Jaktože nejsem těhotná, když se nechráníme?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
18.2.10 16:09

…a někdy ty nervy s nima :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
18.2.10 16:21

Lentilka04: Určitě není nic špatného na tom ptát se „zkušenějších“. Každá z nás musela informace tohoto typu někdy a nějak získat. Ale - mluvím za sebe - zaráží mě tak obrovská neinformovanost u někoho, kdo plánuje mimi… Myslela jsem (i z vlastní zkušenosti), že člověk předem přečte kde co…aby věděl, co má očekávat, jaká jsou rizika atp. Očividně to není pravidlem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
18.2.10 16:39

Člověk se chce úplně normálně zeptat a hned si všichni myslí že jsem totálně blbá. O ovulaci vím…Pardon že jsem se vůbec psala… :zed: :roll: :cry:

• Citovat
  • Upravit
16291
18.2.10 16:53

Ono by stačilo nejdřív si něco přečíst a pak ze sebe toho blbce dělat nebo nedělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.2.10 17:20

Holky mam dotaz mozem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
18.2.10 17:20

bejbino ptej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.2.10 17:27

Ta otazka sem nepatri ale je mozne,ze mi TT aj po 6dnovej meskajucej MS ukaze vysledok negativny…dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
18.2.10 18:30

ja nevim, me vubec zarazi, ze si chce nekdo v 18ti letech poridit dite, asi je to moderni a ja jsem out, ale radsi budu out nez v tomhle nejlepsim veku se uvazat doma s ditetem…to taky neni mysleno zle, ale myslim, ze mas na to opravdu dost casu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
18.2.10 18:40

Bejbi, pár holkám se to stalo ale je to spíš výjimka. Ale třeba jsi zrovna ten případ :wink: Mrkni o pár diskuzí níž, často se to tu řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.2.10 18:41
Bejbina20 píše:
Ta otazka sem nepatri ale je mozne,ze mi TT aj po 6dnovej meskajucej MS ukaze vysledok negativny…dakujem

Může. A mohou být dva důvody:

Buď máš ovulaci později, těhotná jsi a test bude pozitivní až za několik dní
Nebo těhotná nejsi a máš jen zpoždění - prostě hormonální výkyv

Přeju aby to vyšlo tak jak si přeješ.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 18:43

Lentilko04, zkus pochopit některé komentáře.
Ale už jen to, jakým stylem své příspěvky píšeš a jaká slova používáš (myslím, že nejen) na mě působí zvláštně :think:
Chceš dítě v 18, nu dobrá.
Fakt by mě zajímalo, co tě k tomu vede :think: (berte to spíš jako řečnickou otázku ;-) ).

Abych to zkrátila, podle toho, jak píšeš, na mě nepůsobíš jako osoba, která je na dítě připravená.
Ale třeba jen můj pocit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.10 18:57

Někdo chce mimčo v 18 co je na tom špatného? No nevím, ale tahle se do Lentilky pustit, to se mi nelíbí, já sem měla mimčo ve 20, no a co, sice jsem to neplánovala, ale nikdy jsem netoužila si užívat :nevim: , i když zaléží na tom, co myslíte slovem užívat, že :-) Někdy lepší maminka v 18, než v 35, mluvím bohužel ze své zkušenosti :roll:
Lentilko v klidu se snažte a miminko se určitě podaří, měsíc je fakt málo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.2.10 19:35

Mslím, že negativní příspěvky ani tak nepramenily z věku tazatelky jako její informační nepřipravenosti k probému otěhotnění..Je hezké se začít snažit, ale nechtělo by to víc , než se po MS jít zeptat do diskuze maminek co ony na to???
Nakoupit si knihy, přečíst odborné stránky, navštívit gynekologa???
Ano dozví se to i tady, ale možná toho potřebuje vědět daleko více..mi připadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
18.2.10 19:55
Lizbeth píše:
Mslím, že negativní příspěvky ani tak nepramenily z věku tazatelky jako její informační nepřipravenosti k probému otěhotnění..Je hezké se začít snažit, ale nechtělo by to víc , než se po MS jít zeptat do diskuze maminek co ony na to???
Nakoupit si knihy, přečíst odborné stránky, navštívit gynekologa???
Ano dozví se to i tady, ale možná toho potřebuje vědět daleko více..mi připadá.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Lentilka04
18.2.10 20:51

Normálně si zde nechat poradit?Ne to nejde,hned se musí každý navážet.Kdy chci dítě je snad má věc a ne vaše,jen jsem se chtěla zeptat a ne aby se tady každý do mne navážel… :roll: Myslela jsem,že zde jsou ženy,který umí poradit a ne se návažet či se vysmívat!!! :-x

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex