Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vysoce nepravděpodobné, ale jde to.
Nevím co poradit, dřív bych řekla HA, ale na vlastní kůži jsem si zkusila, že je to pěkný svinstvo a to jsem brala tu, co byla nejlepší v té době na trhu.
Asi jen, pokud on bude draždit tebe, tak ať to dělá předtím, než se vzruší natolik, aby „ukapával“ a pak už prsty dovnitř nestrkat.
Ale pravděpodobnost tak 1:1 000 000.
Mám hloupý dotaz, byla jsem s přítelem ve výřivce. Neproběhl v podstatě žádný intimní kontakt, ale mám pocit, že i tak vyvrcholil. Byli jsme oba nazí. Teď mám zpoždění menstruace. Zároveň jsem však poměrně ve velkém stresu kvůli práci. Je možné, že bych mohla být těhotná nebo jsem jen paranoidní?
to bude stres,… mozne to neni, spermiim se virivka vubec nelibi, hlavne jak by nasly cestu? ![]()
@Bohemund No po některých velmi výživných diskusích zde jsem schopná věřit už asi všemu. I tomu, že má někdo strach, že spermie umějí kraula.
@Maddlen píše:
@Bohemund No po některých velmi výživných diskusích zde jsem schopná věřit už asi všemu. I tomu, že má někdo strach, že spermie umějí kraula.
Asi tak nějak
. Btw já jsem jednou uvažovala zrovna nad tím stejným, takže bych ten dotaz nebrala jako provokaci
.
![]()
kdyz jsem byla v puberte, tak byl casopis bravo plny dotazu typu „polibil mne, muzu otehotnet?“
ted vim kam se presunuly ![]()
no o těhotenství dost pochybuju, pokud neproběhl pohlavní styk
Prosim vas o radu uz se nechci trapit. Chci se zeptat muzu otehotnet kdyz jsem nemela pohlavni styk? S pritelem jsme se jen mazlily ,ale slysela jsem,ze i tak muzu otehotnet skrz kapicky lasky- kdyz se kluk vzrusi,tak z nejak ukapavaji kapicky a ty kapicky kdyz se dostanou do pochvy treba prsty,tak jsem slysela,ze se muze otehotnet je to pravda? Pritel neejakuloval az oralne.Prosim o pomoc dekuju