UTZ nic, ale test dálnice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
587
9.2.10 18:48

UTZ nic ,ale test dálnice

:dance: Ahojky holky, včera jsem byla u doktora kvůli zpoždění MS, dělal mi UTZ ale nic neviděl,ale že si tedy mám udělat za týden test a uvidíme jak to bude. No nevydržela jsem a dneska odpoledne jsem si udělala test a ejhle je to TAAAMMMMMMM!!!!!!! zde přikládám foto(oba testy jsou dělaný ze stejné moči). Máte některá zkušenosti s tím že na ultrazvuku nebylo nic vidět ale testy vám vycházely takový dálnice jako mě? Děkuju moc, mám zvláštní pocit. Pořád mi vrtá hlavou proč fazolka nebyla vidět včera. Pa a děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
9.2.10 18:49

tady je to foto, oba jsou to mamatesty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
9.2.10 18:54

Řekla bych, že je to velmi časné těhotenství, proto dr. nic neviděl, ale ty testy jsou jasně pozitivní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.2.10 18:55

Verčo zrovna jsem ti psala do té tvé minulé diskuze gratulaci.,…hele fakt neblázni, všechno je v pohodě, každý těhu je jiný, prostě může být mimi hodně zanořený a nebylo proto vidět. Objednej se zase k doktorovi a teď už to vidět stopro bude, někdy stačí rozestup jednoho dvou dní a najednou je tam mimi v plný kráse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.2.10 19:36

Verčo, jak dlouho máš zpoždění? Neblázni, klidně 2 týdny vydrž a pak vyraž znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.10 20:01

zpoždění mám cca 6dní. Stejně musim zavolat doktorovi,aby mi napsal léky na udržení(2krát jsme přišli o mimi), nechci už se k tomu vracet. tak proto víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.2.10 20:27

Verčí to je skvělá zpráva!!!!!!!! :dance: :dance: Ničeho se neboj, bude všechno v pořádku uvidíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
9.2.10 20:40

Ahojky,
já to měla taky tak, 4 pozitivní testy a UTZ nic. Pozval si mě až za měsíc po těch testech a už tam bylo pidi mimi :wink: Takže já Ti gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.10 21:31

Holky moje zlatý,moc děkuju za gratulace. Už se těším až mi bude růst bříško a v něm Šimonek nebo Verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
10.2.10 22:50

Verčo, jestli máš 6 dní zpoždění, tak to hcg nebude ještě tak velký. Utz ukazuje myslím od 1000 a zálezí jak kvalitní utz doktor má. Takže to chce týden počkat a pak už tam určitě fazolka bude. Já měla 6 dní zpožeění hcg kolem 100 myslím, to je ještě málo.
Mám vždycky velikou radost, když se zadaří někomu, kdo si prošel takovou bolestí. Přeju krásné těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.2.10 17:13

no taky jsem to někde četla že na UTZ to jde vidět snad až kolem 1000. zítra jdu k doktorovi aby mě nechal doma a aby mi nasadil léky na udržení tak se ho zkusím zeptat zda by mi udělat UTZ jestli už třeba něco neuvidíme. Je mi hrozně. Jsem nemocná, mám rýmu a hrozně mě bolí v krku,tak ode dneška marodim do úterka a pak bych rovnou mohla zůstat doma na rizikovce. Docela se té chřipky děsim aby něco neprovedla s broučínkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
11.2.10 18:26

Verčo, dokud nebudeš mít horčky nad 38,5 tak je to ok. Kdyby stouply, tak nasaď paralen. A jinak na krk doporučuju vinentku, na rýmu kapky Mer (je to mořská voda). Tohle těhule můžou. Tak držím palečky, ať se to rychle zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí