Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky…tvůj dotaz jsem možná dobře nepochopila. Tebe zaráží, že se do tebe přítel udělal a ty jsi hned neotěhotněla? Co mám vyčteno, tak průměrná „čekací doba“ na těhotenství je u dvou úplně zdravých partnerů tuším 3 měsíce. Takže na tom není nic překvapivého… ![]()
Tak za prvé diskuze je skutečně trefně pojmenovaná, každý hned ví, o co půjde ![]()
A jinak ano, samozřejmě je možné neotěhotnět, naopak, je dost nepravděpodobné otěhotnět po jednom jediném nechráněném styku.
Nám se to tedy zrovna povedlo
, ale běžné to podlě mě není…
ahoj dotaz není položen zcela jasně,ale jestli tou mrchou myslís ms tak pokud jsi zvyklý na pravidelný cyklus jakohodinky a měla-li jsi zpoždění tak to mohou způsobit nervy a další věcí je, že psousta z nás v životě potratí a ani o tom nevíme, jde o tzv časné těhu které zamlkne do 21dní od oplodnění což vychází cca týden po vynechyné ms, a hormony jsou tak nízké, že to ani těhu test z moči neukáže. nevím zda jsem tedy odpověděla na to na co jsi se ptala ![]()
Tak nervy jsem neměla žádný vše v pohodě,ms mám pravidelně stejně…Jinak jednou jsem nechráněný sex neměla,vícekrát,snažíme se o mimi měsíc a dopadlo to ted že mám ms. ![]()
Lentilko04 - zajímalo by mě, kolik je ti let, protože tvoje naivita mě trochu zaráží. Takhle bych uvažovala asi v 16
Nic ve zlém.
Mně se taky podařilo otěhotnět (2× po sobě) hned na poprvé, ale běžné to určitě není.
Ale abych odpověděla na položenou otázku: Ano, je možné dostat mrchu, i když se do tebe přítel udělal.....
Ne 16 ne 18 a půl,jen mě to prostě zajímá vy jste tady zkušenější. ![]()
otěhotnět můžeš jen v plodných dnech-při ovulaci a ta není každý den.
tady jsou holky,co se snaží i rok a nevychází to
ale tím Tě nechci strašit!
Lentilka04 píše:
Ne 16 ne 18 a půl,jen mě to prostě zajímá vy jste tady zkušenější.
A nechceš miminkem ještě počkat? Je to dost záhul ![]()
Ano nemusis byt hned tehotna ikdyz se do tebe pritel udelal.Otehotneni neni samozrejmost.A hned na poprve se to povede malokomu.
Zakladatelka možná ani neví, že existuje něco jako ovulace a plodné dny ![]()
V 18-ti jsem si taky možná myslela, že otěhotnět můžu každý den ![]()
taky mě to napadlo,že to nezná
já byla na tom stejně-o plodných dnech jsem se dozvěděla ve 26!!!letech
pako
![]()
však co, ve škole se o tom neučí až tak dopodrobna, takže jediné, kde se to člověk dozví, tak buď musí hodně číst, nebo navštěvovat stránky, jako je tato ![]()
Zakladatelko, tady se toho dozvíš opravdu hodně, takže čti a čti
..a pak pochopíš, jak to s tou plodností a neplodností je a možná se vám to povede hned příští cyklus..
holka teprve měsíc, to je nic, to sem napiš až tonepůjde půl roku, průměrně zdravý pár otěhotní do dvou let , je spočítáno , ž ekaždá žena má možnost otěhotnět cca 2× do roka kdy je skutečně ta nej konstelace a tak se do toho tref, není to vždy snadné,ale přeji ti brzké početí
ale holka jsi hodně mladá a tak bych si spíše užívala života klidně počkej do 25i a uvidíš že ti nic neuteče jenom mít mimi je hezká představa,ale děti sjou dost nákladný koníček, který když tě omrzí nelze opustit a máš ho na doživotí
Ahoj,
měla jsem týden zpoždění ms, a tak jsem si udělala TT a byl negativní. A další den jsem ms dostala.Je možný dostat mrchu,když se přítel do mě udělal? Docela mě to zaráží,tak se chci zeptat vás zkušenějších,jestli je to možné? Děkuji za odpovědi.