čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
31.5.10 22:01

Moc děkuji, určitě dám vědět… Asi ani nedospím jak jsem napnutá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikulinka
1.6.10 19:53

Ahojky všem! Moc mě zajímá vvv,jak jsi dopadla? Nepíšeš, tak jsem z toho nervozní. Napiš nám. :nevim:
Amelko, je mi to moc líto, jak to dopadlo. Znám také tyto pocity a vím, že to dokáže srazit na dno. :cry:
Měla jsi klasické příznaky a nakonec to dopadlo jinak. Mrzí mě to… :cry:

• Citovat
  • Upravit
2613
2.6.10 10:43

vvvv, jak jsi dopadla?

já byla dneska na gyndě na kontrole, výsledky prej dobrý ale musíme ještě se snaženíčkem chvilku počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4xV
6
2.6.10 12:12

Ahoj, moc se omlouvám že jsem nenapsala, ale nejde mi se přihlásit - VVVV nick mi nějak nefunguje, tak budu asi používat dva.....
HCG vyšlo 392,4… :dance: Takže našla jsem na netu, že by to mělo odpovídat 4 - 5 týden… Tak snad to bude vše OK. :huban:
Ale na rovinu, celé dny nědělám nic jiného než studuje net, co a jak, no a už to došlo tak daleko, že jsem se dočetla, že ani potvrzení krve a tak vysoké HCG nemusí být těhu, a nebo může dopadnout zle… :cry: Takže uvidím co mi v pondělí řekne doktor… Doufám, že bude vše OK… :palec:
Každopádně mooooc děkuji za podporu!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.6.10 12:29

4×v tak to je jasný a já moc a moc blahopřeju!!!!!

hlavně nestresuj, internet je pro získání informací dobrej, ale všeho moc škodí a zvbytečně se budeš strašit. Prostě tomu věř a užívej si to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4xV
6
2.6.10 12:33

Myslíš tedy, že ty hodnoty jsou OK? počítala jsem a včera - když dělali test, to bylo 4+3tt… :huban:
Já doufám že to bude v poho… Moc si to přeju a snažím si nepřipouštět že by to bylo jinak, ale nějak se mi to nedaří… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.6.10 14:55

to víš že jsou úplně v pohodě! teď už bude nejlepší si nic špatného nepřipouštět a na nic takového nemyslet nebo si ještě uškodíte. Moc blahopřeju!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
2.6.10 16:33

ahojky děvčátka! medu to mě moc mrzí :-( ale čas vše napraví a zase bude dobře! 4×v tobě gratuluji a internet neřeš akorát se zbytečně stresuješ!! no a já beru pořát antikoncepci miminko se pěkně dlouho konat nebude rozešli jsme se s přítelem!! :cry:

• Citovat
  • Upravit
2613
2.6.10 20:10

Kimi fakt? jakto? To mě mrzí!!! vždyt jste spolu byli docela dlouho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.6.10 06:42

medu fakt :cry: řekl mi že už ke mě necejtí to co dřív!! Je mi děsně chodím jak tělo bez duše, nervy mám v kýbli a vše na mě padá :cry: Občas bych se zbalila a utekla z ČR!! nic nedělám než bulím a spím!! Jěště že chodím do práce jinak nevím co bych dělala!! :cry: Je mi fakt děsně :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
2613
3.6.10 08:47

Kimilo, to je mi strašně líto, myslíš že už se to nespraví? :-(
Někdy přemýšlím, co ty chlapi po nás chtějí! každej se mění i oni a človek nemůže furt jen kolem nich skákat, usmívat se a bejt furt v pohodě!!!
Našel si někoho? nevíš?

jestli se o tom nechceš bavit nemusíme, ale může ti to pomoct. Pěkně se z toho vyplač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4xV
6
3.6.10 12:00

Je mi to moc líto!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.6.10 17:11

Prej nikoho nemá! Jen si chce dát pauzu a když jsem se ho zeptala jestli se pak k sobě vrátíme tak mi řekl že neví :cry: je to špatne už si ani nepíšem!! Je nadobro konec a tohle mě strašně děsí nějak se s tím nemužu smířít! Jsem jak hromádka neštěstí :cry: nevím jak dál :cry:

• Citovat
  • Upravit
2613
3.6.10 18:31

Kimčo, je mi to moc líto. Třeba si to ještě uvědomí a vrátí se! Pokud nikoho nemá, tak je to dobrý.

Já si uvědomila že můj přítel je ten pravej po třech měsících a vrátila se k němu.

Uvidíš, budu držet palce a kdyžtak, chlapů je spousta, kteří za to stojí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.6.10 19:14

Chlapu je spousta to je fakt! Ale zrovna mě nějak nezajímaj Miluji jeho :cry: Dám si chvilku pauzu a pak uvidíme co bude! Zrovna jsem ve stavu že nenávidím všechny mužský :cry: Ale to mě časem přejde chce to čas, trpělivost a hodně slz :cry: A pak mi bude dobře, snad :cry: :nevim: je hrozné přijít o člověká kterého hrozně milujete a nejhorší je když vám řekne že už k vám nic necejtí :cry: Holky děkuji za podporu a vám taky moooooc držím palečky s miminkama, doufám že budete štastné :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex