Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak zítra je hoodně brzy, počkala bych tak 14 dní, stejně ti zítra nic nepoví, ani nepotvrdí.. mužeš si tak maximálně zajít na krev Hcg..
Jinak gratuluju ![]()
Děkuji já si taky myslím že tam nic neuvydí, ale už sem obědnana ![]()
Tak jsem si udělala dneska test a jsou tam //.
Tímto bych chtěla moc poděkovat všem, kteří mi tady na e-miminu drželi palečky a přáli mi, aby se brzy zadařilo.
![]()
@kamikaa Děkuju. Od rána se chovám jak magor - brečím do toho se směju. Už jsem tomu prckovi poslala mandarinku. ![]()
Hezká zpráva po ránu … gratuluji a držím palce, ať vše probíhá, jak má
.
Moooooc gratuluju!!!!!
Taky si vzpomínám jak jsem vloni v únoru objevila dvě čárky a nemohla tomu uvěřit.Bylo přibližně 4.30h ráno a já musela šupajdit do práce.Celý den jsem se usmívala s prominutím jak idiot.Ale nikomu jsem to neřekla.Bylo pro mě důležité,aby to věděl první tatínek a smskou jsem mu oznámit nechtěla…
@Lynette píše:
Tak jsem si udělala dneska test a jsou tam //.Tímto bych chtěla moc poděkovat všem, kteří mi tady na e-miminu drželi palečky a přáli mi, aby se brzy zadařilo.
![]()
![]()
@Lynette píše:
@kamikaa Děkuju. Od rána se chovám jak magor - brečím do toho se směju. Už jsem tomu prckovi poslala mandarinku.
gratuluji:) a přidávám se,taky jsem našla v pondělí //
![]()
ahoj lynette, tak to ti moc gratuluju a přeji hodně štěstíčka!!!! ![]()
V listopadu jsem vysadila HA a 30.prosince sem byla na vyvolávací injekci ms a už mám // zítra jdu na gyndu