve středu dobře srdíčko bije všechno v pořádku jen prostě mám plodný dny plně jinak proto to nevychází jak má.jinak gratuluji ke dvoum čárkám to už je jasný když to bylo dvakrát po sobě supééér :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.8.10 20:01

Ahoj kočky, tak co je nového? Já zkusila TT a mně se zdá, že je tam slabej dušík, no manža tvrdí, že ne. Hodím sem foto, je to sice mizerné,ale nějak se mi to nedařilo odfotit a jukněte. Zajímalo by mě jestli jsem z toho už začala cvokatět nebo se najde ještě někdo, kdo tam uvidí něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 20:17

ahojky teda je to docela rozmazaný takže prd vidím a jak dlouho se snažíte tak to skus za pár dní znova budu držet palečky aby tam bila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.8.10 20:37

Určitě to zkusím, snažíme se skoro 2 roky (v listopadu to jsou 2)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 20:41

tak to teda dlouho a já budu věřit že to tam bude pak dej určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.8.10 20:51

Tak to je samo, že dám vědět, zkusím ve středu a pak až v neděli. Manža taky říká, že už by se to mohlo kousnout,ale zase to snažení se mu fakt mooooc líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 21:01

to se nedivím to se líbí asi každýmu chlpovi já otěhotněla hned po druhé a manžel mi říká ještě vždyt jsem se ještě nesnažil dostatečně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
3.8.10 20:46

Tak koukám, že v tomhla snad není žádný chlap vyjímkou, no, mně už to teda občas leze krkem a mohlo by se už zadařit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 07:27

to se nedivím budu držet palečky aby to co nejdřív vyšlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.8.10 18:38

Ahojky,

tak jsem dnes zkusila tt a do limitu jen náznak a to jsem to ještě muselarůzně natáčet, pak odpo to bylo vidět líp i manža ji viděl, ale teď večer mám pocit jak když mizí, tak jsem z toho na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 19:06
eraguška píše:
Ahojky,tak jsem dnes zkusila tt a do limitu jen náznak a to jsem to ještě muselarůzně natáčet, pak odpo to bylo vidět líp i manža ji viděl, ale teď večer mám pocit jak když mizí, tak jsem z toho na palici.

můžeš mít nižší moč nebo jak se to říká víš co myslím určitě.určitě to skus zase zítra nebo za pár dní a už jsi to měla dostat nebo ještě nee?nevím jestli jsem se neptala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.8.10 19:52

kyblíčku, podle nejkratšího cyklu jsem to měla dostat dneska a podle nejdelšího až v neděli, tak zřejmě tentokrát jedu ten delší cyklus, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet do neděle. Testit znova budu asi až v neděli, když ms do té doby nedojde, nevím kdy byla ovu. Na FF mi to napsalo, že mezi 9-14 DC, tak jestli byla až ten 14 DC, tak bych byla dneska teprve 10 DPO a to je na tt brzo. Holt musím vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 19:59

budu věřit v to že se to povedlo.no já to dělaladva dny po vynechání a nic mě neukázalo tak jem čekala další dlouhej tejden a to už sem začla být nervní a hrozný a manžel mi řekl že jse těhotná že to už pozná že jsem stejně nervní a kyselá jak u malé :mrgreen: devatej den se tam obevila čárka slabší a když jsem byla u dr tak jsem byla tak ve 4 tt a něco asi takže brzy nebylo nic vidět a plodné dny jsem měla uplně jinak než by měli být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.8.10 20:09

Ahojky,sem tu nová :mavam: .Mohly byste mi poradit?MS sem měla 6.7.ovulaci pak 22.7.sem strašně nedočkavá jestli se zadařilo a tak chci testík zkusit už zítra,není to brzy? :roll: Taky mi tak 2 dny po ovul.začalo trochu bolet v podbřišku a trvá to pořát.BT sem si měřila naposledy v neděli a to byla 37,1.jinak žadné příznaky nemam…děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí