Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a většinou je to, když třeba chvilku sedím a pak vstanu, to jsem měla i v těhotenství předtím, pamatuju jak jsem seděla v tramvaji, cesta mi trvala si 30minut, já pak vstala a nemohla se pořádně ani narovnat, za chvilku to přešlo, ale jak říkám, bylo to až dýl, určitě ne před čekáním na // nebo na ms…
a kdy máš dostat ms?no každý těhotenství je jiné já myslela že bude vše jak u malé a jaksi je všechno pomale naopak ![]()
Prosimtě, ani přesně nevím, kdybych počítala cyklus 28 dní, tak 14.8, ale poslední cykly se mi zkracují a ovu jsem měla 12dc, tak si myslím, že by ms dorazila po 26ti dnech tj 12.8., asi no fakt nevím. To by pak odpovídalo té fázi po ovu 14 dní.
jojo tak to je docela brzyaby tě boleli ty třísla uvidíš budu držet palečky
Ahoj
tak tenhle měsíc u mne zase nic a to mi přišl, že všechny ty příznaky už jsou úplně jasné - ale nakonec to byl jen moc ošklivý PMS
třísla jsem vůbec netušila, že se můžou takhle brzo taky ozvat
no, s ničím se nepočítám a doufám, že už se konečně příroda pochlapí… my pro to děláme dost ![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že ms nedošla, mešká tedy 2 dny. Zítra zkusím testit a snad už se to tam objeví, pokud ne, počkám ještě týden a pak si zajdu na gyndu.
Eraguško držím palce!
Já budu testovat taky dneska, do zítra to nevydržím to je mi jasné, odpoledne jedu do lékárny…
Ahoj holky,
těhu se nekoná, ms už je v plném proudu. Včera jsem si zašla nagyndu, nemohla jsem v noci spát, jak mě brala spodní část zad a vystřelovalo to do podbřišku, tak jsem raději zašla k dr a dobře jsem udělala. Krvácela jsem už asi od neděle, ale jen do dělohy, čípek se neotevřel a nepustil to ven, tak jsem po malém zákroku, násilné otevření, ještě dneska je mi blbě a břicho bolí, jsem pod práškama a bez nálady.
Ježiš Eraguško, to je děsné!!! O tomhle jsem ještě neslyšela! Tak přeju, at jsi brzy fit, to je mi líto! Hlavně, že jsi zajela včas na gyndu! ![]()
Eragu, tak to je hustý, ještě, že jsi tam šla (mě trvá, než vyrazím k doktorovi, ale asi to budu muset přehodnotit…), nevěděla jsem, že se to může takhle zablokovat
tak doufám, že ti brzo bude líp ![]()
Ahojky holky, tak jakpak se tady máte? Já se mám doce o.k. ted mě čeká stěhování tak jsem z toho už ted nervozní
Jinak pohodička dovolenou už mám zasebou a v pondělí do práce
A co vy a mimča? Něco jsem stihla přečíst tak držím palečky vám všem ![]()
Ahoj holky ![]()
doufám, že všechny jste OK (eraguško, je ti už dobře?)
Kimilo, hezky se přestěhuj, po dovče se asi do práce moc nechce, viď?
já si dnes vzala den volno, víkend byl náročnej a pslední dobou mi nebylo nejlíp - jsem si zase jednou zadoufala, že se třeba zadařilo, ale asi to spíš bylo od těch změn počasí, já na to dost reaguju ![]()
Ahojky EvS, do práce se mi fakt nechce
Dneska jdu na noční! O počasí mi ani nemluv věčně mi je zle
Motá se mi hlava atak..