čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.10 09:02

Kimilo jen dotaz?jak pozitivní a smutná??nechápu?jak je silná ta čárka,jako minule nebo už je silná?Pokud je stejně slabá jako předtím může to být cysta a pokud je už silná tak je to těhu.Tak šup k dr.

• Citovat
  • Upravit
kimila
4.4.10 09:58

ta čárka je slabá nevím jestli silnější od minula :nevim: jsem z toho neštastná ms. jsem měla normálně jen o den dřív a po ms. mě furt bolí břicho jako bych to měla zase dostat! :-( a ta ms. nebyla slabá byla normální! Holky když jste měli cystu tak vás to bolelo jen na jedné straně kde byla ta cysta nebo vás to bolelo všude možně?? mě to bolí chvilku na levé straně pak třeba na pravé a potom zase celej pupek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
70
4.4.10 13:09

2-3krát za měsíc je tedy málo i na mě-řekla bych že to není normální-můj manžel-čím víc je utahaný,tím víc mu to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.4.10 20:54

Ahooooooooj holky, tak jak jste si užily Velikonoce???
Mi na pouťi, počasí nádhera, no fakt jsme si to děsně užili… S přítelíkem se trochu pobavili o sexu a snad se to zlepší… uvidíme :palec:

Kimi? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.4.10 20:57

Nikol, co Ty už testuješ???
Jak to vypadá? Doufám že //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
5.4.10 21:08

ahojky, mě je hrozně! bolí mě břicho a zvedá se mi žaludek :-(

• Citovat
  • Upravit
87
6.4.10 12:16

Ahoj holky no mi z přítelem to děláme tak 6 krát za měsíc a teť co se pokoušíme o mimi i častěji.Já nevím já mám sice sex taky hodně ráda ale myslím si že ve vstahu to není jen o tom sexu. Já mám výhodu v tom že řeknu přítelovi že mám teť týden ovulku a prostě to zkoušíme celej týden. A přítel s tím nemá žádný problém. No já měla o velikonocích velký den poprvé sme vezly mího taťku k přítelovi domů na návštěvu maminku už sice zná ale neznal babičku a nikdy nebyl u přítele doma tak to naštěstí dobře dopadlo ona je babička dost náladová no starej člověk. Tak sme z toho měly trochu strach jak to bude probíhat a v pohodě. Terezko to mě mrzí že ti to nevyšlo. Kimi rači jdi fakt k doktorovi to není sranda. Holky to počasí je peklo celý velikonoční pondělí slejvák jako blázen no dneska už je to lepší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
6.4.10 17:43

Kimi taky bych zasla k dr.
Jinak ja testla v sobotu a byla tam jen jedna (to bych byla ve 3 tt) a ted jsem cetla na na netu ze se to pozna az ve 4tt a nejlepsi je kdyz mas tydenni zpozdneni a jelikoz pocitam s tim ze to mam dostat ve ctvrtek tak testnu kdyztak v pondeli.Ale nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.4.10 17:09

Nikol, jakej používáš test? Mamatest?

Kimi už jsi byla u Dr.??? Nemůže to být pozit. kvůli tý cystě?

Amel, to je fajn, že se takle krásně snažíte.

Já tenhle měsíc nějak vzdala, nic nesleduju a uvidím. S přítelem jsme si o Velikonocích pěkně popovídali a snad se bude snažit víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
7.4.10 17:26

jo jo mamatest, no necham se prekvapit zatim se mrska nedostavila, ale prave ani nevim jak to ted s ni bude po revizi jsem to dostala po 42 dnech a ted doufam ze jestli nejsem tehu tak to dostanu maximalne za 34 dnů.
Kimi a nemuze to byt mimidelzni tehu? to prej boli. Radeji zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
8.4.10 14:29

ahojky holky, zítra jdu k dr. tak držte palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
2613
8.4.10 20:18

palečky držíme !!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikulinka
8.4.10 20:31

Ahoj Kimilko,
jsem na tom ted stejně jako Ty. Dělala jsem si včera testík a vyšly me dvě čárky, ale ta druhá nebyla téměř vidět. Nejprve jsem si myslela, že jen špatně vidím, ale opak byl pravdou. Dnes jsem si udělala nový a čárka byla o dost silnější, avšak ne úplně viditelná. Zítra to mám dostat, tak se ještě nechci nijak plašit. Ale vím, že bych to obrečela. Jsem 2 měsíce po samovolném potratu, tak doufám, že to ted výjde. Držím palce. :wink:

• Citovat
  • Upravit
kimila
9.4.10 14:42

ahojky, tak mě dr. nic nenašel mám přijít po ms. tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
2613
9.4.10 20:55

Kimi a na ty bolesti ti nic neřekla?

• načítám...
  • Citovat