Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!!!
Tak jak mi radila Amel, dneska jsem vyzkoušela ten citlivější test a byly TAM // ja mám takovou radost. Jen aby nebyl falešně pozitivní
zítra nebo odpoledne zkusím mamatest.
Přiznám se, že důvod, proč jsem si ho šla udělat, byl ten, že teď ráno, když jsem se probudila, hned se mi pěkně ozval žaludek ![]()
Snad to zvládnem, MS mám dostat ve čtvrtek. Teď to bude napětí…
Ahoj holky ježiš medu to mám radost držím palečky ať to víjde. Kimi to je divný a dělal ti ultrazvuk? Mě cistu oběvila dr. právě ultrazvukem
No Medu mi se snažíme právě vždycky když mám ovulci. NO tak uvydíme
jo já se na to tento měsíc taky vykašlu možná to taky nejde proto že to pořád hlídám a že se sleduju takže tento měsíc budu testovat až když když nedostanu ms a uvydíme všichni mi říkají že se na to moc upínám a proto to nejde takže teť se snažím na to jít jinak a uvydíme ![]()
Amel, moc děkuju, taky si teď držím palce ![]()
já nečekala na MS, mám jí dostat až ve čtvrtek, ale ráno jsem se vzbudila a tak strašně se mi otočil žaludek, že jsem hned běžela dělat test. Tak teď to musíme zvládnout, tak snad to bude o.k.
Medu grautuluju.
Ja jsem si dnes delala mamamtest a vysla mi jen jedna /. Ale nejak tak jsem si to myslela posledni dobou ze asi // se tam neobjevi. No a odpoledne jsem zacala trosicku spinit, takze MS je asi na ceste, coz jsem rada. Dnes jsem totiz 35. DC takze uz by mohla prijit ![]()
Nikol, máš teda pekelně dlouhej cyklus, já měla poloviční, to čekání Ti nezávidím a držím palce na další snaženíčko.
tak holky dneska jsem byla u doktorky jen na odběru, abych ho nemusela platit
a HCG 204!!!!
já mám takovou radost a na gyndu jdu ve středu.
![]()
medu gratuluji
a já se s vámi loučím začním zase brát HA až dostanu MS s přítelem jsme se rozhodli že si pořídíme miminko tak za 4-5 let chceme baráček a až holka bude z baráku! tak papa a rozmnožujte se
![]()
Kimi děkuju,
teď si mi úplně vyrazila dech…
Zakladatelka se s námi loučí ![]()
Tak hlavně aby Vám vyšlo vše tak jak chceš!!! Doufám, že to tak doopravdy chceš. My se rozhodli pro baráček po mimi, aby jsme se pak nemuseli tolik uskromňovat.
Držím palečky a hlavně buď šťastná. Z emimina úplně neodcházíš, nebo jo?
medu, občas nakouknu ale jinak sem už chodit nebudu lákalo by mě to si udělat mimčo
chceme pro miminko nějaké zázemí a štasnou rodinu tak doufám že toho dosáhnem ![]()
Ahoj holky ježiš to sou mi novinky v prvé řadě Medu velká gratulace
a Kimi to je teda změna sem v šoku ale přeju hodně štěstí v životě. A měj se moc krásně. No Ještě nás snažilky opustí i Medu když to výjde a budeme tady úplně opuštěný ![]()
no jen mi řekl že jsem nafouklá a že uvidíme po ms. jestli teda přijde! že mi nechce psát nějaké prášky když neví jestli jsem těhu