Slaboulinká druhá čárka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
5.2.10 13:33

slaboulinká druhá čárka

Ahoj všem, měla bych na zkušené dotaz. Jsem 25 den MC a 8 den po emryotransferu 2× 5denní (prodloužená kultivace). Minulý pokus skončil v neděli menstruací, proto jsem skusila už před víkendem testnout. Ihned po několika sekundách vylezla jen 1 čárka ale po pár minutách i slabounká druhá. Je vidět i ted po několika hodinách od testování. Koukala jsem na Vaše fota proužků a je to hodně podobné několika. Můžu doufat nebo je to jen moje víra a vidím tam sci fi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
5.2.10 13:39

ahoj,
já jsem si dělala test hned druhý den po vynechání MS a čárka taky nebyla skoro vidět :lol: proto jsem to po ránu zkusila znovu (je lepší hned ranní moč. Držím palečky aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
5.2.10 13:41

Petulko,já tehdá vydržela do 9.dne a testila…a taky tam byla slaboulinká…
a koukni na metřík.Tak přeji to samé i tobě :-D
Jo a taky jsme měli 5ti denní PK,jen embryo vložno jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 13:45

Tak to já na testu měla ze začátku slaboulinečkou čárečku.. Ale pomalu se s ní stávala tmavší, tmavší.. A nakonec byla tmavší, než ta první.. :nevim:
A další tři testy opakovaně.. :think: Jsem tomu pořád nemohla uvěřit.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.10 13:48

Moc děkuji, vlastně pro tu podporu jsem napsala. Člověk chce slyšet to dobré. Ale já se ještě neraduji. Snad se bude čárka zezilovat, čekám na manžela co řekne, že vidí.Snad se tam alespon jedno chytlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.2.10 14:07

nebyla jsem po transféru, ale mrkni jak byla slabě vidět.. nejdřív to byla spíš taková halucinace, která nešla ani nafotit! a pak sílila! tak doufám, že to vše bude dobré! držím paleček!!! teda oba!!!

jo a mrkni,… to v podpisu -ten rarášek, je ta čárka!!! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital