Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoojky holky a řeju krásnej večer,tak včera měla dorazit mrcha a ještě nedorazila…ráno sem se měřila a BT z 37 se zvedla na 37,2:-)zítra si budu dělat test a uvidme…snad ta mrška nepřijde a bude to mimi… ![]()
Příspěvek upraven 21.02.10 v 19:35
jen sem se chtěla zeptatjestly se vám po termínu přichodu ms…taky zvyšovala bt??
jj zvýšila a zustala vyšší 37. Takže jsem ještě před příchodem MS věděla, že jsem těhu. Teď se těším až zase nebudu ![]()
Já taky myslím, že je to těhotenství - pokud jsi neměla opožděnou ovu, ale to bys věděla. Gratuluju. ![]()
16 - 18 DPO zpravidla znamená těhotenství, zítra už by to na testu mělo být vidět. ![]()
tak sem se dneska testvala,rános em načurala do hrníčku a bežela s pejskem pro test mamtest..o a je tam ta druhá,ale skoro neviditelná…tak já nevím…sem z toho fakt jelen…měla by být silnější ne??
Zkus test zase za dva dny a budeš vidět, jak čárka bude krásně sílit. Přeji pohodové těhu.
sunnyho.motylek píše:
tak sem se dneska testvala,rános em načurala do hrníčku a bežela s pejskem pro test mamtest..o a je tam ta druhá,ale skoro neviditelná…tak já nevím…sem z toho fakt jelen…měla by být silnější ne??
Já jsem měla test pozitivní taky zpočátku jen takového ducha…viděla jsem ho jen já…ale postupně sílila. Takže bych řekla že těhu budeš zkus to tak za ty 2 dny. Já jsem si v době očekávané MS test dělala mamatest a best 2 a čárka se objevila až po 5 minutách a slabá a sílila až tak 5 dní po očekávané ms. Tak tiše gratuluji
![]()
děkuju teplota neklesá…žádné bolesti jako před ms nemám ani výtok,ten sem měla asi před týdnem,ale jinej slabej..kdyby měla přijít ms tak mě musí přece bolet bříško a mít ten pocit,ale sem v pohodě..jen ten test mě zarazil..no přítel jede domu z práce a kupuje ten citlivější,ještě sem ho nezkoušela tak nevím…za dva dny prostě mamtest a snad tam budou dvě…sem napjatá jak pružina…je to hrozný to čekání
Tak zkus ten citlivější teď, jakou ti ten ukáže čárku a Mamatest za ty dva dny.Každopádně já jsem měla v době, kdy jsem měla dostat menstruaci fakt pocit jako, že to musim každou chvíli dostat, bolení břicha a ono nic.No a za chvilku budu rodit. ![]()