Druhá čárka na testu, ale pocit jako před MS

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
7.2.10 15:37

druhá čárka na testu

Moc vás všechny zdravím, ptala jsem se v pátek na slaboučkou druhou čárku na tt po ET(8den). Dnes tedy 10 den a je tam stále možná i trošku tmavší jasně viditelná. Ale co mě zaráží je bolest břicha, taková jako kdybych to měla dostat. Máte s tím někdo zkušenost nebo se můžu radovat?? Děkuji všem za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1030
7.2.10 15:41

je to normál,jsi těhulka!!! :potlesk: :potlesk:
tyto krámové bolesti jsem měla po celé těhu vždy v době,kdy bych to měla dostat..hlavně,že čárka sílí!!!!
supeeeeeeeeeeer :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.10 15:46

Ježííš kéž by jsi měla pravdu. Je to náš druhý pokus, při minulém jsem také testila a nic. Tentokrát tam je regulérní, všichni dotázaní ji vidí :lol: Ale člověk se pořád bojí. Taky nevim zda už volat do centra aby si netuklaki na čelo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
7.2.10 15:57

no to mi povídej,jsem poprvé měla bolesti už 19 DC a byla neštastná,že to nevyšlo a tak jsem ani netestila a pak byla zas překvapená,když jsem to nedostala 8-) takže při druhém snažení jsem se toho už nelekla-měla jsem to stejně :-D důležitější je test a když sis ho dělala 2×,a je pozitiv tak to vyšlo :wink:
Pak ještě hupni na gyndu,at víš,že je vše jak má,moooc držííím palečkyyyyy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
7.2.10 16:00

Petulo kolik diskuzí ještě založíš?
klidne jsi mohla pokračovat ve zbylých několika co už jsi založila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
7.2.10 16:30

Petule, gratuluji, ms bolesti jsem na zacatku mela taky, je to bezne, muze se objevit i spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
7.2.10 16:43

Gratuluju k tehotenstvi :kytka: . MS bolesti jsem mela cely prvni mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.2.10 17:11

já to měla podobně na metříku vidíš jak to dopadlo..příjemné těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
7.2.10 17:37

Holky, já jsem 9. den po ET.A taky menzes bolesti :nevim: Test jsem si teda dělala myslím předevčírem, to bylo 7 dní po ET a nic :nevim: Ani náznak čárky.(A to jsem myslela, že by druhou čárku mohl zapříčinit ještě pregnyl, který v těle zůstává 10 dní)Holky, to čekání je nejhorší :-( A ty hormony mi dávaj.
Všem sanžilkám moc řpeju ty dvě vytoužené // :kytka:

Petule, věřím, že je to na dobré cestě.Já bych správně měla testovat až 15.2., ale taky to asi nevydržím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.2.10 18:51

Ahoj, ja jsem mela mit MS v patek a nic a to ji mivam pravidelne a MS bolesti mam teda pekelny.. u prvniho tehu jsem to mela taktez :wink:
Vzdy mam pocit, ze uz dorazila MS, letim na WC a nic..
dnes jsem nevydrzela a udelala si mammatest, ktery by mel byt citlivy a nic.. tak uvidime

Vsem preji brzke // a pohodove tehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
7.2.10 18:52

Ahoj Danieloa Ty jsi kolikátý den po ET?No já taky stále lítám na WC a kontroluju se, hlavně ráno mám hrůzu tam jít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.2.10 19:02
Marketchen píše:
Ahoj Danieloa Ty jsi kolikátý den po ET?No já taky stále lítám na WC a kontroluju se, hlavně ráno mám hrůzu tam jít :-(

nevim co je ET :lol: :oops:
jo, ja i v noci, mam pocit, ze „cvrnknu“ do vlozky a letim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
7.2.10 19:27

Danielo - já myslela, že jsi také po IVF, ET je zpětný embryotransfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.2.10 20:29
Marketchen píše:
Danielo - já myslela, že jsi také po IVF, ET je zpětný embryotransfer.

aha, ne nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.2.10 09:48

Ahoj, volala jsem do centra a na kontrolu je brzy, až tak 19.2. to nevydržím :-) Jak se stavíte k neschopnosti či práci děvčata? Nechci nic zakřiknout, ale už tomu věřím :lol: Dnes 11 den po ET, čárka na testu je a bolesti minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí