Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
…hlavně se nestresuj,bud v klidu,nohy nahoru…
A je pro mě zarážející,že na pohotovosti nebyl doktor?
Není lepší jet na jinou? V nemocnici by měla být gynekologická pohotovost,většinou při porodnici…
ahoj Irro, zalezi jake jsou to bolesti, v prvni trimestru jsou ale bolesti bricha normalni, takove pichani v pravo v podbrisku, pripadne v levo, mas neco takoveho? To jenom roste deloha, ja to mela taky hodne. Urcite je ale vzdycky lepsi k doktorovi jit, jen pro jistotu, a radsi do te doby odpocivat.
Ja uz mela klid a bohuzel ted se mi to zase vratilo a cely vikend trpim, v druhem trimestru uz to tak normalni neni
tak taky zitra pomazu na gyndu.
Drzim palce!
Já měla taky občas hrozný křeče, tak to toho 7 týdne a byla to asi ta děloha, všechno bylo v pořádku, ale na kontrolu si radši zajdi, i když bude asi všechno v pořádku. Přeju pohodový těhu.
ahoj j jsem v 10tt a zrovna dneska mě bolí bříško slabě jako při ms(jsem se dozvěděla že to roztahování dělohy je u druhého dítka mnohem víc znátn a asi opravdu ano)hlavně odpočívej a uvidíš pokud nešpiníš tak sna dje vše ok ale chtělo by to jet k dr
ahoj, nechci strašit,ale rozhodně s tím co nejdřív něco dělej. Může se jednat o roztahování dělohy, ale já mám zkušenost trošku jinou. Při prvním těhotenství jsem měla strašné křeče břicha - střídavě na levé a pravé straně, myslela jsem prostě že to k těhotenství patří (blbá), trvalo to asi čtyři týdny jednou, dvakrát denně, pak jsem konečně zašla k doktorovi.Jednalo se o zamklý potrat. Ale pevně doufám, že se to tobě nestane, držím pěsti
Připojuji se k Aje, zajdi co nejdříve k doktorovi.
Večer mě začali brát křeče do břicha a druhý den mi doktor řekl, že je to zamlklé těhotenství v 8tt.
Moc držím palečky, aby to byl jen planý poplach ![]()
Ahoj Irry,znám Tě z jiné dizkuze,nechci Tě strašit,ale raději utíkej k doktorovi…já měla křeče už od 4tt…doktorka mi doporučila hořčík…tehdy byl mimisek ještě v pořádku…nic to být nemusí,třeba ti jen chybí hořčík,pevně tomu věřím…ale pro jistotu bych zašla co nejdříve…na pohotovosti,jakékoli a kdekoli by doktor měl být přítomný…pokud vážně ne,což je divné…tak jít do jiné nemocnice…
Lehce se to řekne,ale ted se zkus nenervovat a odpočívat…držím pěstičky
Ahoj holky jen sem se chtela zeptat.: jsem v 8tydnu tehu.a vcera vecer sem mela strasny krece v brise. .-ted uz je to dobry- prece mi to nedalo a sla jsem dneska rano se zeptat na pohotovost.,ale jelikoz tam nebyl doktor.,tak me nemohl vysetrit a mam prijit zitra.zatim mam lezet a byt v klidu.a mam strach s toho co to muze byt…
..nebo je to normalni????? doufam ze miminku nic neni!