Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc vás všechny zdravím, ptala jsem se v pátek na slaboučkou druhou čárku na tt po ET(8den). Dnes tedy 10 den a je tam stále možná i trošku tmavší jasně viditelná. Ale co mě zaráží je bolest břicha, taková jako kdybych to měla dostat. Máte s tím někdo zkušenost nebo se můžu radovat?? Děkuji všem za reakci
je to normál,jsi těhulka!!!
![]()
tyto krámové bolesti jsem měla po celé těhu vždy v době,kdy bych to měla dostat..hlavně,že čárka sílí!!!!
supeeeeeeeeeeer
![]()
Ježííš kéž by jsi měla pravdu. Je to náš druhý pokus, při minulém jsem také testila a nic. Tentokrát tam je regulérní, všichni dotázaní ji vidí
Ale člověk se pořád bojí. Taky nevim zda už volat do centra aby si netuklaki na čelo ![]()
no to mi povídej,jsem poprvé měla bolesti už 19 DC a byla neštastná,že to nevyšlo a tak jsem ani netestila a pak byla zas překvapená,když jsem to nedostala
takže při druhém snažení jsem se toho už nelekla-měla jsem to stejně
důležitější je test a když sis ho dělala 2×,a je pozitiv tak to vyšlo ![]()
Pak ještě hupni na gyndu,at víš,že je vše jak má,moooc držííím palečkyyyyy ![]()
Petulo kolik diskuzí ještě založíš?
klidne jsi mohla pokračovat ve zbylých několika co už jsi založila.
Petule, gratuluji, ms bolesti jsem na zacatku mela taky, je to bezne, muze se objevit i spineni.
Gratuluju k tehotenstvi
. MS bolesti jsem mela cely prvni mesic.
já to měla podobně na metříku vidíš jak to dopadlo..příjemné těhu
Holky, já jsem 9. den po ET.A taky menzes bolesti
Test jsem si teda dělala myslím předevčírem, to bylo 7 dní po ET a nic
Ani náznak čárky.(A to jsem myslela, že by druhou čárku mohl zapříčinit ještě pregnyl, který v těle zůstává 10 dní)Holky, to čekání je nejhorší
A ty hormony mi dávaj.
Všem sanžilkám moc řpeju ty dvě vytoužené // ![]()
Petule, věřím, že je to na dobré cestě.Já bych správně měla testovat až 15.2., ale taky to asi nevydržím ![]()
Ahoj, ja jsem mela mit MS v patek a nic a to ji mivam pravidelne a MS bolesti mam teda pekelny.. u prvniho tehu jsem to mela taktez ![]()
Vzdy mam pocit, ze uz dorazila MS, letim na WC a nic..
dnes jsem nevydrzela a udelala si mammatest, ktery by mel byt citlivy a nic.. tak uvidime
Vsem preji brzke // a pohodove tehu ![]()
Ahoj Danieloa Ty jsi kolikátý den po ET?No já taky stále lítám na WC a kontroluju se, hlavně ráno mám hrůzu tam jít ![]()
Marketchen píše:
Ahoj Danieloa Ty jsi kolikátý den po ET?No já taky stále lítám na WC a kontroluju se, hlavně ráno mám hrůzu tam jít
nevim co je ET
![]()
jo, ja i v noci, mam pocit, ze „cvrnknu“ do vlozky a letim..
Danielo - já myslela, že jsi také po IVF, ET je zpětný embryotransfer.
Marketchen píše:
Danielo - já myslela, že jsi také po IVF, ET je zpětný embryotransfer.
aha, ne nejsem..
Ahoj, volala jsem do centra a na kontrolu je brzy, až tak 19.2. to nevydržím
Jak se stavíte k neschopnosti či práci děvčata? Nechci nic zakřiknout, ale už tomu věřím
Dnes 11 den po ET, čárka na testu je a bolesti minimální.