Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc děkuji, určitě dám vědět… Asi ani nedospím jak jsem napnutá… ![]()
Ahojky všem! Moc mě zajímá vvv,jak jsi dopadla? Nepíšeš, tak jsem z toho nervozní. Napiš nám. ![]()
Amelko, je mi to moc líto, jak to dopadlo. Znám také tyto pocity a vím, že to dokáže srazit na dno. ![]()
Měla jsi klasické příznaky a nakonec to dopadlo jinak. Mrzí mě to… ![]()
vvvv, jak jsi dopadla?
já byla dneska na gyndě na kontrole, výsledky prej dobrý ale musíme ještě se snaženíčkem chvilku počkat
Ahoj, moc se omlouvám že jsem nenapsala, ale nejde mi se přihlásit - VVVV nick mi nějak nefunguje, tak budu asi používat dva.....
HCG vyšlo 392,4…
Takže našla jsem na netu, že by to mělo odpovídat 4 - 5 týden… Tak snad to bude vše OK. ![]()
Ale na rovinu, celé dny nědělám nic jiného než studuje net, co a jak, no a už to došlo tak daleko, že jsem se dočetla, že ani potvrzení krve a tak vysoké HCG nemusí být těhu, a nebo může dopadnout zle…
Takže uvidím co mi v pondělí řekne doktor… Doufám, že bude vše OK… ![]()
Každopádně mooooc děkuji za podporu!!! ![]()
4×v tak to je jasný a já moc a moc blahopřeju!!!!!
hlavně nestresuj, internet je pro získání informací dobrej, ale všeho moc škodí a zvbytečně se budeš strašit. Prostě tomu věř a užívej si to!!!!
Myslíš tedy, že ty hodnoty jsou OK? počítala jsem a včera - když dělali test, to bylo 4+3tt… ![]()
Já doufám že to bude v poho… Moc si to přeju a snažím si nepřipouštět že by to bylo jinak, ale nějak se mi to nedaří… ![]()
to víš že jsou úplně v pohodě! teď už bude nejlepší si nic špatného nepřipouštět a na nic takového nemyslet nebo si ještě uškodíte. Moc blahopřeju!!!! ![]()
ahojky děvčátka! medu to mě moc mrzí
ale čas vše napraví a zase bude dobře! 4×v tobě gratuluji a internet neřeš akorát se zbytečně stresuješ!! no a já beru pořát antikoncepci miminko se pěkně dlouho konat nebude rozešli jsme se s přítelem!! ![]()
Kimi fakt? jakto? To mě mrzí!!! vždyt jste spolu byli docela dlouho, ne?
medu fakt
řekl mi že už ke mě necejtí to co dřív!! Je mi děsně chodím jak tělo bez duše, nervy mám v kýbli a vše na mě padá
Občas bych se zbalila a utekla z ČR!! nic nedělám než bulím a spím!! Jěště že chodím do práce jinak nevím co bych dělala!!
Je mi fakt děsně
![]()
Kimilo, to je mi strašně líto, myslíš že už se to nespraví? ![]()
Někdy přemýšlím, co ty chlapi po nás chtějí! každej se mění i oni a človek nemůže furt jen kolem nich skákat, usmívat se a bejt furt v pohodě!!!
Našel si někoho? nevíš?
jestli se o tom nechceš bavit nemusíme, ale může ti to pomoct. Pěkně se z toho vyplač.
Prej nikoho nemá! Jen si chce dát pauzu a když jsem se ho zeptala jestli se pak k sobě vrátíme tak mi řekl že neví
je to špatne už si ani nepíšem!! Je nadobro konec a tohle mě strašně děsí nějak se s tím nemužu smířít! Jsem jak hromádka neštěstí
nevím jak dál ![]()
Kimčo, je mi to moc líto. Třeba si to ještě uvědomí a vrátí se! Pokud nikoho nemá, tak je to dobrý.
Já si uvědomila že můj přítel je ten pravej po třech měsících a vrátila se k němu.
Uvidíš, budu držet palce a kdyžtak, chlapů je spousta, kteří za to stojí!!!
Chlapu je spousta to je fakt! Ale zrovna mě nějak nezajímaj Miluji jeho
Dám si chvilku pauzu a pak uvidíme co bude! Zrovna jsem ve stavu že nenávidím všechny mužský
Ale to mě časem přejde chce to čas, trpělivost a hodně slz
A pak mi bude dobře, snad
je hrozné přijít o člověká kterého hrozně milujete a nejhorší je když vám řekne že už k vám nic necejtí
Holky děkuji za podporu a vám taky moooooc držím palečky s miminkama, doufám že budete štastné ![]()