čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
6.8.10 11:29

Jo a většinou je to, když třeba chvilku sedím a pak vstanu, to jsem měla i v těhotenství předtím, pamatuju jak jsem seděla v tramvaji, cesta mi trvala si 30minut, já pak vstala a nemohla se pořádně ani narovnat, za chvilku to přešlo, ale jak říkám, bylo to až dýl, určitě ne před čekáním na // nebo na ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 11:33

a kdy máš dostat ms?no každý těhotenství je jiné já myslela že bude vše jak u malé a jaksi je všechno pomale naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.8.10 11:36

Prosimtě, ani přesně nevím, kdybych počítala cyklus 28 dní, tak 14.8, ale poslední cykly se mi zkracují a ovu jsem měla 12dc, tak si myslím, že by ms dorazila po 26ti dnech tj 12.8., asi no fakt nevím. To by pak odpovídalo té fázi po ovu 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 12:21

jojo tak to je docela brzyaby tě boleli ty třísla uvidíš budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
6.8.10 20:14

Ahoj :mavam: tak tenhle měsíc u mne zase nic a to mi přišl, že všechny ty příznaky už jsou úplně jasné - ale nakonec to byl jen moc ošklivý PMS :nevim: třísla jsem vůbec netušila, že se můžou takhle brzo taky ozvat :think: no, s ničím se nepočítám a doufám, že už se konečně příroda pochlapí… my pro to děláme dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.8.10 11:29

taky doufmá a budu držet palečkyat to už vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.10 21:06

Ahoj holky,

tak hlásím, že ms nedošla, mešká tedy 2 dny. Zítra zkusím testit a snad už se to tam objeví, pokud ne, počkám ještě týden a pak si zajdu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
9.8.10 22:27

eragu, držím palce, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
10.8.10 13:52

Eraguško držím palce!
Já budu testovat taky dneska, do zítra to nevydržím to je mi jasné, odpoledne jedu do lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.8.10 20:38

Ahoj holky,

těhu se nekoná, ms už je v plném proudu. Včera jsem si zašla nagyndu, nemohla jsem v noci spát, jak mě brala spodní část zad a vystřelovalo to do podbřišku, tak jsem raději zašla k dr a dobře jsem udělala. Krvácela jsem už asi od neděle, ale jen do dělohy, čípek se neotevřel a nepustil to ven, tak jsem po malém zákroku, násilné otevření, ještě dneska je mi blbě a břicho bolí, jsem pod práškama a bez nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
12.8.10 10:37

Ježiš Eraguško, to je děsné!!! O tomhle jsem ještě neslyšela! Tak přeju, at jsi brzy fit, to je mi líto! Hlavně, že jsi zajela včas na gyndu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
16.8.10 16:59

Eragu, tak to je hustý, ještě, že jsi tam šla (mě trvá, než vyrazím k doktorovi, ale asi to budu muset přehodnotit…), nevěděla jsem, že se to může takhle zablokovat :nevim: tak doufám, že ti brzo bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
20.8.10 22:37

Ahojky holky, tak jakpak se tady máte? Já se mám doce o.k. ted mě čeká stěhování tak jsem z toho už ted nervozní :-( Jinak pohodička dovolenou už mám zasebou a v pondělí do práce :-( A co vy a mimča? Něco jsem stihla přečíst tak držím palečky vám všem :palec:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
23.8.10 11:04

Ahoj holky :mavam:
doufám, že všechny jste OK (eraguško, je ti už dobře?)
Kimilo, hezky se přestěhuj, po dovče se asi do práce moc nechce, viď?
já si dnes vzala den volno, víkend byl náročnej a pslední dobou mi nebylo nejlíp - jsem si zase jednou zadoufala, že se třeba zadařilo, ale asi to spíš bylo od těch změn počasí, já na to dost reaguju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
23.8.10 14:16

Ahojky EvS, do práce se mi fakt nechce :-( Dneska jdu na noční! O počasí mi ani nemluv věčně mi je zle :-? Motá se mi hlava atak..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex