Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojda…
chtela jsem se zeptat.
dnes jsem byla na krvi HCG a hladinu mam 8,3 myslite ze to muze byt tehu?
dekuji za odpoved.
Je tu asi milion diskuzí o hladině hcg…tak se zkus podívat tam, budou tam i tabulky, tudíž poměrně jednoduše nalezitelná odpověď.
diky, pokusim se to najit, neni mi dobre, tak jsem myslela ze nekdo to vedet bude ![]()
AHoj, no jo diskusi je tu milion, ale prokousat se tím vid? Když člověk chce vědět a slyšet ten svůj případ zrovna. Tak já měla hladinu Hcg 8 9dní po OPU, takže jsem to ořvala, že nic, protože ikdyž je egativní do 5ti, 8 je furt strašně málo, no ale na druhý den bylo 24 a výsledek vidíš v metříku. Držím palečky
Caty: moc diky za podporu
to potesi… u me to je ted trochu slozitejsi s ms a tak. uvidime co mi na to dnes rekne dr
Hele a žádný pregnyl nebo tak jsi neměla jo? a kolikátý jsi DC? No jo sice taky někdy rostu z podobných dotazl, jenžeeeee jsem se ptala uplně stejně blbě, hehe a chápu to
Caty: jaky jsem DC vubec netusim
tohle ja neresim, ale posledni MS jsem mela 12.1 pak jsem 22 byla v nemocnici na podezreni na slepak, a od 23 do 25 jsem krvacela a 26 HCG vyslo 0. takze asi tak, a jestli jsem tehu tak je to az po tom 26 ne-li dyl, uz jednou se mi stalo ze jsem otehotnela den pred MS takze u me plodne dny uprostred cyklu asi nehrozi
jinak jsem nebrala nic, a vcera mi dr rekl ze mam asi cystu… nebo tak neco, nejak jsem mu poradne nerozumela, si myslim ze to HCG je cysta ![]()
No cysta by to být mohla, ale nevim, jestli by to bylo Hcg až 8. Zašla bych zítra znovu na krev no. Jestli ti ty rozbory dělali ve dvou laborkách, tak všude dělají jiným přístrojem, taky ti před tím mohli říct 0,protože to třeba zase keslo a oni to pak automaticky považují za negativní ikdyž nějaká malá hodnota je.
laborka je stejna jako minule… s vysledkama budu volat k dr dnes, tak pockam co mi rekne
myslis ze 8 hcg by u cysty nebylo?
Ju jsem si znovu přečetla ten tvůj text, jsem to blbě předtim pochopila, myslela jsem, že jsi měla Hcg z 26 na 0. No jestli jsi měla 0 26 a ted 8, tak si troufnu říct, že to je hoooooooooodně mladé těhu, tak 10 dní?Soudě dle sebe, ale abys nebyla zklamaná
Caty: asi jsem to blbe napsala
26.ledna mi HCG merili a to jsem mela 0 a dne 16. unora je HCG 8.3