Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
přiznaky si snažilky dokážou velmi dobře vsugerovat.
Udělej si test, nebo si zajdi na krev do laboratoře.
Gynekolog ti taky nic jiného zatím neporadí.
Držím palečky //. pa
já bych se hned zítra ráno testla!!!já to mám podobně jako ty…a test je už pozitivní…měříš si bt??
no ms ti mešká…teda podle toho co píšeš…já sem schopná dělat test i týden před ms…takže,bych se testla…a at ti dopadne tak jak chceš..určitě zkus mamatest
Gabi - moje zkušenost. Při zamlklém těhu jsem to měla stejně jako ty. Jediný, co mi bylo, tak mě bolela prsa. Žádné nevolnosti, nic. Když jsem otěhotněla po 2 letech (tedy plánovaně, nesnažili jsme se 2 roky, spíš to byla pauza ve snažení, urovnávali jsme si myšlenky a tak…), tak mi bylo špatně, bolela mě prsa, byla jsem unavená a k tomu jsem dostala jakousi chřipku. Přesně jak píšeš, bolelo mě v krku, měla jsem zvýšenou teplotu, pobolívalo mě v podbřišku, jako bych to měla dostat. Taky jsem se bála testovat a testovala jsem asi 45 den od posl. MS. (cyklus mám asi po 31-35 dnech) A čárka tam byla!!! Sice slabounká, ale byla. A taky jsem to mu nemohla uvěřit.
Prvně mi nebylo špatně asi kvůli nízké hladině HCG. Takže já myslím, že testík můžeš klidně zkusit a pokud nejsou příznaky vyvolány psychicky (což je taky možné) , tak si myslím, že se můžeš těšit na 2 čárky ![]()
Moc držím palce, ať to vyjde a pak dej vědět ![]()
A to máme držet palce až do konce týdne? Je budeme mít umačkaný…ale dobře, nebudu zvědavá a budu držet všechny 4 palečky. pa
koukám že jsme na tom podobně.. tak zatím nemám II, ale je to všechno takový zvláštní.. četla jsem, že někomu to trvalo i hodně dlouho než test vyšel pozitivní.. tak ještě uvidíme, ještě to nevzdávej ![]()
tak jsem včera byla na krvi abych věděla a nemusela čekat jak se budou vybarvovat ti duši
a hádejte co.. rozbil se jim přístroj a bude to v pondělí. to je ale teda jak na potvoru ![]()
to jo…pokud seš těhotná,tak ti to neuteče to sem sí říkala dneska ráno…že,už prostě nebudu plašit s testama…budu si je poctivě dělat jednou za tři dny a uvidí se..jinak zítra týden zpoždění a test ani nevím nejspš negativní…nechápu to..teplota se drží..tak počkám…a snad se dočkáme ![]()
to je fakt legrace jak to máme stejně. já mám dneska 6 dní zpoždění. ale je teda fakt že netuším kdy mám ovulaci.. tak snad teda v to pondělí:) dej vědět až budeš testovat, držím palce
jj to je sranda…sme na tom stejně…třeba sme otěhotněly později a proto ty testy…
no uvidíme budu se testit v neděly tak snad už tam budou ezky vidět…držím ti moc palce a taky dej vědět