Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mám dotaz nedostala jsem menstruaci a tak jsem si dělala těhotenský test 2 v pátek na obou byly dvě čárky a dnes jsem si dělala ještě jeden a byla tam čárka jen jedna.Máí někdo takové zkušenosti? ![]()
Ahojky,
nejlepší by bylo zajít si k Dr., kde ti vezmou krev a budeš mít jistotu. Taky můžeš jít na krev sama a stojí to cca 225Kč a výsledek máš do tří hodin. Některé testy ti mohou druhou / ukázat až později. Jaký test sis dělala? Zkus si koupit mamatest a udělat ho z ranní moči.
A byly ty testy stejné? I kdyby, tak každý test může být trošku jinak citlivý. Navíc taky záleží, jak koncentrovaná byla moč. Dělala sis všechny testy ráno? Jestli ne, tak při tom posledním testu mohla být moč málo koncentrovaná a proto tam toho hormonu bylo míň.
nebyly první byl mamatest ten vyšel pozitivní druhý nevím jak se jmenuje ale vyšel taky pozitivní a dnes třetí for you comfort a ten vyšel negativní.Ten první jsem si dělala z ranní moči a ty ostatní během dne.A doktorka má tento týden dovolenou ![]()
Nejspolehlivější je mamatest, takže na ten bych se ohlížela. Já měla u prvního těhu taky první test pozitivní (dlouho po limitu slabá čárka) a pak za cca 2 dny na nějakém jiném (název si nepamatuju) nebylo nic
(a dneska mi tu běhá 3-letý rošťák
)
Zkus ještě jednou ten mamatest, nebo si zajdi do laboratoře a nech si udělat test z krve ![]()
tak jsem byla v laborce nechat si udělat test moc ochotný nebyly
ale po 2hodině si mám volat. ![]()
Dle jiné diskuze píšu i sem:
Congratulations!!!!!!!!!!!!!! ![]()
A držím palečky ať se mimís drží a je vše jak má být!!!
a ty máš v říjnu pipku v postýlce ![]()