Jaktože nejsem těhotná, když se nechráníme?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lentilka04
18.2.10 14:51

Dotaz

Ahoj,
měla jsem týden zpoždění ms, a tak jsem si udělala TT a byl negativní. A další den jsem ms dostala.Je možný dostat mrchu,když se přítel do mě udělal? Docela mě to zaráží,tak se chci zeptat vás zkušenějších,jestli je to možné? Děkuji za odpovědi. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
18.2.10 14:56

Ahojky…tvůj dotaz jsem možná dobře nepochopila. Tebe zaráží, že se do tebe přítel udělal a ty jsi hned neotěhotněla? Co mám vyčteno, tak průměrná „čekací doba“ na těhotenství je u dvou úplně zdravých partnerů tuším 3 měsíce. Takže na tom není nic překvapivého… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27247
18.2.10 14:58

Do mě to můj muž ,,dělal" 2 roky a neotěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
18.2.10 14:59

Tak za prvé diskuze je skutečně trefně pojmenovaná, každý hned ví, o co půjde :cert:

A jinak ano, samozřejmě je možné neotěhotnět, naopak, je dost nepravděpodobné otěhotnět po jednom jediném nechráněném styku.
Nám se to tedy zrovna povedlo :oops: , ale běžné to podlě mě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 15:02

ahoj dotaz není položen zcela jasně,ale jestli tou mrchou myslís ms tak pokud jsi zvyklý na pravidelný cyklus jakohodinky a měla-li jsi zpoždění tak to mohou způsobit nervy a další věcí je, že psousta z nás v životě potratí a ani o tom nevíme, jde o tzv časné těhu které zamlkne do 21dní od oplodnění což vychází cca týden po vynechyné ms, a hormony jsou tak nízké, že to ani těhu test z moči neukáže. nevím zda jsem tedy odpověděla na to na co jsi se ptala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
18.2.10 15:07

Tak nervy jsem neměla žádný vše v pohodě,ms mám pravidelně stejně…Jinak jednou jsem nechráněný sex neměla,vícekrát,snažíme se o mimi měsíc a dopadlo to ted že mám ms. :-?

• Citovat
  • Upravit
4271
18.2.10 15:11

Lentilko04 - zajímalo by mě, kolik je ti let, protože tvoje naivita mě trochu zaráží. Takhle bych uvažovala asi v 16 :wink: Nic ve zlém.
Mně se taky podařilo otěhotnět (2× po sobě) hned na poprvé, ale běžné to určitě není.
Ale abych odpověděla na položenou otázku: Ano, je možné dostat mrchu, i když se do tebe přítel udělal.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
18.2.10 15:41

Ne 16 ne 18 a půl,jen mě to prostě zajímá vy jste tady zkušenější. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1030
18.2.10 15:44

otěhotnět můžeš jen v plodných dnech-při ovulaci a ta není každý den. :wink: tady jsou holky,co se snaží i rok a nevychází to :cry: ale tím Tě nechci strašit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.2.10 15:45
Lentilka04 píše:
Ne 16 ne 18 a půl,jen mě to prostě zajímá vy jste tady zkušenější. :nevim:

A nechceš miminkem ještě počkat? Je to dost záhul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaras
18.2.10 15:45

Ano nemusis byt hned tehotna ikdyz se do tebe pritel udelal.Otehotneni neni samozrejmost.A hned na poprve se to povede malokomu.

• Citovat
  • Upravit
792
18.2.10 15:52

Zakladatelka možná ani neví, že existuje něco jako ovulace a plodné dny :nevim:
V 18-ti jsem si taky možná myslela, že otěhotnět můžu každý den 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.2.10 15:54

taky mě to napadlo,že to nezná :lol: já byla na tom stejně-o plodných dnech jsem se dozvěděla ve 26!!!letech :oops: :oops: pako :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.2.10 15:57

:lol: :lol: však co, ve škole se o tom neučí až tak dopodrobna, takže jediné, kde se to člověk dozví, tak buď musí hodně číst, nebo navštěvovat stránky, jako je tato :wink:
Zakladatelko, tady se toho dozvíš opravdu hodně, takže čti a čti :wink: ..a pak pochopíš, jak to s tou plodností a neplodností je a možná se vám to povede hned příští cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 16:05

holka teprve měsíc, to je nic, to sem napiš až tonepůjde půl roku, průměrně zdravý pár otěhotní do dvou let , je spočítáno , ž ekaždá žena má možnost otěhotnět cca 2× do roka kdy je skutečně ta nej konstelace a tak se do toho tref, není to vždy snadné,ale přeji ti brzké početí
ale holka jsi hodně mladá a tak bych si spíše užívala života klidně počkej do 25i a uvidíš že ti nic neuteče jenom mít mimi je hezká představa,ale děti sjou dost nákladný koníček, který když tě omrzí nelze opustit a máš ho na doživotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí