Těhotná ano nebo ne?

162
15.2.10 10:50

těhotná ano nebo ne?

Ahojky mám dotaz nedostala jsem menstruaci a tak jsem si dělala těhotenský test 2 v pátek na obou byly dvě čárky a dnes jsem si dělala ještě jeden a byla tam čárka jen jedna.Máí někdo takové zkušenosti? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
15.2.10 10:59

Ahojky,
nejlepší by bylo zajít si k Dr., kde ti vezmou krev a budeš mít jistotu. Taky můžeš jít na krev sama a stojí to cca 225Kč a výsledek máš do tří hodin. Některé testy ti mohou druhou / ukázat až později. Jaký test sis dělala? Zkus si koupit mamatest a udělat ho z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.2.10 10:59

A byly ty testy stejné? I kdyby, tak každý test může být trošku jinak citlivý. Navíc taky záleží, jak koncentrovaná byla moč. Dělala sis všechny testy ráno? Jestli ne, tak při tom posledním testu mohla být moč málo koncentrovaná a proto tam toho hormonu bylo míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
15.2.10 12:17

skoč si na krev, budeš mít jistotu :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.2.10 12:50

Dojdi si k lékaři, takhle to budou pořád jen dohady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.10 13:45

nebyly první byl mamatest ten vyšel pozitivní druhý nevím jak se jmenuje ale vyšel taky pozitivní a dnes třetí for you comfort a ten vyšel negativní.Ten první jsem si dělala z ranní moči a ty ostatní během dne.A doktorka má tento týden dovolenou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.2.10 13:51

Nejspolehlivější je mamatest, takže na ten bych se ohlížela. Já měla u prvního těhu taky první test pozitivní (dlouho po limitu slabá čárka) a pak za cca 2 dny na nějakém jiném (název si nepamatuju) nebylo nic :-? (a dneska mi tu běhá 3-letý rošťák :wink: )

Zkus ještě jednou ten mamatest, nebo si zajdi do laboratoře a nech si udělat test z krve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.2.10 09:47

tak jsem byla v laborce nechat si udělat test moc ochotný nebyly :-( ale po 2hodině si mám volat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.2.10 14:40

Dle jiné diskuze píšu i sem:

Congratulations!!!!!!!!!!!!!! :wink:
A držím palečky ať se mimís drží a je vše jak má být!!! :lol: a ty máš v říjnu pipku v postýlce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí